Steelo Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Filmik prosto z Yt. Przekroczenie prędkości Tylko o 120km/h ;D Nie miał prawka, i pytał co gdy ma prawko Kat. B hmm ;D 0 Cytuj Motocykle Romet Ogar 200/205 Kingway Neken 50ccm3/80 Ylsmco Wektor 150ccm3 (Ścigacz) Honda CBR 600 F1/F2 GB Street / Yamasaki YM-50 / 110cm3 YAMAHA TZR 50 / 90 ZIPP PRO XT 50 / 140 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 (edytowane) Nie zakładaj nowych tematów dla jednego filmu jest na to odpowiedni dział: http://motocykle-lodz.pl/topic/401-ciekawe-filmiki-motoryzacyjne/page-74#entry243687 Edytowane 4 Września 2016 przez PIT (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 (edytowane) Filmik prosto z Yt. Przekroczenie prędkości Tylko o 120km/h ;D Nie miał prawka, i pytał co gdy ma prawko Kat. B hmm ;D Przecież mnóstwo osób tak jeździ. Edytowane 4 Września 2016 przez Buziak (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steelo Opublikowano 4 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 (edytowane) Ja gdzies slyszalem ze teraz zabieraja albo maja zabierac prawko na jakis czas za przekroczenie 40 czu 50 km/h a na dodatek nie mial prawka na motor. PIT przepraszam masz racje. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Edytowane 4 Września 2016 przez Steelo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Motocykle Romet Ogar 200/205 Kingway Neken 50ccm3/80 Ylsmco Wektor 150ccm3 (Ścigacz) Honda CBR 600 F1/F2 GB Street / Yamasaki YM-50 / 110cm3 YAMAHA TZR 50 / 90 ZIPP PRO XT 50 / 140 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosaEzg92 Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Bo zabierają ale ten filmik jest starszy niż jak weszły te przepisy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 (edytowane) Szanowny kolego steelo, trudno sie nie zgodzić z pitem. Sa odpowiednie działy jak "ciekawe filmiki" lub pod forum - technika jazdy. Gdzie naprawdę jednym postem mozna zadać pytanie i nie trzeba zakładać nowego tematu. Kolejna sprawa, to jestem w szoku, ze użytkujesz jaki kolwiek pojazd mechaniczny a nie znasz przepisów. Na forum tez jest dużo info o nowych przepisach, albo mozna wpisać w google frazę - nowy taryfikator. Powodzenia, miłego wieczoru /edit W zasadzie przemyślałem sprawę. W końcu to OT, piszta!!! Nich sie forum rozwija (Jakiś taki strażnik forum w niedzielne wieczory mi się włącza) Edytowane 4 Września 2016 przez Rogal (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi