Mum1n Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2016 Zachęcam do odwiedzenia bunkrow za tomaszowem maz. Świetna wyprawa na motor nawet 125 jak mój. Bunkier znajduje się w jeleniu, jest opuszczony i można do niego wjechać motorem. krótka relacja z naszej wyprawy poniżej. Pozdrawiam 2 Cytuj
Rico Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2016 Przyjemnie się ogląda też się tam wybieram, może i jutro... zobaczę ;p 0 Cytuj
Mum1n Opublikowano 3 Września 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2016 Naprawde polecam wrazenie z jazdy tym tunelem bezcenne polecam 0 Cytuj
Darek_Lodz Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2016 u mnie na nagraniu z bunkra bardziej smutno ... czarno, i tyle 0 Cytuj
Mum1n Opublikowano 4 Września 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2016 Haha dobrze ze we trójkę jechaliśmy na długich bo tak to też by było czarno jak... ;p 0 Cytuj
Buziak Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2016 Haha dobrze ze we trójkę jechaliśmy na długich bo tak to też by było czarno jak... ;p Proponuję pojechać tam w nocy 12 1 w nocy Jazda o wiele lepsza :P A jaka adrenalina jak się wchodzi na bunkier :P 0 Cytuj
Mum1n Opublikowano 4 Września 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2016 Samemu to chyba bym się posral ze strachu ;p 0 Cytuj
Darek_Lodz Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2016 no ja bylem we 2 motory, jak zgasiłem świateło w motórze to w tym samym momencie je zapaliłem, bo ciemno jak w d*pie szkoda tylko, że w bunkrze porozwalane szkła, trza było uważnie jechać 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi