Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Film. Bunkier W Jeleniu Super Wypad Na Moto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zachęcam do odwiedzenia bunkrow za tomaszowem maz. Świetna wyprawa na motor nawet 125 jak mój. Bunkier znajduje się w jeleniu, jest opuszczony i można do niego wjechać motorem. krótka relacja z naszej wyprawy poniżej. Pozdrawiam

Opublikowano

Przyjemnie się ogląda :smile: też się tam wybieram, może i jutro... zobaczę ;p

Opublikowano

Naprawde polecam wrazenie z jazdy tym tunelem bezcenne :smile: polecam

Opublikowano

u mnie na nagraniu z bunkra bardziej smutno ... czarno, i tyle :biggrin: 

Opublikowano

Haha dobrze ze we trójkę jechaliśmy na długich bo tak to też by było czarno jak... ;p

Opublikowano

Haha dobrze ze we trójkę jechaliśmy na długich bo tak to też by było czarno jak... ;p

Proponuję pojechać tam w nocy  12 1 w nocy  Jazda o wiele lepsza :P :P A jaka adrenalina jak się wchodzi na bunkier :P :P

Opublikowano

Samemu to chyba bym się posral ze strachu ;p

Opublikowano

no ja bylem we 2 motory, jak zgasiłem świateło w motórze to w tym samym momencie je zapaliłem, bo ciemno jak w d*pie :biggrin:

szkoda tylko, że w bunkrze porozwalane szkła, trza było uważnie jechać :biggrin: