Patrycja Hornet Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Po zimie zaczela mi mrugac kontrolka abs jaka moze byc tego przyczyna ? i jaki polecacie serwis zeby sie z tym problemem udac ? 0 Cytuj
Bulba Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Slaby styk na kostce od czujnika.Prawie ulamany przewod od czujnika.Zbyt duza odleglosc czujnika od tarczki z nacieciami.Brud/syf niepotrzebne skreslic.To tylko te najprostsze w usunieciu usterki. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Muodyv6 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Do powitalni to już nie zajrzymy??A jeżeli chcesz to mogę polecić jedną osobę która dobrze zajmuję się motorkami a hondami zwłaszcza jak coś to nr na pw;) przy M1 0 Cytuj
działkowy emeryt Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2012 może być tak jak pisze Bulba, prawdopodobne też, że może być sam czujnik, sprawdź jeszcze poziom płynu hamulcowego 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest...
Rekomendowane odpowiedzi