Skocz do zawartości

Crash Pady Do Gsf 1250 Z 2010R.

Mottle

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam dylemat i problem chciałbym zamontować crash pady, niby nic trudnego ale niestety nie podołałem :sad2: Otóż podobno dla rocznika 2010r. crash pady wymagają jakiegoś innego mocowania co znacząco podwyższa cenę produktu ot taki pech :smile: zamówiłem właściwy produkt marki renner i tutaj mały zong. W żaden sposób nie ma możliwości ich montażu zbyt krótkie śruby w zestawie nie pozwalają zamontować ich we wskazanym miejscu (instrukcja oczywiście z d*py nic nie widać) ale nawet gdybym dobrał właściwą śrubę to i tak standardowe tulejki sprawiają że crash pad jest na równi z obudową silnika no może centymetr odstaje :sad2: kolejna kwestia to fakt że z lewej strony centralnie w miejscu crash pada mam wąż, którego muszę dość pokaźnie zgnieść !? I mocno zastanawiam się czy to normalne ? Stąd moje pytanie czy ktoś z Was ma może zamontowane crash pady w takim samym moto, czy prawdą jest że do tego rocznika są jakieś specjalne redukcje ? Jakiej firmy produkt warto kupić ? Z góry dzięki za pomoc.

Pozdrawiam

Sebastian

Witaj 

stałem przed tym samym dylematem co ty z tym że zanim zakupiłem troche poszukałem w sieci i poczytałem 

ja mam wersje gt (czyli z dolnymi owiewkami)znalazłem crash pady womet tech które teoretycznie pasuja do gsf-a z tym małym ale że nie ma do wersji gt wiec nie kupiłem i nie zamontowałem i chyba tego już nie zrobie