yoshi Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Natrafiłem na takie info więc się dzielę wiedzą Więcej info tu https://www.facebook.com/czerwonabandera/?hc_ref=NEWSFEED 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Ooo można podlecieć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Biesiada brzmi obiecujaco 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiwis Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Super sprawa😊 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsikAsiek Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zarąbista sprawa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
newmorning Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 jak pogoda dopisze, to chętnie się przejadę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Można podjechać razem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsikAsiek Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Pogoda ma byc taka jak w ten weekend z tego co słyszałam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radson Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 warto rozpatrzeć i pognać... może grupą ale wcześniej jest moto weteran bazar (od 9:00) na który się wybieram, ale powinienem się wyrobić do ok 14 dajcie znać jak ktoś chętny i gdzie zbiórka pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishka Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 pogoda ma być, w zeszłym roku byłem i było fajnie, to i w tym polecę, jakaś zbiórka przed wyjazdem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrass Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 ja polecę na bajzel, ale między 13 a 14 w sobotę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radson Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 jadę może wyjedziemy razem propozycja 1: grupa z Pabianic wyrusza z "centrum SDH 3-Korony (Trzy Korony. Spółdzielczy Dom Handlowy PSS Społem, Jana Kilińskiego 3, Pabianice) o godz. 15:30 ( https://www.facebook.com/czerwonabandera/?hc_ref=NEWSFEED ) można by do nich dołączyć, Wyjazd z centrum ATUT na Maratońskiej ok 14:50 ( trasą: Maratońska - Sanitariuszek - odbijamy w prawo na Pabianice - Rypułtowicka - Partyzancka - Św Jana) ok 20 minut i jesteśmy na miejscu a potem z grupą z Pabianic 2: spontan... każdy sobie jak tam chce... 3: Spod ATUTu ok 15:20 15:30max wyjazd i podobnie, tylko nie jedziemy przez Pabianice (ok 25 - 30 min) 4: jakieś inne propozycje mój numer 505765821 Radek pozdro. i do zo... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Zapraszamy... Ciasta już się pieką. Mamy już prawie wszystko dopięte na ostatni guzik ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Takie coś znalazłem, jakby ktoś chciał zobaczyć "skalą zajścia" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faza Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 A kiszone ogórki mieli jak co roku, nie do pobicia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Ja chyba troche za pozno dojechalem, okolo 20 juz malo co sie dzialo Wysłane przez gołębia pocztowego 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Dziękujemy Wszystkim za przybycie, mamy nadzieję że się podobało... I oby do zobaczenia w przszłym roku. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi