Ice Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Cześć, zabieram się do kupna kombiaka skorzanego 2PC. Problem tkwi w wymiarze, powiedzcie mi który producent odzieży moto ma w ofercie wersje ponad wymiarowe? 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2016 A jakie masz wymiary? Jaki budżet? 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Ice Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Budżet powiedzmy wstepnie do 3k, jestem dość wysoki 189cm i szczupły 75kg, a jak patrzę na wymiarówki firm to za głowę się łape, jak można sie tak zapuścic 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2016 RSI szyje na miarę z tego co pamiętam. Poszukaj w necie. A mierzyles juz coś czy tylko patrzysz na rozmiarowki? Polecam podjechac do Liberty i pomierzyc co tam mają, może wcale nie potrzebujesz czegoś wyjatkowego. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
koperta4512 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zobacz Dainese, bo z tego co pamiętam to mają w ofercie również "przedłużone" kombinezony, chociaż nie wiem czy z budżetem się wyrobisz.... 1 Cytuj
Weteran Łódź Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Witam. Producentów nie znam.Natomiast ja zaopatrzyłem się za pomocą firmy http://ridersbuy.pl/. Ja mam 185cm .Wysłałem maila do nich .Kupiłem kombinezon i rękawice Pozdrawiam. 0 Cytuj
karpiu Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Motopublica i PSI. Mają tam gościa od tych kombików i potrafią dostosować pod Ciebie. W kosztach się zmieścisz. 0 Cytuj
Ice Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Pisałem z chłopakiem z lagunaseca.pl mają kombiaka w wersji przedłużonej niestety 4200zł, 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Jedź mierzyć tak jak Karpiu pisał. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
PtaQ Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Warto wpierw pojeździć i przymierzyć. Większość kombinezonów ma regulowane rękawy, nogawki i pas, więc nawet jeśli rozmiarówka wyda Ci się za duża, to może się okazać, że po regulacji będzie pasować. 0 Cytuj Zespół wolfmoto.pl forever trusting who we are, and nothing else matters..
Rekomendowane odpowiedzi