Ice Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Cześć, zabieram się do kupna kombiaka skorzanego 2PC. Problem tkwi w wymiarze, powiedzcie mi który producent odzieży moto ma w ofercie wersje ponad wymiarowe? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 A jakie masz wymiary? Jaki budżet? 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Budżet powiedzmy wstepnie do 3k, jestem dość wysoki 189cm i szczupły 75kg, a jak patrzę na wymiarówki firm to za głowę się łape, jak można sie tak zapuścic 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 RSI szyje na miarę z tego co pamiętam. Poszukaj w necie. A mierzyles juz coś czy tylko patrzysz na rozmiarowki? Polecam podjechac do Liberty i pomierzyc co tam mają, może wcale nie potrzebujesz czegoś wyjatkowego. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zobacz Dainese, bo z tego co pamiętam to mają w ofercie również "przedłużone" kombinezony, chociaż nie wiem czy z budżetem się wyrobisz.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran Łódź Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Witam. Producentów nie znam.Natomiast ja zaopatrzyłem się za pomocą firmy http://ridersbuy.pl/. Ja mam 185cm .Wysłałem maila do nich .Kupiłem kombinezon i rękawice Pozdrawiam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Motopublica i PSI. Mają tam gościa od tych kombików i potrafią dostosować pod Ciebie. W kosztach się zmieścisz. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Pisałem z chłopakiem z lagunaseca.pl mają kombiaka w wersji przedłużonej niestety 4200zł, 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Jedź mierzyć tak jak Karpiu pisał. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PtaQ Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Warto wpierw pojeździć i przymierzyć. Większość kombinezonów ma regulowane rękawy, nogawki i pas, więc nawet jeśli rozmiarówka wyda Ci się za duża, to może się okazać, że po regulacji będzie pasować. 0 Cytuj Zespół wolfmoto.pl forever trusting who we are, and nothing else matters.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi