Wojtas Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Jak w temacie Oddam rabat -20% na 1 bilet zakupiony w kasie parku. rabat poniedziałek-piątek ważny do 30 października 2016 "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiwis Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Też mam takie bileTy znizkowe😬ogólnie jakby ktoś chciał tam jechać w innym terminie niż wakacje my czekalismy po godzinie w kolejce aby na czymś zjechać kolejki straszne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Ale zabawa super "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Jadę teraz w weekend. Już teoretycznie rok szkolny. Mam nadzieję, że nie będzie już tłumów ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garg07 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 W weekend to może być ciężko. Byłem w środku tygodnia i kolejki były po 40 minut. Oj zabawa jest😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 11 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Zamykam temat. "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Ja tylko dodam że na gruponie są bilety po 79zł jak by ktoś chciał od 1 września 1 Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi