Skocz do zawartości

Historia edycji

_Michał_

_Michał_

Drobne zmiany opisu

Trochę aktualizuję temat ;) Więc moto przeszło szereg zmian :smile: Myślę, że na PLUS :P Poza tym w między czasie moto było przebrane w owiewki torowe i trochę poćwiczyłem na Torze Łódź... 

Z najważniejszych zmian, które przeprowadziłem zimą i w trakcie obecnego sezonu:

- zagościł wydech przelotowy SCORPION (sprowadzony z UK dzięki mojemu koledze jako używany ale w bdb stanie) 

- osłony dekli GB Racing

- z byłej Daytony Suchego (niestety) stałem się posiadaczem nakładki siedzenia pasażera i ORI siedzenia z alcantary :smile: 

- przyciemniona lampa tylna 

- zmiana kierunkowskazów na dymione z nowszej wersji (strzałki) 

- zakup nowej szyby Racing (LOSTER) 

- wymiana rolek pod wahacz na WOMET-TECH Endurance

- czerwone paski na felgi 

- ostatnio zakupiłem na zamówienie z UK zaślepki R&G setów pasażera ;)

- jakieś drobne pierdółki typu żarówki LED postojówki, naklejki 3D z flagą UK, nakrętki na wentyle, tankpad TT

TOR.jpg

TOR 2.jpg

10.JPG

9.JPG

7.JPG

8.JPG

6.JPG

5.JPG

4.JPG

3.JPG

2.JPG

1.JPG

_Michał_

_Michał_

Drobne zmiany

Trochę aktualizuję temat ;) Więc moto przeszło szereg zmian :smile: Myślę, że na PLUS :P Poza tym w między czasie moto było przebrane w owiewki torowe i trochę poćwiczyłem na Torze Łódź... 

Z najważniejszych zmian, które przeprowadziłem zimą i w trakcie obecnego sezonu:

- zagościł wydech przelotowy SCORPION (sprowadzony z UK dzięki mojemu koledze jako używany ale w bdb stanie) 

- osłony dekli GB Racing

- z byłej Daytony Suchego (niestety) stałem się posiadaczem nakładki siedzenia pasażera i ORI siedzenia z alcantary :smile: 

- czerwone paski na felgi 

- jakieś drobne pierdółki typu żarówki LED postojówki, naklejki 3D z flagą UK, nakrętki na wentyle, tankpad TT

TOR.jpg

TOR 2.jpg

10.JPG

9.JPG

7.JPG

8.JPG

6.JPG

5.JPG

4.JPG

3.JPG

2.JPG

1.JPG

_Michał_

_Michał_

Z najważniejszych zmian, które zagościły zimą i w trakcie obecnego sezonu:

- osłony dekli GB Racing

- białe paski na felgi ;) 

TOR.jpg

TOR 2.jpg

10.JPG

9.JPG

7.JPG

8.JPG

6.JPG

5.JPG

4.JPG

3.JPG

2.JPG

1.JPG