tomeczeq Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Czołem, poszukałem trochę na forum, ale nie znalazłem odpowiedzi satysfakcjonującej mnie w 100%. Szukam osoby/zakładu, który pomaluje mojego bladego na oryginalne malowanie. Motocykl kupiłem z dwukolorowymi owiewkami i nadszedł czas, żeby się tym zająć. Zależy mi na tym, żeby całość została wykonana jak najlepiej, ale też nie chciałbym przepłacać Owiewki i bak dostarczam wyczyszczone z naklejek i jeśli wpłynie to znacznie na cenę to wstępnie zmatowione u osoby zajmującej się blacharką i lakiernictwem aut. Dwie owiewki są trochę porysowane, jeden uchwyt wymaga dorobienia. Naklejki z grafnetu już mam. Kolor to lapis blue metallic, z tego co wiem nie jest to tricoat, jeśli chodzi o ilość warstw do położenia. Nie chciałbym tez czekać jakoś bardzo długo, bo sezon jeszcze jednak trwa Za wszelkie kontakty, namiary i orientacyjne ceny z góry dziękuję 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi