karpiu Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Mi osobiście się podoba. Ale ja lubię matowe barwy więc może dlatego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Jedź i oglądaj i kupuj jak zdrowy. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Co do Speed Triple sam chciałem kupić ale przeleciał mi koło nosa... Gościu sprzedał jednak swojemu dobremu koledze i nici z transakcji... Jeśli chodzi o jazdę to Speed jest genialny, miałem okazję przejechać się Speed'em 2013... Co do egzemplarza z linku to bym odpuścił temat... Jakieś "śmierdzące" malowanie, moto w starej "budzie" za taki hajs... Egzemplarz, który miałem kupić był 2008 czyli poliftowy z ładniejszym tyłem, inna felgą itd. już na hamulcach brembo w podobnej kasie... Ostatnio gość miał pomarańczowego 2010 r. za 20 tys. Obecnie jestem posiadaczem Daytony i muszę powiedzieć, że Triumphy mają to coś! Zwłaszcza jeśli chodzi o dźwięk silnika Bajka Jakbys chciał CB1000R to w dobrej kasie pewne moto ma nasz kolega! Złotą, doposażoną za trochę ponad 20 koła... Ale warto dołożyć te parę zł. Zajrzyj do działu "sprzedam" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KACZY Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Co do Speed Triple sam chciałem kupić ale przeleciał mi koło nosa... Gościu sprzedał jednak swojemu dobremu koledze i nici z transakcji... Jeśli chodzi o jazdę to Speed jest genialny, miałem okazję przejechać się Speed'em 2013... Co do egzemplarza z linku to bym odpuścił temat... Jakieś "śmierdzące" malowanie, moto w starej "budzie" za taki hajs... Egzemplarz, który miałem kupić był 2008 czyli poliftowy z ładniejszym tyłem, inna felgą itd. już na hamulcach brembo w podobnej kasie... Ostatnio gość miał pomarańczowego 2010 r. za 20 tys. Obecnie jestem posiadaczem Daytony i muszę powiedzieć, że Triumphy mają to coś! Zwłaszcza jeśli chodzi o dźwięk silnika Bajka Jakbys chciał CB1000R to w dobrej kasie pewne moto ma nasz kolega! Złotą, doposażoną za trochę ponad 20 koła... Ale warto dołożyć te parę zł. Zajrzyj do działu "sprzedam" Dzięki za info muszę się bardziej przyłożyć do szukania ....Ta CB1000R to z Łodzi???? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 W tej cb1000 komin robi robotę. Wygląda kozacko. Ciekawe jak to gra. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KACZY Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Wszyscy za Triumph-em coś w tym musi być :biggrin: Kurde do 20 tys.Street-a lalkę z Polskiego Salonu mozna znależć pierwszy właść.Może warto się wstrzymać ze Speedem i kupić Street-a ???? A takie cuś???? :biggrin: http://olx.pl/oferta/triumph-street-triple-ii-wlascicel-z-polskiego-salonu-CID5-IDfX4G1.html#74b4490e43 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Jedź oglądać. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emq Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 (edytowane) A takie cuś???? :biggrin: http://olx.pl/oferta/triumph-street-triple-ii-wlascicel-z-polskiego-salonu-CID5-IDfX4G1.html#74b4490e43Dowiedz się, czy miał wymieniany regulator napięcia w ramach akcji serwisowej lub prywatnie. Padały dosyć często przy wyższych temperaturach. Dopiero chyba w 2010 poprawili. Edit: teraz zauważyłem, że piec miał wymieniony Wysłane za pomocą Tapatalk Edytowane 19 Sierpnia 2016 przez emq (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KACZY Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Dowiedz się, czy miał wymieniany regulator napięcia w ramach akcji serwisowej lub prywatnie. Padały dosyć często przy wyższych temperaturach. Dopiero chyba w 2010 poprawili. Edit: teraz zauważyłem, że piec miał wymieniony Wysłane za pomocą Tapatalk to bylo cos dłubane mam to tak rozumieć?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KACZY Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 (edytowane) http://olx.pl/oferta/triumph-speed-triple-1050-CID5-IDgpmRj.html#d81ebc6893 jade tego luknąć Edytowane 20 Sierpnia 2016 przez KACZY (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emq Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 to bylo cos dłubane mam to tak rozumieć?? Bez powodu pieca nie wymienia się Wysłane za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Marcin ten z Poznania jest super jak dasz się przejechać to go kupuj :-D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 A weź ty;d mogłeś coś ładniejszego wybrać;dd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KACZY Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Marcin ten z Poznania jest super jak dasz się przejechać to go kupuj :-D w czwartek będę go oglądał A weź ty;d mogłeś coś ładniejszego wybrać;dd Lesiu to zaproponuj jakiegos naked'a rozważe wszystkie propozycje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Gsx-s1000 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 (edytowane) Gsx-s1000 w tym budżecie to chyba pół gsx'a (i to tak to mniejsze pół) Ale możesz spróbować polować na dukata s2r lub s4r Edytowane 21 Sierpnia 2016 przez jaszczomb (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KACZY Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Gsx-s1000 nie ta kasa :hihi: w tym budżecie to chyba pół gsx'a (i to tak to mniejsze pół) Ale możesz spróbować polować na dukata s2r lub s4r super te dukaty ale z serwisem moze byc słabo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 w czwartek będę go oglądał Lesiu to zaproponuj jakiegos naked'a rozważe wszystkie propozycje A daj ty spokój z tymi nakedami;d 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 KTM Super Duke 1290 2 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Mt09 ....??? Sent from a not-so-smartphone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 (edytowane) Mt09 ....??? ktoś tu chce op*****ć podprogowo motonga Edytowane 24 Sierpnia 2016 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 ktoś tu chce op*****ć podprogowo motonga jak za 20k to sam wezme 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi