Skocz do zawartości

Ktm Super Duke 990 Czy Triple A Moze Inne Propozycje?

KACZY

Rekomendowane odpowiedzi

Co do Speed Triple sam chciałem kupić ale przeleciał mi koło nosa... Gościu sprzedał jednak swojemu dobremu koledze i nici z transakcji... 

Jeśli chodzi o jazdę to Speed jest genialny, miałem okazję przejechać się Speed'em 2013... 

Co do egzemplarza z linku to bym odpuścił temat... Jakieś "śmierdzące" malowanie, moto w starej "budzie" za taki hajs... Egzemplarz, który miałem kupić był 2008 czyli poliftowy z ładniejszym tyłem, inna felgą itd. już na hamulcach brembo w podobnej kasie... Ostatnio gość miał pomarańczowego 2010 r. za 20 tys. 

Obecnie jestem posiadaczem Daytony i muszę powiedzieć, że Triumphy mają to coś! Zwłaszcza jeśli chodzi o dźwięk silnika :biggrin: Bajka :smile: 

Jakbys chciał CB1000R to w dobrej kasie pewne moto ma nasz kolega! Złotą, doposażoną za trochę ponad 20 koła... Ale warto dołożyć te parę zł. Zajrzyj do działu "sprzedam" :smile: 

Co do Speed Triple sam chciałem kupić ale przeleciał mi koło nosa... Gościu sprzedał jednak swojemu dobremu koledze i nici z transakcji... 

Jeśli chodzi o jazdę to Speed jest genialny, miałem okazję przejechać się Speed'em 2013... 

Co do egzemplarza z linku to bym odpuścił temat... Jakieś "śmierdzące" malowanie, moto w starej "budzie" za taki hajs... Egzemplarz, który miałem kupić był 2008 czyli poliftowy z ładniejszym tyłem, inna felgą itd. już na hamulcach brembo w podobnej kasie... Ostatnio gość miał pomarańczowego 2010 r. za 20 tys. 

Obecnie jestem posiadaczem Daytony i muszę powiedzieć, że Triumphy mają to coś! Zwłaszcza jeśli chodzi o dźwięk silnika :biggrin: Bajka :smile:

Jakbys chciał CB1000R to w dobrej kasie pewne moto ma nasz kolega! Złotą, doposażoną za trochę ponad 20 koła... Ale warto dołożyć te parę zł. Zajrzyj do działu "sprzedam" :smile:

Dzięki za info muszę się bardziej przyłożyć do szukania ....Ta CB1000R to z Łodzi????

Wszyscy za Triumph-em coś w tym musi być :biggrin: :biggrin: :biggrin: Kurde do 20 tys.Street-a lalkę z Polskiego Salonu mozna znależć pierwszy właść.Może warto się wstrzymać ze Speedem i kupić Street-a ????

A takie cuś???? :biggrin: :biggrin:  http://olx.pl/oferta/triumph-street-triple-ii-wlascicel-z-polskiego-salonu-CID5-IDfX4G1.html#74b4490e43

Dowiedz się, czy miał wymieniany regulator napięcia w ramach akcji serwisowej lub prywatnie. Padały dosyć często przy wyższych temperaturach. Dopiero chyba w 2010 poprawili.

Edit: teraz zauważyłem, że piec miał wymieniony

Wysłane za pomocą Tapatalk

Edytowane przez emq (wyświetl historię edycji)

Dowiedz się, czy miał wymieniany regulator napięcia w ramach akcji serwisowej lub prywatnie. Padały dosyć często przy wyższych temperaturach. Dopiero chyba w 2010 poprawili.

Edit: teraz zauważyłem, że piec miał wymieniony

Wysłane za pomocą Tapatalk

to bylo cos dłubane mam to tak rozumieć??

Marcin ten z Poznania jest super jak dasz się przejechać to go kupuj :-D

w czwartek będę go oglądał:smile:

A weź ty;d mogłeś coś ładniejszego wybrać;dd

Lesiu to zaproponuj jakiegos naked'a rozważe wszystkie propozycje :riding::moto::biggrin:

Gsx-s1000 ;)

nie ta kasa :hihi: :hihi: :hihi:

w tym budżecie to chyba pół gsx'a (i to tak to mniejsze pół)

Ale możesz spróbować polować na dukata s2r lub s4r

super te dukaty ale z serwisem moze byc słabo :unsure::wacko::blush:

Mt09 ....???

ktoś tu chce op*****ć podprogowo motonga :mellow:

:biggrin:

Edytowane przez Piuriel (wyświetl historię edycji)

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕