Raq Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Witam mam gmole i chce je pomalowac tylko nie wiem czy je lakierowac czy pomalowac proszkowo.Sugestie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalek_s Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Ja bym malował proszkowo - wytrzymałość powłoki jest znacznie większa od lakieru. Malowałem stalową ramę roweru proszkowo i jak dla mnie jest nie do zdarcia. Minus jest taki, że firmy które to robią mają niewielki wybór kolorów, ale czarny mat zawsze jest 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Maluj proszkowo. 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Nawet jak pomalujesz uranem to przy zetknięciu z asfaltem zejdzie lakier. Proszek jest głownie matowy w dotyku i wyglądzie. Wybierz to co Ci bardziej Ci się podoba i tyle. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Jak masz jakieś enduro i latasz w terenie to proszek - mniej będzie się obijał. Jak jeździsz po asfalcie, to chyba łatwiej lakier - w końcu reszte maszyny masz też lakierowaną i jakoś z tym żyjesz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 I uważaj - ja zrobiłem gmole w czarny mat i później w ten sam kolor musiałem okleić moto żeby pasowało kolorystycznie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi