Lucass Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Czy ktoś może wybiera się, na tegoroczną rundę motogp do Czech ? Jeśli nikt To niech się podzielą swoimi wrażeniami, Ci co byli. 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek rst1000 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 (edytowane) Ja bym poleciał, ale czekam na łożysko tylnego koła i póki tego nie zrobię to wyjazd nie jest możliwy. Byłem na Ulster GP w Northern Ireland. To jest za***iste i 100% warto. Nie ma nic lepszego niż wyścigi na ulicach i drogach. Uliczki na wiejskich drogach w NI są wąskie mają duże różnice wysokości i do tego te prędkości powyżej 170mph. To nie to samo co drogi europejskie na kontynencie. To trzeba zobaczyć i przejechać się i wtedy widać co znaczy taki wyścig i ściganie się na tych wąskich uliczkach. Tutaj jest polska strona o tych wyścigach, ja stałem na Ballysally Roundabout, chyba w najlepszym miejscu bo po rondzie jest prosta i wzniesienie, tam czołówka jest w powietrzu. http://polacywni.uk/event/north-west-200-motocyklowe-wyscigi-uliczne/ Edytowane 9 Sierpnia 2016 przez Krzysiek rst1000 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emq Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Wybieram się Jakieś szczególne informacje Cie interesują? Wysłane za pomocą Tapatalk 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Głównie to zastanawia mnie jak tam przeżyć przez weekend. Tzn czy na miejscu jest gdzie zjeść, czy trzeba gdzieś jeździć. Jak wygląda sprawa z polem namiotowym. Czy jest to już wliczone w cenę biletu, ( mam golda na naturalnym ) czy jakoś dodatkowo płatne ? 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek rst1000 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Głównie to zastanawia mnie jak tam przeżyć przez weekend. Tzn czy na miejscu jest gdzie zjeść, czy trzeba gdzieś jeździć. Jak wygląda sprawa z polem namiotowym. Czy jest to już wliczone w cenę biletu, ( mam golda na naturalnym ) czy jakoś dodatkowo płatne ? I chcesz targać namiot ze sobą? i materac też? i śpiwor? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Ale i tak jedziemy samochodem w dwie osoby na R1, 600 km chyba bym nie dał rady 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emq Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Na miejscu jest kilka pól namiotowych płatnych osobno. Najpopularniejszy jest Camp Start. Zawsze miałem nocleg w Brnie, więc szczegółów zakwaterowania na nich nie znam. Wiem tylko, że na campie szybko miejsca się zapełniają i potem jest problem z wbiciem się na niego. Do tego nie pośpisz O jedzenie martwić się nie musisz. Na torze jest pełna gastronomia, najpopularniejsze kiełbaski z okropnym chlebem z kminkiem. Ceny przystępne. Jak jesteś bardzo leniwy to na trybunach piwo przynoszą W piątek i sobotę polecam obskoczyć wszystkie naturalne trybuny, dzięki temu poznasz wszystkie zakręty na torze, a akcji na nich nie brakuje. Niektóre trybuny są bez telebimu. Skoro masz bilet Gold to w niedzielę na pewno wylądujesz na trybunie C, zatem nie zapomnij koszulki z nr 46 Wysłane za pomocą Tapatalk 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Dzięki wielkie za informacje. A gdzie kupowałeś bilety ? 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emq Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Online w przedsprzedaży na stronie toru Wysłane za pomocą Tapatalk 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Czyli pewnie też masz e - bilety do wydrukowania ? Ostatnie jeszcze pytanie, powiedz mi na jakiej zasadzie są sprawdzanie te bilety przez 3 dni. Pierwszego dnia dostaje się jakieś opaski ? Czy za każdym razem, jak chcesz wejść to oni sprawdzają te same bilety. 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emq Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Czytnikiem kody kreskowe na biletach sprawdzają przy wejściu i wyjściu. Już nie ma opasek, czy stempelków. Możesz wchodzi i wychodzić kiedy chcesz i w Twoim przypadku przez dowolne bramki. Tu masz info dotyczące Twojej wejściówki http://www.automotodrombrno.cz/grand-prix/en/gold Na pewno włóż go w koszulkę foliową, żeby się nie zniszczył. Możesz wydrukować kilka kopii na wszelki wypadek, tylko nie zgub 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartman Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Czy możecie podać przybliżony koszt takiego weekendu w Brnie? Chodzi o koszt przejazdu + bilet + nocleg + jedzenie. Czy w 1000zł się zamknęliście czy do droższa impreza. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Zabawa przednia, odwiedziliśmy z siostrą (@Wolcia) Brno w sobotę i niedzielę Jakie koszta imprezy to Ci nie podpowiem Bartku, ponieważ nie zważaliśmy za mocno na wydatki, ale w Brnie jest stosunkowo tanio więc nie zrujnujesz portfela. Jechaliśmy samochodem, cały czas ogień na autostradzie - motocyklem obliczysz sobie raz dwa kilometraż i średnie spalanie. Nocleg mieliśmy 15 min jazdy od toru (ale można też wziąć na kempingu pod torem). Bilety po ~410 zł/os. kupione 3 dni przed imprezą, więc powinieneś wyrwać taniej, jak się weźmiesz z wyprzedzeniem Warto zabrać "ojro" na gadżety, bo jest ich mnóstwo, co krok to stragan i żal nie kupić pamiątki Na terenie toru kiełba, hot-dogi, hamburgery, piwo, kawa i standardowe napoje, jak chcesz się porządnie i dobrze najeść, to lepiej zabrać coś ze sobą lub zjeść porządny obiad w Brnie. Jeśli zarezerwujesz sobie nocleg miesiąc przed imprezą jest szansa, że wyrwiesz dobrą cenę, a im później to ceny lecą na łeb na szyję i ciężko poniżej 150 zł/os. coś dostać w podstawowych warunkach. 3 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartman Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 dzięki za odpowiedź, wychodzi na to, że bilet jest najdroższą rzeczą z całej wyprawy a reszta kosztów "przeżycia" zależy od standardu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 7 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Myślę że w 1 tys można się zmieścić. My kupowalismy bilety na początku roku, w przed sprzedaży po 64€ Goldy. Jak Ci to nie przeszkadza, można spać w samochodzie. Wiele osób tak robiło. Jedzenie bierzesz z domu. 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi