Steelo Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Witajcie, jako iż ostatnio kręciło mnie żeby znów założyć jakąś stronę lub forum dla siebie, bo przez ostatni miesiąc bawiłem się w tworzenie stron dla teścia, i jakiegoś znajomego znajomego hehe, więc zakładam Forum o tematyce Pasji... Forum All In One. Czyli Wszystko w jednym. Każda Kategoria Forum to inna Pasja. Szukam: Pomysłodawców Grafików Moderatorów Opiekunów Kategorii / Pasji Redaktorów Reklamatorów Póki co nie będę wiele zdradzał, dam FanPage, jeśli ktoś chętny można wejść i napisać, albo tutaj do mnie na PW. A Wy, macie pomysły na kolejne Kategorie czyt. Pasje? Aktualnie Dodane: Motoryzacja - Fani dwóch kółek Motoryzacja - Fani czterech kółek Fotografia Filmoteka Sport Muzyka Gry FACEBOOK https://www.facebook.com/Moja-Pasjapl-2078662695692506/ Forum Zamknięte Aktualnie http://moja-pasja.pl/ Jeżeli Administrator Forum Łódzkich Motocyklistów wyraziłby zgodę na umieszczenie Bannera, na moim Forum do Motocykle-lodz.pl byłby również miło 0 Cytuj Motocykle Romet Ogar 200/205 Kingway Neken 50ccm3/80 Ylsmco Wektor 150ccm3 (Ścigacz) Honda CBR 600 F1/F2 GB Street / Yamasaki YM-50 / 110cm3 YAMAHA TZR 50 / 90 ZIPP PRO XT 50 / 140
Piotr Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Jak coś jest do wszystkiego to jest do ... ? Mimo to powodzenia. 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zastanawiam się jak otagujesz swoje forum aby było jakoś pozycjonowane skoro jest ze wszystkim.Jak już to lepiej zrobić wiele o for o hermetycznej tematyce niż o wszystkim, ale do tego trzeba zaplecza.Powodzenia 2 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
karwoj25 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2016 (edytowane) Mam kilka uwag, myślę że wartych przemyślenia. ostatnio kręciło mnie żeby znów założyć jakąś stronę lub forum dla siebie [...] więc zakładam Forum o tematyce Pasji... Forum All In One. Czyli Wszystko w jednym. Te dwa cytaty pokazują, że absolutnie nie masz pomysłu co tam ma być. Nudziło Ci się, klepnąłeś domenę, założyłeś forum... i co dalej? Jak wyobrażasz sobie potencjalnie zainteresowanych takim forum? Jako osobę zbierającą znaczki, która chce się pochwalić kolekcją? Zrobi to na swoim fejsbuku. Tunera samochodów? Zrobi to na fejsbuku albo jutjubie. Może entomologa? No chyba też nie. Mówiąc po hamerykańsku: Panie, to nie ma targetu. Nikt nie pisze na forum, bo nikt tego nie zobaczy, bo nikt się nie rejestruje, bo nie ma nic na forum, bo nikt nic nie napisał - łapiesz? Druga sprawa to facebook. Tradycyjne fora umierają przez fejsa - oczywiście są wyjątki od tej reguły. Ludzie wolą coś tam napisać, na pewno trafi do większej ilości potencjalnych odbiorców - do tego są tam już gotowe narzędzia. Kolejna rzecz. Konkurencja. Wszystkie kategorie zaproponowane przez Ciebie sa już 'obsłużone' przez inne fora, często działające ponad 10 lat. Ja chciałem zaproponować filatelistykę i entomologię, ale tutaj też już wszystko zostało napisane. Po czwarto: szata graficzna z lat 90. + wszystko, co napisano wyżej. Mam nadzieję, że pomogłem. Edytowane 8 Sierpnia 2016 przez karwoj25 (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj GS500
Rekomendowane odpowiedzi