fuckout2 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Witam potrzebuję osoby /firmy ,która zajmuje się naklejaniem naklejek . Wiem ,że takie coś jest ,bo słyszałem wielokrotnie ... Potrzebuję ,aby ktoś nakleił mi Kamertony (Emblematy Yamaha) na bak ,gdyż moje zdolności manualne i poziomica w głowie nie jest najlepsza ,a chcę żeby leżało jak oryginał 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalek_s Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Masz takie naklejki z folii, które się nakleja na lakier? Jeśli tak, to może lepiej na tym wyjdziesz jak zamówisz ich więcej i po próbujesz? Możesz zrobić sobie jakieś "prowadnice" z taśmy malarskiej. Ja bym powalczył na Twoim miejscu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Na froncie naklejek masz folię transferową? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuckout2 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 To są emblematy , nie naklejki ,są żelowe czyli takie wypukłe. Mógłbym próbować z taśma ,gdyż zazwyczaj tak robiłem ,ale tutaj nie chce mi się pitolić i wolę dać to komuś kto ma dobrą rękę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalek_s Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Nie wiem czy ktoś osobiście się tego podejmie, bo jak mu nie wyjdzie to będziesz miał pretensje, natomiast jak pójdziesz do jakiejś firmy która się zajmuje naklejaniem, to facet to weźmie, spojrzy, naklei, i tyle. Jak spieprzy to powie "trudno". Nikomu tak na tym nie zależy jak Tobie, wiec wydaje mi się, że sam zrobisz najlepiej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek rst1000 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Nie wiem czy ktoś osobiście się tego podejmie, bo jak mu nie wyjdzie to będziesz miał pretensje, natomiast jak pójdziesz do jakiejś firmy która się zajmuje naklejaniem, to facet to weźmie, spojrzy, naklei, i tyle. Jak spieprzy to powie "trudno". Nikomu tak na tym nie zależy jak Tobie, wiec wydaje mi się, że sam zrobisz najlepiej W fabryce też nikt się nie pier_doli tylko wkleja i tyle. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Pamiętaj- trochę krzywo- też prosto;d 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuckout2 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Heh , trzeba działać na własną rękę ,a nie lubię kleić naklejek :/ Co do fabryki to na taśmie produkcyjnej mają szablony , przykładają i kleją wszędzie tak samo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanel Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Dasz radę! Zrób fotkę przed i po i pochwal się jak wyszło 0 Cytuj SZYBKIPLIK.PL - polecam do bezpiecznego przesyłania plików przez internet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek rst1000 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 (edytowane) Heh , trzeba działać na własną rękę ,a nie lubię kleić naklejek :/ Co do fabryki to na taśmie produkcyjnej mają szablony , przykładają i kleją wszędzie tak samo Użyj tego i będzie jak w fabryce http://sick-stickers.pl/product.php?id_product=1796 Edytowane 13 Sierpnia 2016 przez Krzysiek rst1000 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi