Mottle Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 I mnie się udało załapać w kadr, super fotki !!!. Kurcze jeszcze dużo nauki przede mną, wydawało mi się że w zakrętach leżę jak trzeba, tym czasem fotki zweryfikowały to bezlitośnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Oprócz oczywistej wartości estetycznej i pamiątkowej to trzeba je traktować jako dodatkowy materiał szkoleniowy. Ja też wiele błędów zauważam na fotkach, a jeszcze lepiej na filmach jak ktoś za mną jedzie. BTW - Robert możesz podesłać mi dalszą część filmu MAH01925-4.MP4 bo urywa się, a właśnie na nim jedziesz za mną. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 20 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Tor Łódź 17 września 2016 kolejne foty Link do zdjęć : https://photos.google.com/share/AF1QipNMOtHy9pOPJjJxnLf_XTexu6DU2LfBFGtWrQE4ewrFfk9xMHU6TDC8bFLa57AF0g?key=UG9vT0R3XzNpbU84U0JKaWxqWWJGZjlja01CZzFR Oprócz oczywistej wartości estetycznej i pamiątkowej to trzeba je traktować jako dodatkowy materiał szkoleniowy. Ja też wiele błędów zauważam na fotkach, a jeszcze lepiej na filmach jak ktoś za mną jedzie. BTW - Robert możesz podesłać mi dalszą część filmu MAH01925-4.MP4 bo urywa się, a właśnie na nim jedziesz za mną. 1926 to ciąg dalszy ten ściągnij 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Link do albumu : https://photos.googl...WJGZjlja01CZzFR Link do zdjęć : https://photos.googl...WJGZjlja01CZzFR To chyba to samo ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Obiektyw jest bezlitosny Szukam funduszy na jeszcze jeden wypad w tym roku- może się uda 2 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Niezłe fotki, kolorystyka maszyn i strojów zaj....a. Gratuluję "kolankowcą", ja raczej nie zaryzykuję starych kolan 2 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 21 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Najlepsze foty jeszcze przed nami 😁 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 21 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Mam informację że Sylwek jutro udostępni swoje zdjęcie około 1200 szt. Na nie najbardziej czekam 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Mam informację że Sylwek jutro udostępni swoje zdjęcie około 1200 szt. Na nie najbardziej czekam Za wcześnie chyba zmieniłem profilowe Czekamy zatem. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżol Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Już się nie mogę doczekać 9 października Tylko pogodę zamawiajcie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 oby byla pogoda, jeszcze ostatni tor w tym roku byloby super 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Za wcześnie chyba zmieniłem profilowe Czekamy zatem. Niezle złożenie , teraz to juz napewno oponki zamknięte Sent from a not-so-smartphone. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Niezle złożenie , teraz to juz napewno oponki zamknięte Zapisuj się a nie..Buta nawet zamknąłem raz, bo za mało gazu było na winklu 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Zapisuj się a nie.. Buta nawet zamknąłem raz, bo za mało gazu było na winklu A co idziesz na 9-tego szkolenie ? Sent from a not-so-smartphone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 wydaje mi sie, że jeśli pogoda dopisze to 9 może być nas dużo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 21 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Pogoda będzie My zawsze mamy pogodę a dodatkowo że to ostatni tor w tym roku na zakończenie będzie grill Zapraszam Robert 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 22 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Yes,Yes,Yes !!! Zdjęcia od Sylwka Korzeniowskiego Włożył ogromną pracę więc mu serdecznie dziękuję Link do zdjęć około 1200 szt : https://goo.gl/photos/J8VMZNzNkoobLAV48 Robert 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Za kilka dni odbieram lejce i jak tylko będą fundusze to lecę z Wami na to szkolenie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 22 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Za kilka dni odbieram lejce i jak tylko będą fundusze to lecę z Wami na to szkolenie Zapraszam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi