Steelo Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2016 No Siemaneczko, ostatnio oglądałem Ciekawe filmiky na YouTube i wpadłem na dwa ciekawe filmiki ! A teraz tak z innej beczki, zebrać się jak najwięcej osób, i takim SelfieStickiem / Dronem, nagrać jak Bawią się Łódzcy Motocykliści ;D Ciekawie by było myślę Zrobić taką bitwe jeszcze synchroniczną xD Motocykliści vs Motocyklistki Oczywiście temat w OffTopicu, bo raczej tylko informacyjny 0 Cytuj Motocykle Romet Ogar 200/205 Kingway Neken 50ccm3/80 Ylsmco Wektor 150ccm3 (Ścigacz) Honda CBR 600 F1/F2 GB Street / Yamasaki YM-50 / 110cm3 YAMAHA TZR 50 / 90 ZIPP PRO XT 50 / 140
krzychoslav Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2016 jest temat "ciekawe filmiki motoryzacyjne" czy jakoś tak. poza tym o ile dobrze pamiętam jest Harlem Shake w wykonaniu Łódzkich motocyklistów a tańczących.. wystarczy wpaść do Riffu 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S
jaquzie Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2016 A ja myślę, że by to zaj......e wyszło, gdyby: 1. Zrobić to profesjonalnie (ie. Dobra kamera, dronik, różne ujęcia) 2. Zebrać grupę conajmniej 20-30 motocyklistów/ek 3. Ułożyć prostą, ale z jajem choreografię i zrobić to synchronicznie - czyli wszyscy jadą tak samo, a nie wolna amerykanka jak harlem 4. Wybrać dobrą muzę 5. Wybrać odpowiednie miejsca w Łodzi (niekoniecznie 1), dodać moto do pleneru, i potem zrobić jakiś mix 6. oczywiście Zrobić to z jajem Ps. Dziewczynom nieźle idzie w filmiku wyżej (tylko chusteczkowo cam ustawiły ) faceci górą 3 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Rekomendowane odpowiedzi