Piuriel Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Weź ten, z którego lepiej wali marchewy 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Jak wyżej U mnie marchewy idą piękne z Huzara za 400zl 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 https://i.ytimg.com/vi/URQYr1Y2x48/maxresdefault.jpg 2 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Do tego moto SC bardziej pasuję, natomiast jeśli chcesz pełen wydech to zdecydowanie bierz Akrapovica. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OmLeT Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Ale będzie siara bo chyba zamówię Dominatora gpr wygląda jak sc project a kosztuje 550zl zamiast 800euro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Wstyd na dzielni no i wszystkim powiemy, że Omlet ma w becie wydech z tesco 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Ja do swojej wsadziłem dominatora;d drze jape zdrowo;d zamów se hp3;d trzeba wspierać polski biznes;d 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Ale będzie siara bo chyba zamówię Dominatora gpr wygląda jak sc project a kosztuje 550zl zamiast 800euro Omlet, serio? Nie dziaduj, na biednego nie trafiło Przyjedź do mnie, to zrobimy wydech z puszki po piwie, ale takim lepszym. 5,5 zł 1 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OmLeT Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Widzisz Rafał czasem trzeba zacisnąć pasa Można wydać 550 na dominator lub 3000 na akrapovic ważne aby ryczalo , narazie na akrapovic sobie nie pozwolę bo ważniejsze są inne sprawy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Weź tylko pod uwagę to, że jak założysz uniwersalną puszkę, to zamiast polepszyć - pogorszysz. Zamiast wydać 550, poczekaj do nowego sezonu i odłożysz 3k na pożądny i dedykowany komin. Serio, zostaw teraz serię, bo jest bardzo ok i wstrzymaj się. A jak chcesz, żeby tylko ryczało, to wezmę młotek i wywalimy dziurę w serii, jeszcze dzisiaj. 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Byłem dziś w Liberty, macałem i siadałem.Ładne toto, ale ja zapragnąłem Panigale 9.Mega moto, lekkie jak rower, serio. Moja cbr to kloc przy Panigale 9. 2 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 http://allegro.pl/bmw-s1000-rr-maj-2016-tricolor-850km-okazja-i6398761800.html#imglayer Felgi specjalnie dla ciebie;d 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterbike Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 No poszedłeś po całości!😀 Gratuluję i pozdrawiam! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Wspaniała maszyna! Gratuluję. Wydechu nie zmieniaj, bo ten motocykl i tak jest szybszy od dźwięku 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 pogratulowac zapierdalaczki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lipson Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Czesc Omlet nie chce cie denerwować ani martwić ale nasz kolega "is back in town" i interesuje się marka BMW! Sent from a not-so-smartphone. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 aahahahahahależę!!! 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OmLeT Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Ja cie pier.... leże i płacze ze smiechu , wyszło ci to rewelacyjnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 hahahahahahahaha dobre hehehehehe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Wczoraj widziałem naszego przyjaciela w Barlickim. Zrobił sobie piękną dziewczęcą fryzurę z kitką xD Wygląda rewelacyjnie. Kilku "ciepłych" się za nim oglądało xD 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi