winotu Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 (edytowane) Witam wszystkich i przedstawiam Wam moją Hanię Kupiona 2 tygodnie temu jest to moje 2 moto, wcześniej jeździłem Suzuki GS 500E. Co prawda mam ją krótko, ale już wiem, że a tym moto będzie mi się świetnie jeździć Później jeszcze zrobię i dorzucę więcej zdjęć Album ze zdjęciami: https://1drv.ms/f/s!AqzEj4S-dWy_hKcmIqGM_IDTgNMYBw Edytowane 31 Lipca 2016 przez winotu (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian1999 Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Ladna pogratulowac 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Ode mnie też graty! Fajna! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Gratki!;d dobry wybór;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosaEzg92 Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Ładny sprzęcior 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Fajna Hania 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winotu Opublikowano 31 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 (edytowane) Dzięki! a oto i obiecane więcej zdjęć z wieczornej jazdy i świeżo po umyciu https://1drv.ms/f/s!AqzEj4S-dWy_hKcmIqGM_IDTgNMYBwDodałem album na onedrive, tam mam wszystkie zdjęcia w oryginalnej rozdzielczości Edytowane 31 Lipca 2016 przez winotu (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi