Sulik Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Szukam jakiegoś zakładu, który zrobiłby mi kopię kufrów do motocykla pod wymiar. Nie mogę znaleźć niczego w okolicach Łodzi. Widzę natomiast całe zagłębie kuśnierskie w okolicach Katowic ale nie mam kiedy tam jechać. Coś w okolicach Łodzi? Ktoś kojarzy? Dajcie znać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Troche tego jest w Łodzi sprawdzałeś te zakłady? Sent from a not-so-smartphone. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 hahahSzach mat 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Coś w okolicach Łodzi? Nie mogę znaleźć niczego w okolicach Łodzi. Troche tego jest w Łodzi Mają być okolice Łodzi. 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Oj oj , chyba okolice bliższe Łodzi niżeli Katowice Sent from a not-so-smartphone. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Jak lecisz w stronę brzezin jest baner że coś takiego robią po prawej stronie dokładnego adresu nie podam ale było chyba przed nowosolną. No i tutaj na rzgowskiej przy zarzewskiej jest człowiek co naprawił mi buty i w ofercie ma że naprawia sakwy zapytaj może zrobi od podstaw 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulik Opublikowano 20 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Dzwoniłem do większości z googla... niestety zakłady spoko jeśli chodzi o kurtke skórzaną albo naprawienie torebki - kufry i sakwy to inna bajka. Stąd pytanie do forum. Jak lecisz w stronę brzezin jest baner że coś takiego robią po prawej stronie dokładnego adresu nie podam ale było chyba przed nowosolną. No i tutaj na rzgowskiej przy zarzewskiej jest człowiek co naprawił mi buty i w ofercie ma że naprawia sakwy zapytaj może zrobi od podstaw Jeśli mówisz o tym punkcie usługowym przy placu, to już pytałem - tylko naprawy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Ja ostatnio byłem ze swoją kurtką na widzewie jest tam taka sympatyczna Pani która zajmuje się takimi rzeczami i mówiła że właśnie chce iść w kierunku sakw skórzanych Powiedziała że dopiero zaczyna to robić ale jest dobra i nie zdziera kasy ja za 3 usterki włącznie z suwakiem zapłaciłem całe 30zł jak rozmawialiśmy o sakwach to dla przykładu powiedziała że takie kosztują jakieś 800-900zł to ona to zrobi za 450 i będzie jej się opłacało jak chcesz info zapraszam na PW 2 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulik Opublikowano 20 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 (edytowane) Super. Poszło. Właśnie dzwoniłem w 3 inne miejsca... i chyba mam kolejny materiał na moje opowieści motocyklowe... heh... ludzie są dziwni. Edytowane 20 Lipca 2016 przez Sulik (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulik Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 No więc Pani z widzewa wzięła zaliczkę, potem ją oddała, w między czasie trzy razy zmieniła zdanie ale potem porozmawiała z mężem i ona nie chce się stresować. Więc już jej więcej nie widziałem. Pan z Warszawy zrezygnował po 6 tygodniach nie oddzwaniania. Podbiję temat znowu. Może ktoś ma jakieś sugestie co do ogarniętego leatherworkera? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Jak Ci się nie pali to poczekaj na weterana, będzie tam kilka osób jak co spotkanie. 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi