Sulik Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2016 Szukam jakiegoś zakładu, który zrobiłby mi kopię kufrów do motocykla pod wymiar. Nie mogę znaleźć niczego w okolicach Łodzi. Widzę natomiast całe zagłębie kuśnierskie w okolicach Katowic ale nie mam kiedy tam jechać. Coś w okolicach Łodzi? Ktoś kojarzy? Dajcie znać. 0 Cytuj
Lipson Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2016 Troche tego jest w Łodzi sprawdzałeś te zakłady? Sent from a not-so-smartphone. 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2016 hahahSzach mat 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Pit71 Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2016 Coś w okolicach Łodzi? Nie mogę znaleźć niczego w okolicach Łodzi. Troche tego jest w Łodzi Mają być okolice Łodzi. 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu"
Lipson Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2016 Oj oj , chyba okolice bliższe Łodzi niżeli Katowice Sent from a not-so-smartphone. 0 Cytuj
pafcio Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2016 Jak lecisz w stronę brzezin jest baner że coś takiego robią po prawej stronie dokładnego adresu nie podam ale było chyba przed nowosolną. No i tutaj na rzgowskiej przy zarzewskiej jest człowiek co naprawił mi buty i w ofercie ma że naprawia sakwy zapytaj może zrobi od podstaw 0 Cytuj
Sulik Opublikowano 20 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2016 Dzwoniłem do większości z googla... niestety zakłady spoko jeśli chodzi o kurtke skórzaną albo naprawienie torebki - kufry i sakwy to inna bajka. Stąd pytanie do forum. Jak lecisz w stronę brzezin jest baner że coś takiego robią po prawej stronie dokładnego adresu nie podam ale było chyba przed nowosolną. No i tutaj na rzgowskiej przy zarzewskiej jest człowiek co naprawił mi buty i w ofercie ma że naprawia sakwy zapytaj może zrobi od podstaw Jeśli mówisz o tym punkcie usługowym przy placu, to już pytałem - tylko naprawy. 0 Cytuj
Kovalchuck Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2016 Ja ostatnio byłem ze swoją kurtką na widzewie jest tam taka sympatyczna Pani która zajmuje się takimi rzeczami i mówiła że właśnie chce iść w kierunku sakw skórzanych Powiedziała że dopiero zaczyna to robić ale jest dobra i nie zdziera kasy ja za 3 usterki włącznie z suwakiem zapłaciłem całe 30zł jak rozmawialiśmy o sakwach to dla przykładu powiedziała że takie kosztują jakieś 800-900zł to ona to zrobi za 450 i będzie jej się opłacało jak chcesz info zapraszam na PW 2 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s
Sulik Opublikowano 20 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2016 (edytowane) Super. Poszło. Właśnie dzwoniłem w 3 inne miejsca... i chyba mam kolejny materiał na moje opowieści motocyklowe... heh... ludzie są dziwni. Edytowane 20 Lipca 2016 przez Sulik (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Sulik Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2017 No więc Pani z widzewa wzięła zaliczkę, potem ją oddała, w między czasie trzy razy zmieniła zdanie ale potem porozmawiała z mężem i ona nie chce się stresować. Więc już jej więcej nie widziałem. Pan z Warszawy zrezygnował po 6 tygodniach nie oddzwaniania. Podbiję temat znowu. Może ktoś ma jakieś sugestie co do ogarniętego leatherworkera? 0 Cytuj
AndrzejM Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Jak Ci się nie pali to poczekaj na weterana, będzie tam kilka osób jak co spotkanie. 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć
Rekomendowane odpowiedzi