Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Skórzane Sakwy / Kufry Na Zamówienie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Scout-6-300x225.jpg

Szukam jakiegoś zakładu, który zrobiłby mi kopię kufrów do motocykla pod wymiar. Nie mogę znaleźć niczego w okolicach Łodzi.

Widzę natomiast całe zagłębie kuśnierskie w okolicach Katowic ale nie mam kiedy tam jechać.

Coś w okolicach Łodzi? Ktoś kojarzy? Dajcie znać.

Opublikowano

Troche tego jest w Łodzi sprawdzałeś te zakłady? 46018f1066161f57fac9186ac4ec6852.png

Sent from a not-so-smartphone.

Opublikowano

hahah
Szach mat :biggrin: 

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano

Coś w okolicach Łodzi?

Nie mogę znaleźć niczego w okolicach Łodzi.

Troche tego jest w Łodzi

Mają być okolice Łodzi. :smile:

"Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu"

Opublikowano

Oj oj , chyba okolice bliższe Łodzi niżeli Katowice

Sent from a not-so-smartphone.

Opublikowano

Jak lecisz w stronę brzezin jest baner że coś takiego robią po prawej stronie dokładnego adresu nie podam ale było chyba przed nowosolną. No i tutaj na rzgowskiej przy zarzewskiej jest człowiek co naprawił mi buty i w ofercie ma że naprawia sakwy zapytaj może zrobi od podstaw

Opublikowano

Dzwoniłem do większości z googla... niestety zakłady spoko jeśli chodzi o kurtke skórzaną albo naprawienie torebki - kufry i sakwy to inna bajka. Stąd pytanie do forum.

Jak lecisz w stronę brzezin jest baner że coś takiego robią po prawej stronie dokładnego adresu nie podam ale było chyba przed nowosolną. No i tutaj na rzgowskiej przy zarzewskiej jest człowiek co naprawił mi buty i w ofercie ma że naprawia sakwy zapytaj może zrobi od podstaw

Jeśli mówisz o tym punkcie usługowym przy placu, to już pytałem - tylko naprawy.

Opublikowano

Ja ostatnio byłem ze swoją kurtką na widzewie :smile: jest tam taka sympatyczna Pani która zajmuje się takimi rzeczami i mówiła że właśnie chce iść w kierunku sakw skórzanych :smile: 

Powiedziała że dopiero zaczyna to robić ale jest dobra i nie zdziera kasy :smile: ja za 3 usterki włącznie z suwakiem zapłaciłem całe 30zł :smile: jak rozmawialiśmy o sakwach to dla przykładu powiedziała że takie kosztują jakieś 800-900zł to ona to zrobi za 450 i będzie jej się opłacało :smile: jak chcesz info zapraszam na PW  

Myślisz że każdy motocyklista to wariat ?

Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć.

icon3.png Suzuki SV650s

Opublikowano (edytowane)

Super. Poszło.

Właśnie dzwoniłem w 3 inne miejsca... i chyba mam kolejny materiał na moje opowieści motocyklowe... heh... ludzie są dziwni.

Edytowane przez Sulik (wyświetl historię edycji)
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

No więc Pani z widzewa wzięła zaliczkę, potem ją oddała, w między czasie trzy razy zmieniła zdanie ale potem porozmawiała z mężem i ona nie chce się stresować. Więc już jej więcej nie widziałem.

Pan z Warszawy zrezygnował po 6 tygodniach nie oddzwaniania.

Podbiję temat znowu.

Może ktoś ma jakieś sugestie co do ogarniętego leatherworkera?

Opublikowano

Jak Ci się nie pali to poczekaj na weterana, będzie tam kilka osób jak co spotkanie.

Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć :smile: