LuckyDriver Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2016 Kupiłem go przypadkiem z ogłoszenia, zdalnie nie widząc na żywo .Od Pana Jarka z Piły. Zaryzykowałem powiedziałem facetowi jak się nie sprzeda dam 2 tys. niżej od ceny wyjściowej i biorę. Warunek był taki że jest taki jak na zdjęciu (lekka gleba na prawą stronę ,połamany błotnik,wbity lekko zbiornik ) Biorę. Facet myślał że żartuje i mówi że to kwiecień i prima aprilis już był... OK mówię moja strata przesyłam 200 zł na dowiezienie go tu ,nie spodoba mi się wracacie, pasuje zostaje u mnie dopłacam resztę . Finał był taki że przywieźli mi inni jego koledzy w fordzie Galaxy o godzinie 1-2 w nocy dopłaciłem umówioną gotówkę i mam go od tamtej pory i dziś wygląda tak. A zapomnieli zabrać od niego książkę serwisową no to mówię niezła lipa ...ale po 3 dniach właściciel dosłał mi ją pocztą. To taka krótka historyjka jak można przypadkiem sobie na urodziny kupić wcale go nie widząc na żywo . 0 Cytuj
dan-erłan Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2016 Znajomy kupil tak kiedys auto..teraz porasta trawa na dzialce Wysłane z mojego GT-P5200 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj
Lancet Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2016 Za dużo na tej fotce nie widać, ale jak się sprawdził, to niech służy bezproblemowo! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
Rekomendowane odpowiedzi