Krystian1999 Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Suzuki gsx600f a poprzednio zipp pro125, areox ,benzer ,router ws 50,kymco pulsar125 i hexagon125 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markowicz Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 A jeszcze wczesniej Wigry 3..... Daj jakieś zdjęcia , lepiej:-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 i opisy.. Co kolwiek.. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian1999 Opublikowano 21 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 (edytowane) wigry to nie moje czasy moto jest wstawione w sportowe i w awatarze ta sama fota co do opisu to kupiłem ta suzi i się okazlo że kosz sprzegłowy w gruzie. Więc szybki swap na 3 lata młodsze serducho, ponieważ okazało się nie do kupienia sprzęgło. w moim silniku była kombinacja i kosz ma skośne zęby a w tym roczniku powinien mieć proste .O sobie mogę napisać że mam lat 17kat A1. Ze względu na wiek A2 nie mogę jeszcze ,a tak jest zarejestrowana suzi . Uczę się jako mechanik motocyklowy w szkole na Przybysza motocykle stały się moją pasją od kilku lat.Silnik wymieniłem sam i się udało.Została jeszcze tylko synchronizacja u Kuby bo sam nie mam przyrządów i moto jak nowe będzie.Przyjeżdzałem na spoty pod halę zipem pro 125 i piagio hexagonem x4 125 białym może ktoś mnie skojarzy ,a pod auhana już suzuki ze zdięcia . Edytowane 21 Lipca 2016 przez Krystian1999 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 jezu, przeczytałem to jednym tchem, tak jak nakazywała Twoja interpunkcja nie bierz tego do siebie tzn ze masz a1 i jezdzisz suza gsx600 ? czy jak 2 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian1999 Opublikowano 21 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 jezu, przeczytałem to jednym tchem, tak jak nakazywała Twoja interpunkcja nie bierz tego do siebie tzn ze masz a1 i jezdzisz suza gsx600 ? czy jak tak właśnie tylko ze ta suzi jest zarejestrowana na A2 .Muszę się przebujać pół sezonu jeszcze i będzie odpowiednia kategoria 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwoj25 Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Kolejny młody, z pasją, bez uprawnień. Wszystkiego dobrego na drodze. 0 Cytuj GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian1999 Opublikowano 22 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 (edytowane) 👍 Edytowane 22 Lipca 2016 przez Krystian1999 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 (edytowane) synchronizacja u Kuby przy Manu ? powiedz kiedy a tez popatrzę, często tam ostatnio przebywam Edytowane 22 Lipca 2016 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian1999 Opublikowano 22 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 (edytowane) W poniedzialek jakoś przed poludniem mam postawić maszynę .Tak przy manu Edytowane 22 Lipca 2016 przez Krystian1999 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi