Skocz do zawartości

Suzuki

Krystian1999

Rekomendowane odpowiedzi

wigry to nie moje czasy moto jest wstawione w sportowe

i w awatarze ta sama fota co do opisu to kupiłem ta suzi i się okazlo że kosz sprzegłowy w gruzie. Więc szybki swap na 3 lata młodsze serducho, ponieważ okazało się nie do kupienia sprzęgło. w moim silniku była kombinacja i kosz ma skośne zęby a w tym roczniku powinien mieć proste   .O sobie mogę napisać że mam lat 17kat A1.  Ze względu na wiek A2 nie mogę jeszcze ,a tak jest zarejestrowana suzi .  Uczę się jako mechanik motocyklowy w szkole na Przybysza motocykle stały się moją pasją od kilku lat.Silnik wymieniłem sam i się udało.Została jeszcze tylko synchronizacja u Kuby bo sam nie mam przyrządów i moto jak nowe będzie.Przyjeżdzałem na spoty pod halę zipem pro 125 i piagio hexagonem x4 125 białym może ktoś mnie skojarzy ,a pod auhana już suzuki ze zdięcia .

Edytowane przez Krystian1999 (wyświetl historię edycji)

jezu, przeczytałem to jednym tchem, tak jak nakazywała Twoja interpunkcja :biggrin: nie bierz tego do siebie :biggrin:

tzn ze masz a1 i jezdzisz suza gsx600 ? czy jak :P

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png

jezu, przeczytałem to jednym tchem, tak jak nakazywała Twoja interpunkcja :biggrin: nie bierz tego do siebie :biggrin:

tzn ze masz a1 i jezdzisz suza gsx600 ? czy jak :P

tak właśnie tylko ze ta suzi jest zarejestrowana na A2 .Muszę się przebujać pół sezonu jeszcze i będzie odpowiednia kategoria

synchronizacja u Kuby 

przy Manu ?

powiedz kiedy a tez popatrzę, często tam ostatnio przebywam  :laugh2:

Edytowane przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji)