Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

na imię mam Czarek, mieszkam w Łodzi. Drugi sezon śmigam chińską 125-ką, w tym roku zrobiłem uprawnienia na A i udało mi się nabyć drogą kupna GS-a 500, niestety po czterch dniach Pan nie zatrzymał się na czerwonym i przerobił mi moto na żyletki. I tym sposobem dalej poruszam się 125-ką - godnie i powoli. Mam nadzieję wkrótce przesiąść się na większy sprzęt.

Forum znam od kolegów motocyklistów i może fajnie będzie też się trochę poudzielać.

Pozdrawiam

Czarek

Opublikowano

Czołem! Co nas nie zabije, to nas wzmocni! ;)

"Be yourself, no matter what they say!"

Sting

Opublikowano

Całe szczęście ze Ci nic nie jest ☺i jesteś z nami duży plus ważne że się nie zniecheciles i dalej smigac chcesz na moto. Jest tutaj dużo fajnych osób więc dobrze trafiłeś 😀

Opublikowano

Witam,

na imię mam Czarek, mieszkam w Łodzi. Drugi sezon śmigam chińską 125-ką, w tym roku zrobiłem uprawnienia na A i udało mi się nabyć drogą kupna GS-a 500, niestety po czterch dniach Pan nie zatrzymał się na czerwonym i przerobił mi moto na żyletki. I tym sposobem dalej poruszam się 125-ką - godnie i powoli. Mam nadzieję wkrótce przesiąść się na większy sprzęt.

Forum znam od kolegów motocyklistów i może fajnie będzie też się trochę poudzielać.

Pozdrawiam

Czarek

Dobrze że dotarłeś :smile:

Może odkupisz coś od forumowicza albo unikniesz wtopy z jakąś miną.

Dozo na kolejnym lataniu

Dominik

Opublikowano

Siemka ;-)

Opublikowano

Powitać

Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. 

Opublikowano

Siemano

Opublikowano

Siemanko :smile:

Myślisz że każdy motocyklista to wariat ?

Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć.

icon3.png Suzuki SV650s

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć

Konfucjusz: Po­wiedz mi, a za­pomnę. Po­każ mi, a za­pamiętam. Pozwól mi zro­bić, a zro­zumiem.

2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek"

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Powitać szczęśliwca