Rebel Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 DCT załatwi sprawę Może być problem z prawkiem na moto - badania. 0 Cytuj Live slow!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek96 Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Może być problem z prawkiem na moto - badania. faktycznie o tym nie pomyślałem.. na szczęście jest to do załatwienia ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Plakat przygotowany przez kolegę KRZYSZTOF rst 1000 z waszymi podpisami oraz kwota 1100 zł. i dwa EURO trafi w najbliższych dnia do KAMILA . Wielkie podziękowania z mojej strony jak i od samego Kamila za wsparcie i chęć niesienia pomocy . DZIĘKUJĘ. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Kiedy planujesz zawiezienie tego plakatu ? Jak możesz to daj znać, chętnie pojadę z Wami. 1 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Jeźeli są chętni podjechać razem to piszcie ustalimy dzień i godzinę najlepiej po 16-tej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KACZY Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Jeźeli są chętni podjechać razem to piszcie ustalimy dzień i godzinę najlepiej po 16-tej. podlece z wami mam 3 min do niego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Jeźeli są chętni podjechać razem to piszcie ustalimy dzień i godzinę najlepiej po 16-tej. Najlepszą opcją byłby chyba któryś czwartek;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Najlepiej najbliższy Bo nastepny mnie ominie. Może się wtedy pojedzie większą grupą. 1 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek rst1000 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Jeszcze raz spojrzałem na plakat i te podpisy wyszły naprawdę dobrze, pokazują Wspólnotę FŁM. Najlepiej w czwartek po spocie, wtedy jest wiele osób. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Moi drodzy jeżeli ktoś ma ochotę pojechać w czwartek do Kamila razem zemną to lecimy parę minut po 19-tej do niego do domu . Tylko jest proźba podjeżdżamy spokojnie po cichu żeby nikogo nie denerwować. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Ok. To jadziemy;d jakbym się spóźnił 5 do 10 min to prośba o zaczekanie;d 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 No ja nie wiem. Będziesz musiał gonić ;p 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 ew druga prośba, o 19 kończę pracę więc tak 19:10 byłbym pod oszołomem 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Podjechal bym z wami ale nie dogonie was :-/ 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. karpiu Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Moi drodzy jeżeli ktoś ma ochotę pojechać w czwartek do Kamila razem zemną to lecimy parę minut po 19-tej do niego do domu . Tylko jest proźba podjeżdżamy spokojnie po cichu żeby nikogo nie denerwować. Jak po cichu jak ja na każdą taką okazję db killer ściągam 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 A ja odpadam .... znów w pracy 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 AgaJaga, czy w najbliższy czwartek będzie się jeszcze można dopisać na plakacie? Nie mogłem być wcześniej, a w czwartek pewnie i tak podjadę swoją czterokołową "żółtą łodzią podwodną", ale chciałbym się dopisać, jeżeli to jeszcze jest aktualne. 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Będę na spocie i wezmę plakat i kasę, a potem lecimy do Kamila przekazać wszystko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 (edytowane) weź może jeszcze pisaki to ktoś się dopisze Będę na spocie i wezmę plakat i kasę, a potem lecimy do Kamila przekazać wszystko Edytowane 10 Sierpnia 2016 przez A04 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Jakby ktoś jeszcze chciał dorzucić cegiełkę, może to zrobić wpłacając dowolną kwotę bezpośrednio na konto Kamila: 94 1140 2004 0000 3302 7554 2932 Kamil Kwiatkowski Stróża, Ludwików 3 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 W pracy mamy Kamila też jest puszka do której można wrzucić kaskę.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. AgaJaga Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Dziękuję za wszystko, a przede wszystkim za tak liczne grono które poleciało do Kamila był mega wzruszony, a nawet łezka mu się zaktęciła w oku. I bardzo przepraszam źe przeszkodziłam, ale jeszcze będzie czas źeby Kamil wsiadł na moto:-) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Dobrze mamo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Jak narazie to nie ma co szaleć z tym kręgosłupem. Również dzięki za przybycie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi