Piuriel Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 To prawda, całe życie się uczymy. Miałem jednak na myśli bardziej Twoje pogardliwe " Za barierki płacić nie zamierzam, ale na kulasa mogę się dorzucić. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Zła interpretacja To nie pogarda. To brutal true Zdrowia:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Spoko spoko. No offence. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek rst1000 Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 (edytowane) Po prostu uważam, że skoro jako osoba dorosła świadomie zdecydował się na jazdę bez uprawnień, to może ponieść tego konsekwencje finansowe. To że jeździł R1 świadczy tylko o tym że jego sytuacja finansowa nie jest tak zła jak się tutaj przedstawia. Nie zgadzam się z Jaszczomb'iem. Tutaj nie o pieniądze chodzi ale o całą sytuację. Młody facet stracił nogę i na 100% potrzebuje wsparcia. Pieniądze są tylko środkiem. Uważam , że same pieniądze to za mało. Proponuję, żeby każdy swój datek włożył do koperty z kolorową kartą. Jak wysypie worek kolorowych kartek to to będzie realne wsparcie. A kasa ??? jak to kasa nic nadzwyczajnego ... proponuję przeznaczyć na koszty protezy. Koperty niech zbiera AgaJaga na czwartkowym spocie. Wsparcie musi być powszechne a kartek miliony. Acha zapomniałem, Jaszczomb daje dwie. Edytowane 15 Lipca 2016 przez Krzysiek rst1000 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Czyli zbieramy jakąś kwotę, która nie może przekroczyć 4902 zł na osobę tak? Czym większa kwota tym więcej osób potrzeba tak? O ile dobrze kombinuję, to ta opcja będzie chyba najlepsza;d Tylko trzeba pamiętać, że to suma z 5-ciu lat- być może ktoś będzie chciał wesprzeć kilka razy. Co do dyskusji po poście Jaszczębia: Ma swoje zdanie i je szanuję, a zgadzam się tylko częściowo. To, że była to rn12 nie znaczy o majętności- sam kiedyś pracowałem długie miesiące, żeby kupić coś wymarzonego i przy okazji się spłukać. Kamil odczuł konsekwencje nieodpowiedzialnego zachowania w straszny sposób i już to uważam za ogromną karę, którą poniósł. Pomoc jest z zasady zupełnie dobrowolna i według uznania/ możliwości: jeden chce, drugi nie; jeden może dać 5PLN, drugi 100PLN; jeden zechce pomóc tylko mentalnie, drugi finansowo, a 3-ci wcale. Każdy ma do każdego z tych zachowań prawo; Jeden wesprze jednorazowo, inny cyklicznie; Każdy ma swoje zdanie, jest i to forum, między innymi do wyrażania owego. Jaszcząb nie napisał nic obraźliwego, więc nie widzę podstaw do oczekiwanego przez niego gromienia Sam uważam, że każda otrzymana pomoc OBLIGUJE wspomaganego, by gdy tylko będzie w stanie, sam zaczął wspomagać innych tego potrzebujących. W jakikolwiek możliwy sposób. Dlatego też pisałem wcześniej, że być może Kamil stanie się swego rodzaju patronem dla tych, którzy mogliby przeżyć to samo, zanim to zrobią- nie tylko jako obiekt forumowej anegdoty, ale żywy człowiek który podzieli się doświadczeniem. 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 15 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 (edytowane) Myślałem jeszcze, aby załatwić forumową koszulkę i żeby sie na niej podpisać i dać kamilowi;) Edytowane 15 Lipca 2016 przez Lesiu94 (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 (edytowane) Chcecie pomóc to dobrze, a jak nie to dajcie sobie spokój z hejtami, Kamil potrzebuje pomocy i uważam że każdy w jego sytuacji by jej potrzebował. Dziś byłam u niego i rozmawiałam prosił pozdrowić forumowiczów i mimo wszystko znosi to dzielnie. Edytowane 15 Lipca 2016 przez AgaJaga (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Myślałem jeszcze, aby załatwić forumową koszulkę i żeby sie na niej podpisać i dać kamilowi;) Bardzo dobry pomysł. Tylko chyba narazie się wszystkie wyczerpały. No i powinna być biała. 1 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Koszulkę postaramy się ogarnąć :-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 To super ! Najlepiej na któryś czwartek. Aby wszyscy byli obecni. 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek96 Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Koszulka z podpisami super prezent kupować nie kupujcie bo zdążyłem więc po prostu może ją Agniesi podam. Tosiek jest biała ;D 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 15 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Koszulka z podpisami super prezent kupować nie kupujcie bo zdążyłem więc po prostu może ją Agniesi podam. Tosiek jest biała ;D A ten siedzi i podsłuchuje;d 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Dostaniesz podpisaną tamta się przyda do noszenia ;-) Widać że mu się samopoczucie poprawia :-D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kwiatek96 Opublikowano 15 Lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Ja tutaj wszystko czytam przedemna nic nie ukryjecie kochana rodzinko motocyklowa 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 A czytaj se czytaj :-P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Ja tutaj wszystko czytam przedemna nic nie ukryjecie kochana rodzinko motocyklowa Lubię to Cytuj selektywnie Odpowiedz Cytuj i nie zwracaj uwagi na tych co hejtują, 4 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Dokładnie stary!Jeszcze będziesz z nami latał 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 (edytowane) Kamil da rade, a my będziemy go wspierać :-)i pomagać Edytowane 15 Lipca 2016 przez AgaJaga (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazyGRACZ Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Czasem zastanawiam się skąd w ludziach bierze się tyle chamstwa, zawiści – wręcz jadu. Młody człowiek uległ wypadkowi i nie jest to czas żeby go oceniać i wylewać swoje żale. Chłopak potrzebuje wsparcia, poczucia że wokół niego są ludzie którzy chcą mu pomóc. A z tego co widzę na szczęście takich tu nie brakuje. Chodź nie znam go osobiście to poruszyła mnie ta tragedia i też postaram się pomóc. Kamil nie przejmuj się hejterami, tacy niestaty zawsze się znajdą. Życzę ci siły w tym ciężkim okresie i możliwie szybkiego powrotu do zdrowia. Pozdrawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Dokładnie stary! Jeszcze będziesz z nami latał Na Burgmanie xD 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 DCT załatwi sprawę 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek96 Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Na Burgmanie xD z silnikiem od h2r 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 H2R z wózkiem bocznym. To byłby projekt :-D 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek96 Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 H2R z wózkiem bocznym. To byłby projekt :-D w szpitalu mam dużo czasu to coś opracuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 DCT załatwi sprawę Mając protezą również da się jeździć na motocyklu wyposażonym w zwykła skrzynie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi