Gregor STG Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Jeśli ktoś byłby zainteresowany to są jeszcze ostatnie miejsca na tą super imprezę. Szczegóły na stronie rajdu. http://paszkowrally.jimdo.com/paszk%C3%B3w-rally/formularz-zg%C5%82oszeniowy/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konnes Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Siemka!Ja się już zapisałem, czy ktoś jeszcze leci z okolic Łodzi/Bełchatowa?Pzdr 0 Cytuj Kiedy byłem, kiedy byłem małym chłopcem hej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 prawdopodobnie ja, i prawdopodobnie zaproponowała mi to Twoja żona w pracy (choć nie jestem pewien) a jaki pakiet wzięliście i gdzie nocujecie ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nag Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Dariuszu spokojnie, bo u Konrada w domu jeszcze jakąś awanturę wywołasz ... Masz na myśli pewnie moją ekipę, ale my potrzebujemy jeszcze paru dni, żeby się dograć - dam znać jak tylko podejmiemy decyzję 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 (edytowane) Konnes, Gregor, i oczywiście pozostali chętni - jedziecie ? jeśli tak to dajcie info na jaki pakiet się zamówiliście Edytowane 14 Sierpnia 2016 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi