Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PIT Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Ok poszło, musiałem niestety nałożyć muzykę podczas przeciągania liny w finalnym pojedynku gdyż: Copyrighted song: This One's For You (feat. Zara Larsson) [Official Song UEFA EURO Claimed by: WMG ale reszta się uchował, a chciałem jak najwierniej oddać atmosferę miłego oglądania. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 (edytowane) Tacy młodzi a już włosy potracili ehhh za to za kilkanaście lat podejdą do lustra "Jezu, jaki jestem przystojny. 50 na karku i ani jednego siwego włosa" Edytowane 13 Sierpnia 2016 przez krzychoslav (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba601 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Ok poszło, musiałem niestety nałożyć muzykę podczas przeciągania liny w finalnym pojedynku gdyż: Copyrighted song: This One's For You (feat. Zara Larsson) [Official Song UEFA EURO Claimed by: WMG ale reszta się uchował, a chciałem jak najwierniej oddać atmosferę miłego oglądania. Pit super relacja,będzie co wspominać.Pozdrowionka i lewa w górę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi