Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Fłm Night 2 Edycja - Osada Czarnocin 6.08.2016

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tez się dorzucę i dołożę swoje Dziękuje w stronę organizatorów bo naprawdę impreza bardzo dobrze zorganizowana ;-) . Pozdro dla wszystkich motomaniakow !;-)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Super imprezka i szacun dla organizatorów. Chłopaki wrzucajcie jakieś fotki i filmiki.. :biggrin:

Opublikowano

Było pięknie! Mam nadzieje, że na następną edycje dotrę już na własnym moto  :decayed:  :riding:

Dzięki! 

:rock:
Opublikowano

Impreza Mega Mega Udana. WIELKIE BRAWA I SZACUN DLA ORGANIZATORÓW!!  Na następną edycję już na pewno będę na 2 kółkach :P
Już odliczam do następnego roku !

Opublikowano

Organizatorzy się naprawdę postarali :smile: należy im się wielki szacun!  :hi:  po tej imprezie jeszcze bardziej żałuję, że nie mogłem być w tamtym roku, teraz widzę, co straciłem. Za rok też muszę być! :biggrin:

Opublikowano

Wielki szacun dla Organizatorów, z roku na rok coraz fajniej. Juz nie możemy się doczekać kolejnej imprezy za rok. Jeszcze raz wielkie dzięki ;)

" The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna

Opublikowano

Super impreza i za***isty klimat. :dance:  

Przejazd mega  :riding:.

Wielkie podziękowania i szacun dla organizatorów. :cool:  

Opublikowano

dobra robota! mega impreza! no i przelot wśród tylu maszyn!!! rewelka!!! (pomimo małej awarii moto było git!)

i dzięki za zainteresowanie i chęć pomocy grupy lecącej spod Mc'a na Kurczakach!

jakoś udało się odpalić i wystartować, pozdro!

rafal_szwankowski
Opublikowano

Było zajebiś..e!!! Parady nie da się opisać to trzeba było przeżyć! Dzięki wielkie i gratki dla organizatorów bo odwalili kawał świetnej roboty!!! LwG

Opublikowano

Super impreza, a niespodzianka na trasie piękna :-)

Opublikowano

A ma ktoś filmik z kapcia na włókniarzy?:biggrin: jak tak to bym prosił o przesłanie;)

Opublikowano

Wielkie podziękowania dla organizatorów za pracę włożoną w organizowanie imprezy.

Z takimi organizatorami piszę się na następną imprezę.

Opublikowano

......szkoda że to materiał z pierwszej edycji ....

No niestety , reporter  DŁ nie zdążył fizycznie dojechać na Czarnocin. Był dopiero pod Auchan .  A szkoda bo było co filmować lub  fotografować. 

Opublikowano

......szkoda że to materiał z pierwszej edycji ....

Ale zdjęcia z drugiej :smile:

Super impreza,i organizacja.Oby więcej takich imprez w sezonie :riding:

Opublikowano

Szacun dla organizatorów za WIELKI SHOW w Czarnocinie.

Przejazd z niespodzianką super. W przyszłym roku możemy poprosić drogówkę żeby zrobiła pokaz swoich umiejętności na motorach 😂.

Nie mogę się doczekać kolejnej nocnej przejażdżki.

Opublikowano

Wielkie dzięki;d

Widok na tył kolumny zza zakrętu będąc na jej przodzie- coś pięknego!;d

Tył podziwiał całość cały czas :biggrin:

Opublikowano

musicie częściej robić takie nocne zloty :smile: bo było fajnie :smile:

112308049_apnhxsp.jpg

Opublikowano

Rozmawiałem wczoraj z Prezesem i powiedział mi, że dużo osób pyta "Gdzie jest ten gość co kręcił ?" spokojnie to tyko awaria  :biggrin: .

Przygotowuje dla Was filmik, w zasadzie to nawet już go złożyłem i wysłałem ale YT zablokował ścieżkę dźwiękową (wyciszył cały głos) w związku z prawami autorskimi.

Podczas imprezy grała fajna muza i ścieżka dźwiękowa filmu ją zawiera dlatego muszę to niestety pousuwać i podłożyć jakaś muzę CC.

Reasumując na dniach się pojawi. 

Opublikowano (edytowane)

Rozmawiałem wczoraj z Prezesem i powiedział mi, że dużo osób pyta "Gdzie jest ten gość co kręcił ?" spokojnie to tyko awaria  :biggrin: .

Przygotowuje dla Was filmik, w zasadzie to nawet już go złożyłem i wysłałem ale YT zablokował ścieżkę dźwiękową (wyciszył cały głos) w związku z prawami autorskimi.

Podczas imprezy grała fajna muza i ścieżka dźwiękowa filmu ją zawiera dlatego muszę to niestety pousuwać i podłożyć jakaś muzę CC.

Reasumując na dniach się pojawi. 

Miło że wytłumaczyłeś co powoduje opóźnienie ze wstawieniem materiału video z FŁM NIGHT.

Odwołuje ekipę :biggrin: :biggrin: :biggrin:

flm_1470986378__2e4bu37.jpg

Edytowane przez tomahouk (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Tacy młodzi a już włosy potracili ehhh :P 

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano

No dobrze.  Bo ode mnie też już się zbierali :P P

4ad85a03a637.jpg

Opublikowano

Widzę, że muszę trochę poćwiczyć tylko niech na raz podjeżdża nie mniej niż czterech bo będzie nudno. Zadzwonie jak będę miał działkę do skopania.

Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka