piorczens Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Tez się dorzucę i dołożę swoje Dziękuje w stronę organizatorów bo naprawdę impreza bardzo dobrze zorganizowana ;-) . Pozdro dla wszystkich motomaniakow !;-) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuri Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Super imprezka i szacun dla organizatorów. Chłopaki wrzucajcie jakieś fotki i filmiki.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalski Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 DŁ http://www.dzienniklodzki.pl/motofakty/na-drogach/a/flm-night-ii-osada-czarnocin-nocny-zlot-motocyklistow-z-forum-lodzkich-motocyklistow,10489512/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejt93 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Było pięknie! Mam nadzieje, że na następną edycje dotrę już na własnym moto Dzięki! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Impreza Mega Mega Udana. WIELKIE BRAWA I SZACUN DLA ORGANIZATORÓW!! Na następną edycję już na pewno będę na 2 kółkach Już odliczam do następnego roku ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winotu Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Organizatorzy się naprawdę postarali należy im się wielki szacun! po tej imprezie jeszcze bardziej żałuję, że nie mogłem być w tamtym roku, teraz widzę, co straciłem. Za rok też muszę być! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Wielki szacun dla Organizatorów, z roku na rok coraz fajniej. Juz nie możemy się doczekać kolejnej imprezy za rok. Jeszcze raz wielkie dzięki 1 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Super impreza i za***isty klimat. Przejazd mega . Wielkie podziękowania i szacun dla organizatorów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams83 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 dobra robota! mega impreza! no i przelot wśród tylu maszyn!!! rewelka!!! (pomimo małej awarii moto było git!) i dzięki za zainteresowanie i chęć pomocy grupy lecącej spod Mc'a na Kurczakach! jakoś udało się odpalić i wystartować, pozdro! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_szwankowski Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Było zajebiś..e!!! Parady nie da się opisać to trzeba było przeżyć! Dzięki wielkie i gratki dla organizatorów bo odwalili kawał świetnej roboty!!! LwG 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kande Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Super impreza, a niespodzianka na trasie piękna :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 A ma ktoś filmik z kapcia na włókniarzy? jak tak to bym prosił o przesłanie;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garg07 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Wielkie podziękowania dla organizatorów za pracę włożoną w organizowanie imprezy. Z takimi organizatorami piszę się na następną imprezę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Buziak Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 (edytowane) A ma ktoś filmik z kapcia na włókniarzy? jak tak to bym prosił o przesłanie;) No na Sienkiewicza już mają :P Chciałem wszystkim przybyłym do osady Czarnocin i uczestnikom parady bardzo podziękować za przybycie oraz za zachowanie pokoju i kultury. Oczekiwania były mniejsze i bardzo się cieszę że aż tylu was przybyło mam nadzieję że wszystkim się podobało, zachęcam na przyszłość do brania udziału w konkursach, liczy się zabawa i wspólna integracja . Postaramy się by następna edycja była jeszcze lepsza, lub tak samo wystrzałowa jak fajerwerki nad osadą Co do samej parady, jeszcze raz dziękuję za spokojny i energiczny przejazd, za zachowanie harmonii jazdy w kolumnie. Trochę nam się ekipa rozjechała na trasie Górnej ale na szczęście obyło się bez nieprzyjemnych incydentów. Miło mi było was gościć w tak licznej grupie. Do zobaczenia na następnych spotkaniach. Piona Edytowane 7 Sierpnia 2016 przez Buziak (wyświetl historię edycji) 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonek Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 DŁ http://www.dzienniklodzki.pl/motofakty/na-drogach/a/flm-night-ii-osada-czarnocin-nocny-zlot-motocyklistow-z-forum-lodzkich-motocyklistow,10489512/ ......szkoda że to materiał z pierwszej edycji .... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 ......szkoda że to materiał z pierwszej edycji .... No niestety , reporter DŁ nie zdążył fizycznie dojechać na Czarnocin. Był dopiero pod Auchan . A szkoda bo było co filmować lub fotografować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba601 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 ......szkoda że to materiał z pierwszej edycji .... Ale zdjęcia z drugiej Super impreza,i organizacja.Oby więcej takich imprez w sezonie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Szacun dla organizatorów za WIELKI SHOW w Czarnocinie. Przejazd z niespodzianką super. W przyszłym roku możemy poprosić drogówkę żeby zrobiła pokaz swoich umiejętności na motorach 😂. Nie mogę się doczekać kolejnej nocnej przejażdżki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Wielkie dzięki;d Widok na tył kolumny zza zakrętu będąc na jej przodzie- coś pięknego!;d Tył podziwiał całość cały czas 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łukaszk Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 musicie częściej robić takie nocne zloty bo było fajnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Rozmawiałem wczoraj z Prezesem i powiedział mi, że dużo osób pyta "Gdzie jest ten gość co kręcił ?" spokojnie to tyko awaria . Przygotowuje dla Was filmik, w zasadzie to nawet już go złożyłem i wysłałem ale YT zablokował ścieżkę dźwiękową (wyciszył cały głos) w związku z prawami autorskimi. Podczas imprezy grała fajna muza i ścieżka dźwiękowa filmu ją zawiera dlatego muszę to niestety pousuwać i podłożyć jakaś muzę CC. Reasumując na dniach się pojawi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 (edytowane) Rozmawiałem wczoraj z Prezesem i powiedział mi, że dużo osób pyta "Gdzie jest ten gość co kręcił ?" spokojnie to tyko awaria . Przygotowuje dla Was filmik, w zasadzie to nawet już go złożyłem i wysłałem ale YT zablokował ścieżkę dźwiękową (wyciszył cały głos) w związku z prawami autorskimi. Podczas imprezy grała fajna muza i ścieżka dźwiękowa filmu ją zawiera dlatego muszę to niestety pousuwać i podłożyć jakaś muzę CC. Reasumując na dniach się pojawi. Miło że wytłumaczyłeś co powoduje opóźnienie ze wstawieniem materiału video z FŁM NIGHT. Odwołuje ekipę Edytowane 12 Sierpnia 2016 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Tacy młodzi a już włosy potracili ehhh 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 No dobrze. Bo ode mnie też już się zbierali P 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Widzę, że muszę trochę poćwiczyć tylko niech na raz podjeżdża nie mniej niż czterech bo będzie nudno. Zadzwonie jak będę miał działkę do skopania. Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi