Nervous Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Czyli podjeżdża ktoś pod mcd widzew, bo nie wiem czy jechać tam czy kierować się bezpośrednio na retkinie ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiwis Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zapowiada się ładnie... święci slonko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristo74 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Niestety utknąłem mam gwóźdź a nie mam zestawu naprawczego (ktoś coś jestem z Bałut) ale życzę udanej zabawy........ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Czyli podjeżdża ktoś pod mcd widzew, bo nie wiem czy jechać tam czy kierować się bezpośrednio na retkinie ? Ja wpadam i jeszcze moze znajomy a potem na rtk;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek1000 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Niestety utknąłem mam gwóźdź a nie mam zestawu naprawczego (ktoś coś jestem z Bałut) ale życzę udanej zabawy........ Moge ci podrzucic zestaw naprawczy od puszki. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuri Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Czyli podjeżdża ktoś pod mcd widzew, bo nie wiem czy jechać tam czy kierować się bezpośrednio na retkinie ? Ja podjadę o 19.40 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nervous Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Ok, to też podbije. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbbadoN Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Ktos bedzie ruszal ciut pozniej? Okolo 20.45? Z balut bede jechal. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Ja z Andrzejowia ruszam za 25 min. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbbadoN Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 To akurat sie wyrobie - gdzie w Andrzejowie podjechac? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 (edytowane) Możemy się umówić na światłach w Andrespolu. Jestem gotowy do drogi zo ile będziesz? Do zobaczenia na miejscu Edytowane 6 Sierpnia 2016 przez Wolf (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbbadoN Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 w adw jestem lece do andrespola 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Dzięki za fajny przelot grupą po imprezie 2 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Ja równieź, 72cm3 ale jakos dałem rade.... Podziękowanie na organizatorów... Szacun i jak by co polecam sie 1 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Super wrażenia z jazdy w takiej wielkiej grupie, parada jak się patrzy. Dzięki wszystkim za miłe chwile na i po zlocie. Przede wszystkim wielkie podziękowania dla organizatorów za ogrom pracy i czasu włożonego w to wszystko, żebyśmy my mogli przyjechać na gotowe, postać 3h, pogadać i zjeść kiełbasę. Szacun! :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nervous Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Co tu dużo mówić, kolejna impreza, która była na bardzo wysokim poziomie, organizacja i atrakcje perfekt, podziękowania dla organizatorów za kawał porządnej roboty, oraz dla obecnych motomaniaków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Wielkie dzięki;d Widok na tył kolumny zza zakrętu będąc na jej przodzie- coś pięknego!;d 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Podziękowania organizatom za tak wspaniała imprezkę świetna robota fajowa atmosfera i za***ista parada :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiwis Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Super muzyka a te drużyny męskie co przeciagaly line ale zacięcie i determinacja... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekww Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Dzięki Wszystkim. Wielki szacunek dla organizatorów, było super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko0426 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Dokładnie, brawa i szacunek dla organizatorów oraz uczestników, że było tylu chętnych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 brawa i szacunek dla organizatorów fajna impreza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Dziękujemy wszystkim za liczne przybycie. Organizatorzy ze Stowarzyszenia ciężko pracowali, abyście mogli dobrze się bawić na FŁM NIGHT, ale czytając pozytywne opinie zdaje się, że było warto 4 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilu79 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Impreza naprawde fajna. Podziękowania dla organizatorów. No i pogoda dopisała. Pozdrawiam wszystkich przybyłych. ☺ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Super było 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi