Wolf Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Ja też będę leciał od strony Widzewa. Można się zebrać koło 19.40 pod McDonald's na Widzewie i razem polecieć na retkinię robiąc trochę hałasu po drodze 😉. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nervous Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Karmelkowo, mcd widzew 19:40 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Proponuje aby każdy zabrał specyfik na komary Albo się nie mył 3 dni 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zapowiada się ciekawie - obecność obowiązkowa ! - niestety w tym roku puszką bo Dr-ka odmówiła posłuszeństwa. Czy puszką też można podjechać do mcD Retkinia? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams83 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 a spod MC'a na Kurczakach ktoś startuje? i jak coś, to o której? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuri Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Ja też będę leciał od strony Widzewa. Można się zebrać koło 19.40 pod McDonald's na Widzewie i razem polecieć na retkinię robiąc trochę hałasu po drodze . No to i ja podbije pod McD jak się będziecie tam zbierać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faza Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Albo się nie mył 3 dni No to dzisiaj dopiero podpowiadasz, na jeden dzień przed... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Ja z kurczakow bede zwijal sie kolo 20-15/20 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nejmun Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Leci ktoś ze Zgierza? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Pogoda jak zwykle dopisuje ... Rewelacja! 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PIT Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Tylko się Kierowniczki/Kierownicy pogodą nie stresujcie bo wszystko jest załatwione gdzie trzeba kółka różańcowe modlą się w tej intencji, a i kilku szamanów szamani . Także prognozy pokazują, że wieczorkiem ma być sucho, ciepło i przyjemnie. Więc widzimy się bo kto to całe żarcie opier... na ciepło. Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAFAY Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 To ja też wpadnę na mcd na retke 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 (edytowane) Pogoda jak zwykle dopisuje ... Rewelacja! Nie filozuj, wszystko będzie ładnie i ciepło;d Edytowane 6 Sierpnia 2016 przez Lesiu94 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stawik00 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Ja również podjadę na mc retkiński 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Z racji tego iż pytacie więc odpowiadam kto będzie jeszcze miał ochotę dorzucić się na Kamila to będzie mógł to uczynić jak i podpisać się na plakacie który przygotował kolega Krzysztof rst 1000 :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OmLeT Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Ciągle pada... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 spoko, do 21 bedzie suchutko 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Z racji tego iż pytacie więc odpowiadam kto będzie jeszcze miał ochotę dorzucić się na Kamila to będzie mógł to uczynić jak i podpisać się na plakacie który przygotował kolega Krzysztof rst 1000 :-) Aga podpisz za mnie 1 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 (edytowane) Ja odpadam ze wzgeldu na zmeczenie organizmu po wczorajszym torowaniu. Nie bylem swiadomy, ze szkolenie moze tak zniechecic do maszyny i zmeczyc. Zwyczajnie nie mam ochoty na moto póki co Żałuję, ale nie jadę :-( Edytowane 6 Sierpnia 2016 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Piuriel twardym trzeba być nie "mietkim" na koń żołnierzu ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Ja odpadam ze wzgeldu na zmeczenie organizmu po wczorajszym torowaniu. Nie bylem swiadomy, ze szkolenie moze tak zniechecic do maszyny i zmeczyc. Zwyczajnie nie mam ochoty na moto póki co Żałuję, ale nie jadę :-( Miętka fajka jesteś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Znam takich co inaczej uważają i jest ich więcej ;-) Nie mniej serio żałuję, że mnie nie będzie. Bawcie się dobrze i bezpiecznego powrotu. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Ja Po pierwszym wypadzie na tor do radomia nie wsiadłem na Moto przez jakieś 2 tygodnie ;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Qwa mam jeszcze 150 km do warszawy przyjadę prosto do czarnocina. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilu79 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 No pogoda się wyklarowała.☺ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi