Buziak Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Obecność obowiązkowa W pierwszą stronę też się szykuje jakiś wspólny przelot? (nie koniecznie w takim gronie jak z powrotem ) Czy każdy na własną rękę? Do osady przybywacie na własną rękę. Ale nie wcześniej niż na 21. Osoby które przyjadą wcześniej nie będą wpuszczane na teren. Co do powrotu, będzie organizowany wspólny powrót gdzie wielka prośba by jechać wspólnie jedna kolumna nie cewniakowac. Chyba każdy wie jak się jedzie na zakładkę?. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 ja wiem troche, ale mam pytanie - co mam zrobic jesli ktos poprzedzajacy totalnie nie wie, i raz jedzie lewa a raz prawa ? czasami takiego wyprzedzam aby wjechac za tych, co wiedza - ale to tez nie jest super rozwiazaniem (no, dla mnie jest ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 http://www.moto-tour.pl/?lang=pl&menu=4 Zasady jazdy w grupie- może dołączyć to zawsze do postu promującego wydarzenie? 4 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 W pierwszą stronę też się szykuje jakiś wspólny przelot? (nie koniecznie w takim gronie jak z powrotem ) Czy każdy na własną rękę? Nic nie stoi na przeszkodzie by gdzieś się zebrać i przyjechać razem. W tamtym roku pod MacDonaldem na Retkini zebrała się naprawdę spora grupa. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams83 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 jestem na bank! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garg07 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 To może bliżej soboty się jakoś zgadamy co do wspólnego wyjazdu z Retki. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuri Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Nic nie stoi na przeszkodzie by gdzieś się zebrać i przyjechać razem. W tamtym roku pod MacDonaldem na Retkini zebrała się naprawdę spora grupa. A może ktoś będzie leciał z Widzewa? Bo na Retkinie trochę nie po drodze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 http://www.moto-tour.pl/?lang=pl&menu=4 Zasady jazdy w grupie- może dołączyć to zawsze do postu promującego wydarzenie? Nic dodać nic ująć . Jak ktoś nie wie wystarczy chwilę teorii w linku wyżej i będzie cacy. A może ktoś będzie leciał z Widzewa? Bo na Retkinie trochę nie po drodze Zawsze możecie ustalić jakąś stację pośrednią np. jadący z Retkini mogą podjechać na Shel koło Obi/Selgros na Rokicińskiej , a jak nie stacja to Dell . I dalej kontynuować jazdę w większej grupie. To już wedle uznania i wszego dogadania 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nervous Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Ja z dąbrowy będę leciał, jeżeli nie będziecie jechać przez della to zostawcie info, o której na retkini się umawiacie, to podjadę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek1000 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Bede!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdro. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiwis Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Ja jestem za aby chętni pisali co do mc donaldu na retkini właśnie pojedziemy większą grupą to jaka godzinę proponujecie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Myślę że kolo 20 będzie akurat i 20:15-20:20 wyjazd na spokojnie. 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiwis Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 xXlukaszkrwXx ale mówisz o godzinie spod mc Donalda na retkini😀jak tak to jestem za 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Tak. Raczej na spokojnie w 40min, tam się dojedzie z Retkini 1 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 W tamtym roku nie mogłem za to w tym BĘDĘ . Podłączam się do grupy MCD Retkinia. Do zobaczenia Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 tez bede 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 W tamtym roku nie mogłem za to w tym BĘDĘ . Podłączam się do grupy MCD Retkinia. Do zobaczenia Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka Piotrek , nie wiem jak inni ale ja sądzę że mógłbyś podlecieć do nas wcześniej i zacząć coś nagrywać. Jeśli oczywiście masz ochotę. Patrząc na twoje filmiki, są one fajnie montowane. Ale jak nie to do zobaczenia na miejscu. Pozdro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiwis Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Ja to będę 19:40 wskocze jeszcze na lody do mc donaldu to chetni😀?? Darek wpadaj na 19:40 i Lukasz garg😀wiadomo to przed wylotem pogadamy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Piotrek , nie wiem jak inni ale ja sądzę że mógłbyś podlecieć do nas wcześniej i zacząć coś nagrywać. Jeśli oczywiście masz ochotę. Patrząc na twoje filmiki, są one fajnie montowane. Ale jak nie to do zobaczenia na miejscu. Pozdro Ok będę wcześniej, faktycznie fajny pomysł może coś się z przygotowań wplecie w filmik, a przy okazji może dodatkowa para rąk się przyda. Ewentualnie jakby co to mogę Caddy'lakiem jakiś kurs zrobić jakby coś trzeba było przewieźć. Pogadamy w czwartek albo tel/pw. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garg07 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Widze że zostałem wywołany do tablicy, więc się zgadzam na lody. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Na Retkinie z Widzewa kawałek mam, ale pewnie też podjadę. Moim zdaniem nie ma się co spieszyć z wyjazdem, te 40 minut to spokojnie i to emeryckim tempem, a przecież nie musimy tam być punkt 21.00 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Proponuje aby każdy zabrał specyfik na komary 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro1975 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Proponuje aby każdy zabrał specyfik na komary Nie wolno prowadzić po alkoholu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi42 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Postaram się być . Zbieramy się pod McDonaldem o 20 . Czy ta godzina jest ustalona . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garg07 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Tak. Wyjazd spod Mc będzie 20.15-20.20 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi