Skocz do zawartości

Fłm Night 2 Edycja - Osada Czarnocin 6.08.2016

Suchy-wolk

Rekomendowane odpowiedzi

Obecność obowiązkowa :riding:  W pierwszą stronę też się szykuje jakiś wspólny przelot? (nie koniecznie w takim gronie jak z powrotem :decayed: ) Czy każdy na własną rękę?

Do osady przybywacie na własną rękę. Ale nie wcześniej niż na 21. Osoby które przyjadą wcześniej nie będą wpuszczane na teren. Co do powrotu, będzie organizowany wspólny powrót gdzie wielka prośba by jechać wspólnie jedna kolumna nie cewniakowac. Chyba każdy wie jak się jedzie na zakładkę?.

ja wiem troche, ale mam pytanie - co mam zrobic jesli ktos poprzedzajacy totalnie nie wie, i raz jedzie lewa a raz prawa :biggrin: ?

czasami takiego wyprzedzam aby wjechac  za tych, co wiedza - ale to tez nie jest super rozwiazaniem :biggrin: (no, dla mnie jest :laugh2: )

http://www.moto-tour.pl/?lang=pl&menu=4

Zasady jazdy w grupie- może dołączyć to zawsze do postu promującego wydarzenie? ;)

Konfucjusz: Po­wiedz mi, a za­pomnę. Po­każ mi, a za­pamiętam. Pozwól mi zro­bić, a zro­zumiem.

2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek"

W pierwszą stronę też się szykuje jakiś wspólny przelot? (nie koniecznie w takim gronie jak z powrotem :decayed: ) Czy każdy na własną rękę?

Nic nie stoi na przeszkodzie by gdzieś się zebrać i przyjechać razem. W tamtym roku pod MacDonaldem na Retkini zebrała się naprawdę spora grupa.

Nic nie stoi na przeszkodzie by gdzieś się zebrać i przyjechać razem. W tamtym roku pod MacDonaldem na Retkini zebrała się naprawdę spora grupa.

A może ktoś będzie leciał z Widzewa? Bo na Retkinie trochę nie po drodze :decayed:

http://www.moto-tour.pl/?lang=pl&menu=4

Zasady jazdy w grupie- może dołączyć to zawsze do postu promującego wydarzenie? ;)

Nic dodać nic ująć . Jak ktoś nie wie  wystarczy chwilę teorii w linku wyżej i będzie cacy.

A może ktoś będzie leciał z Widzewa? Bo na Retkinie trochę nie po drodze :decayed:

Zawsze możecie   ustalić jakąś stację pośrednią np. jadący z Retkini mogą podjechać na Shel koło Obi/Selgros  na Rokicińskiej , a jak nie stacja to Dell . I dalej  kontynuować jazdę w większej grupie. 

To już  wedle uznania i wszego dogadania

W tamtym roku nie mogłem za to w tym BĘDĘ . Podłączam się do grupy MCD Retkinia. Do zobaczenia

Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka

Piotrek , nie wiem  jak inni ale ja sądzę że mógłbyś podlecieć do nas wcześniej i zacząć coś nagrywać. Jeśli oczywiście masz ochotę. Patrząc na twoje filmiki, są one fajnie montowane.  Ale jak nie to do zobaczenia na miejscu.  Pozdro

Piotrek , nie wiem  jak inni ale ja sądzę że mógłbyś podlecieć do nas wcześniej i zacząć coś nagrywać. Jeśli oczywiście masz ochotę. Patrząc na twoje filmiki, są one fajnie montowane.  Ale jak nie to do zobaczenia na miejscu.  Pozdro

Ok będę wcześniej, faktycznie fajny pomysł może coś się z przygotowań wplecie w filmik, a przy okazji może dodatkowa para rąk się przyda.

Ewentualnie jakby co to mogę Caddy'lakiem jakiś kurs zrobić jakby coś trzeba było przewieźć. 

Pogadamy w czwartek albo tel/pw.

Na Retkinie z Widzewa kawałek mam, ale pewnie też podjadę. Moim zdaniem nie ma się co spieszyć z wyjazdem, te 40 minut to spokojnie i to emeryckim tempem, a przecież nie musimy tam być punkt 21.00 ;)