Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PIT Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Ok poszło, musiałem niestety nałożyć muzykę podczas przeciągania liny w finalnym pojedynku gdyż: Copyrighted song: This One's For You (feat. Zara Larsson) [Official Song UEFA EURO Claimed by: WMG ale reszta się uchował, a chciałem jak najwierniej oddać atmosferę miłego oglądania. 15 Cytuj
krzychoslav Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2016 (edytowane) W dniu 12.08.2016 o 07:48, Piuriel napisał(a): Tacy młodzi a już włosy potracili ehhh za to za kilkanaście lat podejdą do lustra "Jezu, jaki jestem przystojny. 50 na karku i ani jednego siwego włosa" Edytowane 13 Sierpnia 2016 przez krzychoslav (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S
Seba601 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2016 W dniu 13.08.2016 o 04:25, PIT napisał(a): Ok poszło, musiałem niestety nałożyć muzykę podczas przeciągania liny w finalnym pojedynku gdyż: Copyrighted song: This One's For You (feat. Zara Larsson) [Official Song UEFA EURO Claimed by: WMG ale reszta się uchował, a chciałem jak najwierniej oddać atmosferę miłego oglądania. Pit super relacja,będzie co wspominać.Pozdrowionka i lewa w górę 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi