Skocz do zawartości

Fłm Night 2 Edycja - Osada Czarnocin 6.08.2016

Suchy-wolk

Rekomendowane odpowiedzi

Tez się dorzucę i dołożę swoje Dziękuje w stronę organizatorów bo naprawdę impreza bardzo dobrze zorganizowana ;-) . Pozdro dla wszystkich motomaniakow !;-)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Impreza Mega Mega Udana. WIELKIE BRAWA I SZACUN DLA ORGANIZATORÓW!!  Na następną edycję już na pewno będę na 2 kółkach :P
Już odliczam do następnego roku !

Organizatorzy się naprawdę postarali :smile: należy im się wielki szacun!  :hi:  po tej imprezie jeszcze bardziej żałuję, że nie mogłem być w tamtym roku, teraz widzę, co straciłem. Za rok też muszę być! :biggrin:

Wielki szacun dla Organizatorów, z roku na rok coraz fajniej. Juz nie możemy się doczekać kolejnej imprezy za rok. Jeszcze raz wielkie dzięki ;)

" The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna

dobra robota! mega impreza! no i przelot wśród tylu maszyn!!! rewelka!!! (pomimo małej awarii moto było git!)

i dzięki za zainteresowanie i chęć pomocy grupy lecącej spod Mc'a na Kurczakach!

jakoś udało się odpalić i wystartować, pozdro!

rafal_szwankowski

Było zajebiś..e!!! Parady nie da się opisać to trzeba było przeżyć! Dzięki wielkie i gratki dla organizatorów bo odwalili kawał świetnej roboty!!! LwG

......szkoda że to materiał z pierwszej edycji ....

No niestety , reporter  DŁ nie zdążył fizycznie dojechać na Czarnocin. Był dopiero pod Auchan .  A szkoda bo było co filmować lub  fotografować. 

......szkoda że to materiał z pierwszej edycji ....

Ale zdjęcia z drugiej :smile:

Super impreza,i organizacja.Oby więcej takich imprez w sezonie :riding:

Szacun dla organizatorów za WIELKI SHOW w Czarnocinie.

Przejazd z niespodzianką super. W przyszłym roku możemy poprosić drogówkę żeby zrobiła pokaz swoich umiejętności na motorach 😂.

Nie mogę się doczekać kolejnej nocnej przejażdżki.

Rozmawiałem wczoraj z Prezesem i powiedział mi, że dużo osób pyta "Gdzie jest ten gość co kręcił ?" spokojnie to tyko awaria  :biggrin: .

Przygotowuje dla Was filmik, w zasadzie to nawet już go złożyłem i wysłałem ale YT zablokował ścieżkę dźwiękową (wyciszył cały głos) w związku z prawami autorskimi.

Podczas imprezy grała fajna muza i ścieżka dźwiękowa filmu ją zawiera dlatego muszę to niestety pousuwać i podłożyć jakaś muzę CC.

Reasumując na dniach się pojawi. 

Rozmawiałem wczoraj z Prezesem i powiedział mi, że dużo osób pyta "Gdzie jest ten gość co kręcił ?" spokojnie to tyko awaria  :biggrin: .

Przygotowuje dla Was filmik, w zasadzie to nawet już go złożyłem i wysłałem ale YT zablokował ścieżkę dźwiękową (wyciszył cały głos) w związku z prawami autorskimi.

Podczas imprezy grała fajna muza i ścieżka dźwiękowa filmu ją zawiera dlatego muszę to niestety pousuwać i podłożyć jakaś muzę CC.

Reasumując na dniach się pojawi. 

Miło że wytłumaczyłeś co powoduje opóźnienie ze wstawieniem materiału video z FŁM NIGHT.

Odwołuje ekipę :biggrin: :biggrin: :biggrin:

flm_1470986378__2e4bu37.jpg

Edytowane przez tomahouk (wyświetl historię edycji)

Widzę, że muszę trochę poćwiczyć tylko niech na raz podjeżdża nie mniej niż czterech bo będzie nudno. Zadzwonie jak będę miał działkę do skopania.

Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka