Lancet Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Czy ktoś wie, co to za rajd się dzisiaj po mieście odbywał? Najpierw ok. 13:30 przejechała kawalkada, głównie zagranicznych, motocykli ulicą Złotno w kierunku Niesięcina, potem jeszcze widziałem jakiegoś Forda na szwajcarskiej rejestracji z nalepką "60", ale nie zdążyłem doczytać "ossso chozzi". Coś nas ominęło? 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Do soboty jest zlot służb mundurowych. Zaczął się chyba właśnie dzisiaj. Może to to;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 69 zlot gwiaździsty służb mundurowych. Na terenie Atlas Areny, do piątku wieczorem, w sobotę rano rozjazd. Wstęp bezpłatny. http://69polizeisternfahrt2016.pl 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 (edytowane) na pewno to to, z dumną liczbą 69 działają na atlas arenie jakieś pokazy, koncerty, oni sami wiedzą co jeszcze. Edytowane 5 Lipca 2016 przez krzychoslav (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 6 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Dzięki - to chyba rzeczywiście to - na nalepce zjazdowej mogło być 69, nie 60 (widziałem z daleka), ale co oni robili na Złotnie? W każdym razie fajna imprezka się zapowiada. Trzeba będzie zajrzeć i przy okazji zapoznać się z terenem 5 urodzin FŁM 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi