Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rajd Po Łodzi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś wie, co to za rajd się dzisiaj po mieście odbywał? Najpierw ok. 13:30 przejechała kawalkada, głównie zagranicznych, motocykli ulicą Złotno w kierunku Niesięcina, potem jeszcze widziałem jakiegoś Forda na szwajcarskiej rejestracji z nalepką "60", ale nie zdążyłem doczytać "ossso chozzi". Coś nas ominęło?

"Be yourself, no matter what they say!"

Sting

Opublikowano

Do soboty jest zlot służb mundurowych. Zaczął się chyba właśnie dzisiaj. Może to to;)

Opublikowano

69 zlot gwiaździsty służb mundurowych.

Na terenie Atlas Areny, do piątku wieczorem, w sobotę rano rozjazd.

Wstęp bezpłatny.

http://69polizeisternfahrt2016.pl

Opublikowano (edytowane)

na pewno to to, z dumną liczbą 69 działają na atlas arenie :smile: jakieś pokazy, koncerty, oni sami wiedzą co jeszcze. :smile:

Edytowane przez krzychoslav (wyświetl historię edycji)

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png

Opublikowano

Dzięki - to chyba rzeczywiście to - na nalepce zjazdowej mogło być 69, nie 60 (widziałem z daleka), ale co oni robili na Złotnie?

W każdym razie fajna imprezka się zapowiada. Trzeba będzie zajrzeć i przy okazji zapoznać się z terenem 5 urodzin FŁM :smile:

"Be yourself, no matter what they say!"

Sting