Piuriel Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2017 7 minut temu, Marttino napisał: Fajny ten amortyzator skrętu Generalnie polecam serie filmików Dave Moss. Spora garść wiedzy o zawieszeniu i ustawianiu. Niektóre sąniestety płatne, ale starsze z przed 6lat+ są całkiem bezpłatne. Jednak jak ktoś znajdzie setup swojego motocykla to warto zapłacić moim zdaniem te 5zł za filmik. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Krzysiek rst1000 Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2017 Dave za dużo gada. Motocyklista nie musi wszystko wiedzieć. 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2017 Angielski wymagany. Przypomnienie małe po sezonie, bo wczoraj śniegiem sypało i kaczki odlatywały 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Krzysiek rst1000 Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2017 Dnia 1.09.2017 o 12:58, Piuriel napisał: Proste. Nie hamować w zakręcie i nie przymykać gazu. Dobra , dobra ale pokonywanie zakrętu z krechą nie jest takie łatwe. Zbyt miękkie opony, ciepło , trochę gazu i koło ucieka. Chyba drugi przykład był dobry jak motoman przygotował się do ślizgu w zakręcie i zostawił krechę. Ach tylko pomarzyć. 0 Cytuj
B3DNAR Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2017 Dokładnie. W Zakręt wchodzimy z taką predkością jaką wcześniej sobie zaplanowaliśmy. Ustawianie moto poslizgiem do zakrętu żeby go zacieśnić to już wyższa szkoła jazdy 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow
Piuriel Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2017 nawet mądre 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Rogal Opublikowano 16 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2017 No fajny filmik Rossi jaki młodziutki podobało mi się o hamowaniu, fajnie widać jak wtedy zawieszenie pracuje... Jakoś na hamowaniu zawsze mało się skupiałem a to jednak istotny element. 1 Cytuj ...
Piuriel Opublikowano 16 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2017 Dokładnie. Ten filmik ma duże odniesienie, bo uzywa motocykla bez wspomagaczy. Takiego na jakim wiekszosc z nas jezdzi. Bez kontroli trakcji, abs itp. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Piuriel Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2017 Na pewno nowa pozycja ze względu na zmianę sprzętu spowoduje powrót do podstaw u mnie więc jadę na Kulikowisko z @OSK TURBO Pabianice jak tylko się pojawią terminy. Potem klasycznie, jak najwięcej wyjazdów na tor i szlifowanie techniki, szkolenia itp. Bardzo chętnie jakiś wypad zaliczę również na winkle gdzieś. 3 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
karpiu Opublikowano 23 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2017 Jak tylko kupię moto od razu zapisuje się na Kulikowisko. Tor również bardzo chętnie i to nie raz. 1 Cytuj
karpiu Opublikowano 23 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2017 Na razie ustawiłem budżet na 12k PLN. Na więcej mnie nie będzie stać w tym roku a to i tak będzie przeskok. 0 Cytuj
karpiu Opublikowano 23 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2017 I właśnie tu jest problem. Chciałem CBR F4i ale siedziałem na takiej i podobno wyglądam śmiesznie. CBF1000 też mi się podoba. I cały czas po głowie chodzi mi Bandit 1250. Na to co sobie wymarzylem póki co po prostu mnie nie stac. A mówię tu o nowym MT09. 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2017 Szfagier mój ma F4i. Myślę, że możemy się zgadnąć jakiegos dnia po świętach i sobie usiądziesz. CBF miłe moto, ale Tobie bardziej pasuje naked. A kawa z800 ? 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Bocian@13 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2017 Piuriel, miałeś na myśli kawasaki z 800 czy z750? Tak czy inaczej to już sporo wyższy budżet niż 12 k. Karpiu, a myślałeś o Suzuki gsr? W tej cenie już możesz wyhaczyc fajne egzemplarze ale mocą toto nie powala. Jakbyś chciał się jeszcze do f4i przymierzyć to zapraazam. Za 12 tys kupisz już egzemplarz z ostatniego roku produkcji 0 Cytuj
karpiu Opublikowano 23 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2017 Raczej właśnie z750. Można kupić ale coś ok 2004 - 2006 roku. Gsr jest piekny ale chciałbym 750 a to już przekracza mój budżet Odezwę się po świętach i podjade żeby się z cbr przymierzyć. 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2018 Warto posłuchać jak Dave mówi co trzeba robić na motocyklach "for big boys" Angielski wymagany. 2 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Piuriel Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2018 (edytowane) Trail braking Angielski wymagany. Edytowane 26 Stycznia 2018 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Piuriel Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2018 TrackDay:26 maja 2018 ParamotoJa już zapisany http://paramoto.pl/rezerwacja/ 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Piuriel Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2018 Nie wiedziałem gdzie to wrzucić, ale chyba tu pasuje najbardziej. Mamy tutaj kolejny styl jazdy. Motocykl maksymalnie prostowany a zawodnik zwiesza się z niego zamiast robić jakieś chore kąty złożenia w zakręcie. Ja tu widzę same zalety, bo mamy więcej trakcji a co to daje to chyba nie trzeba tłumaczyć.. Co ciekawe w pewnym sensie tego stylu uczą na Kulikowisku 4 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
leniuchmichał Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2018 Mega fota można mu dane z wyświetlacza sczytać 1 Cytuj SSN Szybko Spranie Niebezpiecznie
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 22 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2018 Motocykliści giną bo nie potrafią hamować a co dopiero ominąć przeszkodę w trakcie hamowania to bardzo trudny temat i trzeba dużo ćwiczyć. Polecam wszystkim motocykl z ABS to świetne rozwiązanie szczególnie dla niedoświadczonego motocyklisty 0 Cytuj
Darek_Lodz Opublikowano 22 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2018 odnosnie hamowania, hehe teoria kłądzenia maszyny wciąż żyje 1 Cytuj
B3DNAR Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2018 Serio ktoś w to jeszcze wierzy? 1 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow
Matthewsmoto Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2018 to blacha o asfalt lepiej hamuje nize opony, klocki i tarcze????? 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi