Piuriel Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 7 minut temu, Marttino napisał: Fajny ten amortyzator skrętu Generalnie polecam serie filmików Dave Moss. Spora garść wiedzy o zawieszeniu i ustawianiu. Niektóre sąniestety płatne, ale starsze z przed 6lat+ są całkiem bezpłatne. Jednak jak ktoś znajdzie setup swojego motocykla to warto zapłacić moim zdaniem te 5zł za filmik. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek rst1000 Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Dave za dużo gada. Motocyklista nie musi wszystko wiedzieć. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Angielski wymagany. Przypomnienie małe po sezonie, bo wczoraj śniegiem sypało i kaczki odlatywały 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek rst1000 Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Dnia 1.09.2017 o 12:58, Piuriel napisał: Proste. Nie hamować w zakręcie i nie przymykać gazu. Dobra , dobra ale pokonywanie zakrętu z krechą nie jest takie łatwe. Zbyt miękkie opony, ciepło , trochę gazu i koło ucieka. Chyba drugi przykład był dobry jak motoman przygotował się do ślizgu w zakręcie i zostawił krechę. Ach tylko pomarzyć. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Dokładnie. W Zakręt wchodzimy z taką predkością jaką wcześniej sobie zaplanowaliśmy. Ustawianie moto poslizgiem do zakrętu żeby go zacieśnić to już wyższa szkoła jazdy 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 nawet mądre 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 16 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 No fajny filmik Rossi jaki młodziutki podobało mi się o hamowaniu, fajnie widać jak wtedy zawieszenie pracuje... Jakoś na hamowaniu zawsze mało się skupiałem a to jednak istotny element. 1 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 16 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 Dokładnie. Ten filmik ma duże odniesienie, bo uzywa motocykla bez wspomagaczy. Takiego na jakim wiekszosc z nas jezdzi. Bez kontroli trakcji, abs itp. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Na pewno nowa pozycja ze względu na zmianę sprzętu spowoduje powrót do podstaw u mnie więc jadę na Kulikowisko z @OSK TURBO Pabianice jak tylko się pojawią terminy. Potem klasycznie, jak najwięcej wyjazdów na tor i szlifowanie techniki, szkolenia itp. Bardzo chętnie jakiś wypad zaliczę również na winkle gdzieś. 3 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 23 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Jak tylko kupię moto od razu zapisuje się na Kulikowisko. Tor również bardzo chętnie i to nie raz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 23 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Na razie ustawiłem budżet na 12k PLN. Na więcej mnie nie będzie stać w tym roku a to i tak będzie przeskok. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 23 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 I właśnie tu jest problem. Chciałem CBR F4i ale siedziałem na takiej i podobno wyglądam śmiesznie. CBF1000 też mi się podoba. I cały czas po głowie chodzi mi Bandit 1250. Na to co sobie wymarzylem póki co po prostu mnie nie stac. A mówię tu o nowym MT09. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Szfagier mój ma F4i. Myślę, że możemy się zgadnąć jakiegos dnia po świętach i sobie usiądziesz. CBF miłe moto, ale Tobie bardziej pasuje naked. A kawa z800 ? 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian@13 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Piuriel, miałeś na myśli kawasaki z 800 czy z750? Tak czy inaczej to już sporo wyższy budżet niż 12 k. Karpiu, a myślałeś o Suzuki gsr? W tej cenie już możesz wyhaczyc fajne egzemplarze ale mocą toto nie powala. Jakbyś chciał się jeszcze do f4i przymierzyć to zapraazam. Za 12 tys kupisz już egzemplarz z ostatniego roku produkcji 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 23 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Raczej właśnie z750. Można kupić ale coś ok 2004 - 2006 roku. Gsr jest piekny ale chciałbym 750 a to już przekracza mój budżet Odezwę się po świętach i podjade żeby się z cbr przymierzyć. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Warto posłuchać jak Dave mówi co trzeba robić na motocyklach "for big boys" Angielski wymagany. 2 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 (edytowane) Trail braking Angielski wymagany. Edytowane 26 Stycznia 2018 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 TrackDay:26 maja 2018 ParamotoJa już zapisany http://paramoto.pl/rezerwacja/ 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Nie wiedziałem gdzie to wrzucić, ale chyba tu pasuje najbardziej. Mamy tutaj kolejny styl jazdy. Motocykl maksymalnie prostowany a zawodnik zwiesza się z niego zamiast robić jakieś chore kąty złożenia w zakręcie. Ja tu widzę same zalety, bo mamy więcej trakcji a co to daje to chyba nie trzeba tłumaczyć.. Co ciekawe w pewnym sensie tego stylu uczą na Kulikowisku 4 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leniuchmichał Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Mega fota można mu dane z wyświetlacza sczytać 1 Cytuj SSN Szybko Spranie Niebezpiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 22 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Motocykliści giną bo nie potrafią hamować a co dopiero ominąć przeszkodę w trakcie hamowania to bardzo trudny temat i trzeba dużo ćwiczyć. Polecam wszystkim motocykl z ABS to świetne rozwiązanie szczególnie dla niedoświadczonego motocyklisty 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 22 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 odnosnie hamowania, hehe teoria kłądzenia maszyny wciąż żyje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Serio ktoś w to jeszcze wierzy? 1 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthewsmoto Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 to blacha o asfalt lepiej hamuje nize opony, klocki i tarcze????? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthewsmoto Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi