rzetel Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 3 godziny temu, matthewspl napisał: ja nie ale 22 czerwca bede na torze lodz Też patrzyłem na ten termin ale wiecej osob zapisanych niż miejsc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Podjadę pokibicować. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arteklik Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Ja będę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 (edytowane) Ja chcę mieć zmierzony czas na torze przy najbliższej okazji. Korciło mnie, żeby pojeździć jak kibicowałem Edit:@arteklik mega set do wytracania prędkości!! Chciałbym przetestować i zobaczyć różnicę Edytowane 22 Czerwca 2017 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Aż mi się przez chwilę oczy zaświeciły do toru, ale nie mogę. Zwłaszcza, że wystawiam hondę no i w sumie to mnie nie ma w Łodzi. Pokaż im gdzie raki zimują 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drummer Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 tia chyba pływają, my dziś byliśmy na słomczynie i pojechaliśmy, pokurwowaliśmy na pogodę i wróciliśmy, znajomi byli na Łodzi i podobnie, a w przyszłym tygodnie burze z gradem więc chyba moto będziemy mogli zmienić na łódki bądź kajaki i wtedy się pościgamy ;] bo też przymierzałem się do 27 ale jak narazie prognoza pokazuje, że ma padać więc wstrzymuje się z kupnem, zresztą po ilości sprzedanych miejsc widzę, że ogólnie tegoroczne lato mocno studzi zapały ludzi :/ a tak z ciekawości, na co chcesz zmienić cebrę?Bo z tego co pisałeś wkręciłeś się w torowanie to nie lepiej ją sobie zostawić tylko ubrać w owiewki torowe i bawić się nią? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 12 minut temu, drummer napisał: a tak z ciekawości, na co chcesz zmienić cebrę? W tej chwili na gotówkę 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drummer Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Mhm rozumiem, czyli po prostu sprzedajesz bo potrzebujesz kasy, wiadomo, ale ogólnie jeśli chcesz sprzedać bo jak dużej ilości osób "brakuje Ci mocy" to tego nie rób;) teraz dopiero co wróciłem z dwu dniowego szkolenia z silesii i jazda na takim torze plus cała otoczka padoku daje naprawdę dużo do myślenia i pokory, i człowiek sobie uświadamia jak świetny ma sprzęt a jak bardzo nie potrafi na nim jeździć, bo jeśli masz 600 rr to naprawdę możesz kręcić nim świetne czasy, tylko trzeba nauczyć się nim jeździć bo ludzie na starych cebrach f4 na gaźnikach czy starych kawach czy giksach kręcili lepsze czasy niż ludzie na s1000rr czy cbr 1000 rr. Więc cbr 600 rr to już naprawdę fajne moto które wiele potrafi tylko wiadomo, że jako kierowcy jesteśmy najgorszym ogniwem motocykla 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 (edytowane) Mocy mi absolutnie nie brakuje. Nie kupuję litra Mam plany, w których przez jakiś czas nie ma motocykla. Więc szkoda, żeby stał i się kurzył pod plandeką w garażu. Ona chce jeździć więc niech dalej jeździ bezawaryjnie z kolejnym szczęśliwcem. Edytowane 22 Lipca 2017 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drummer Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 ano rozumiem, no trudno bywa i tak 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drummer Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 zależy gdzie się spojrzy i o której, wczoraj sprawdzałem w kilku to był deszcz, teraz np na onecie deszcz na wp już nie a na twoja pogoda prawdopodobnie, wczoraj w radiu mówili, że w przyszłym tygodniu burze z gradem, no ale wiadomo, że może się zmienić, a wiecie czy w razie przyjechania na miejsce na tor Łódź i długiego deszczu jest możliwość przełożenia terminu czy przepada? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Powinieneś spróbować jeszcze założyć słabą gume i polatać jak Ci motocykl się ślizga. Wtedy dopiero zaczyna się czucie motocykla, bo lecisz na granicy ciągle. Po takim doświadczeniu dopiero czuć ile ma się zapasu na dobrych oponach. No i szkoda, że nie mogłem też polatać :/ 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 http://paramoto.pl/doskonalenie/doskonalenie-technika-jazdy-1/ hehe ostatnie zdjęcie z @radek77 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Wybiera się ktoś w weekend na jakieś torowanie? Zaliczyłbym jakieś ostatnie na obecnym gs500 😁 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 13 minut temu, Darek_Lodz napisał: Wybiera się ktoś w weekend na jakieś torowanie? Zaliczyłbym jakieś ostatnie na obecnym gs500 😁 A co jest i gdzie i za ile? Chcesz moze cbr kupić? 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 https://www.facebook.com/events/308777559585292/?ti=cl https://www.facebook.com/events/674727852724702/?ti=cl https://www.facebook.com/events/185880261951062/?ti=cl https://www.facebook.com/events/146228679289864/?ti=cl 34 minuty temu, Piuriel napisał: Chcesz moze cbr kupić? Intensywnie myślę 😂 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Nie mam fb, ale przejechałbym się trochę. 13 minut temu, Darek_Lodz napisał: Intensywnie myślę 😂 Samym myśleniem nikt jeszcze sprzęta nie kupił 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 W poniedziałek w Łodzi są jazdy wolne 10-12:30 za 99zł Ma być pomiar czasu, ale ja raczej delikatnie, bo jeszcze zrobię rysę na owiewce a teraz bym wyjątkowo nie chciał. Ktoś chce się poruszać? 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 bo trochę mi się podoba, a trochę nie w wolnej chwili będę musiał podlecieć i zobaczyć w poniedziałek pracuję 1. SIE 12 WOLNE JAZDY Publiczne · Organizatorzy: Sab Ina Kamiensk Slaski 2. SIE 13 Track Day 3mmRacing Publiczne · Organizatorzy: 3MMRacing Bydgoszcz 3. SIE 13 Swobodne jazdy motocyklowe w Moto Parku Ułęż 5/2017 Publiczne · Organizatorzy: Moto Trener - szkolenia motocyklowe Daniela Piecychny w Lublinie w kierunku na Radom i kawałek 4. SIE 13 Track Day 13/08/2017 Publiczne · Organizatorzy: Motocyklowa Szkoła Vmax Katowice Wracając do tematu - jeśli zamiast 2,5 bara z przodu miałem 1,5 bara, to znaczy że łatwiej zejść na kolanko czy trudniej ? Bo w sumie tyle miałem (w sumie ... nie sprawdziłem przed wjazdem na tor ) . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Ja jutro jadę na TorŁódź na 15:30, będzie ktoś? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 1 godzinę temu, Darek_Lodz napisał: Wracając do tematu - jeśli zamiast 2,5 bara z przodu miałem 1,5 bara, to znaczy że łatwiej zejść na kolanko czy trudniej ? Łatwiej zejść na biodro, bo się wysypiesz z takim ciśnieniem w zwykłej oponie. Guma się może podwinąć w najgorszym przypadku. Pilnuj ciśnienia. 1 godzinę temu, Darek_Lodz napisał: bo trochę mi się podoba, a trochę nie w wolnej chwili będę musiał podlecieć i zobaczyć Pisz na PW jak coś chcesz się więcej dowiedzieć lub umówić i pogadać na żywca 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Dnia 31.07.2017 o 16:23, Piuriel napisał: http://paramoto.pl/doskonalenie/doskonalenie-technika-jazdy-1/ hehe ostatnie zdjęcie z @radek77 No, no koledzy sławni 😜 fajne to szkolenie było... Chyba się wybiorę na jeszcze jedno 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Parę błędów powodujących zrzut w spodnie. Proste. Nie hamować w zakręcie i nie przymykać gazu. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Trochę o zawieszeniach. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Fajny ten amortyzator skrętu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi