Piuriel Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 No to chyba z zawieszeniem przesadziłem. Element na raz. Nastepnym razem to samo ciśnienie i przywrócone nastawy zawieszenia. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 (edytowane) Ale wam zazdroszczę tyle planów na ten sezon i dupablada Mati wstaw jakiś filmik z toru chętnie obejrzę twój pocisk z torawnia Edytowane 19 Maja 2017 przez Marttino (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Na poprzedniej stronce jest trochę dudnienia Mateusza z Paramoto Kuruj się, dostałeś może szansę zamiast gorszego 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 w ta nd od 17 do 19.30 sa jazdy na torze Lodz, zapisuje sie chyba. Kto jedzie? ja jutro jadę 8:30-13 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arteklik Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Zazdroszczę. Cały czas czekam na nową pompę, ale już się cieszę na efekty nowego hamulca. Może by zorganizować jakiś łódzki nalot na Radom żeby potrenować trochę więcej prawych zakrętów, albo w Łodzi namówić obsługę do puszczenia w przeciwnym kierunku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 ja teraz na najblizszy tor ustawiam zawiasy na tryb sport i testuje w ta nd od 17 do 19.30 sa jazdy na torze Lodz, zapisuje sie chyba. Kto jedzie? Chyba podjadę, dasz kilka tipsów odnośnie toru i winkli. Sent from my iPhone; spelling might vary because I have fat fingers. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Ochrzszczony. Cały jesteś? Duze straty poza klamką i crashpadem? 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Przedostatnia sesja, mimo tarcia mocno już samym podnóżkiem (bo po antence nie ma śladu) stwierdziłem, że jeszcze mam przyczepności na jakieś 5 km/h więcej. No i jednak nie miałem ;-) Koszta prawie żadne, ze mną wszystko ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Te antenki nie są po to aby ograniczać Ciebie. One są ograniczeniami konstrukcyjnymi wiec jak trzesz to nie powinines kłaść się dalej, bo puści. Szkoda, ale dobrze, że były crsashpady. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Wtedy slider daje sygnal i wszystko sie latwiej kontroluje. #potwierdzoneInfo 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuckout2 Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 (edytowane) Dlatego jestem miłośnikiem crash-padów - po zakupie moto wpadają jako must have - ratują d*pę od poważnych kosztów i zniszczenia moto Jaka prędkość +/- przy uślizgu ? Edytowane 20 Maja 2017 przez fuckout2 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Ducati nie szanuje crashpadow. Tam tylko slidery na oski zamontujesz. Chyba tylko monster pozwala na montaż czegoś w ramie, ale nie jestem pewien. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Jaka prędkość +/- przy uślizgu ? 45-50 km/h według Pirelli app. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuckout2 Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Co do crashpadow do Ducati to idzie kupić , a do monstera nawet smukłe gmole . Co do reszty takiej jak 848 to też można kupić nawet bez wiercenia w owiewkach. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Mówię o oryginalnych akcesoriach Ducati. Wiadomo, że jak pojdziesz do kowala to Ci wyspawa. No i mowie o nowych modelach nie 848. Panigale, nowy monster, supersport etc. Tam jest lipa z tym chyba poza monsterem. Do plastików nic nie ma. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 21 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Ducati nie szanuje crashpadow. Tam tylko slidery na oski zamontujesz. Chyba tylko monster pozwala na montaż czegoś w ramie, ale nie jestem pewien. @lipson ma takie cuda u siebie np. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Wiem, wiem. Ma aftermarket, oryginalnych nie ma w ofercie. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuckout2 Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Na ebay znajdziesz lub w Niemczech tam jest gsg motortechnik taka firma i robi crashe do motorkow bez wiercenia w owiewkach . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Ducati kupują doświadczeń kierownicy i im żadnych zabezpieczeń nie potrzeba 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuckout2 Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Mylisz się - spokojnie to wytrzyma ,bo zanim wypuszczą taki produkt to jest on testowany w przypadku takich firm jak wyżej wspomniana czy R&G.. Oczywiście ,że Ducati nie wypuści takiego czegoś do akcesoriów ,bo od razu strzela sobie w stopę - przecież oni zarabiają właśnie na takim czymś. Wywalisz się - masz gwarancje , leasing ,ac , mało używek - gdzie kupisz jak nie w ASO ,a ceny są pokaźne. Praktycznie nieliczne motocykle posiadają akcesoryjne crash-pady OEM. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 W każdej ramie czy mocowaniu crashpad może zrobić więcej szkody niż pożytku, wszystko zależy jaki to będzie szlif. Na torze praktycznie każdy crash się sprawdzi bo jest tylko szlifowanie i potem trawa ale na ulicy niestety taki szlifujący motocykl może wpaść crashem w jakaś dziurę, krawężnik (cokolwiek) i wtedy już niestety będzie więcej szkód... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuckout2 Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Fakt ,że na ulicy jest ryzyko zahaczenia o coś ,ale producenci też nie są na to obojętni i stosują przeróżne opływowe kształty ,więc widać że dążą do wyeliminowania ostrych krawędzi.Co do wyrwania kawałka ramy to spotkałem się tylko z 2 modelami - tu winą była fabrycznie bardzo słaba konstrukcja ramy. Połączenie tego z mocowaniem na jedną śrubę i do tego danie śruby z twardością rzędu ponad 10.9 tym skutkowało. Nie od dziś wiadomo ,że najlepsze mocowanie sprawdza się w przypadku dwupunktowego utwierdzenia mocowania do ramy. Warto dodać ,że nasze crash-pady zazwyczaj mają uratować owiewki i inne elementy przy parkingówce co chyba udaje im się perfekcyjnie - z moich obserwacji. Często gęsto widać iż niektóre produkty z poszczególnych firm mają tendencje do wykrzywiania się ,a inne do ścierania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Troche d*pa boli na dziurach bo jest twardszy ale teraz wychodzi prawdziwe oblicze tego motocykla. Musisz się przejechać na moim 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzetel Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Siemka. Może ma ktoś ochotę na jutrzejsze szkolenie w Bydgoszczy z 3mm racing? Jest jeszcze kilka wolnych miejsc. Pozdro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi