Lusia Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2017 mattheswpl obejrzałam filmik i powiem Ci stary, że szacun dla konstruktorów ducati dzięki nim jeszcze żyjesz 1 Cytuj
Krzysiek rst1000 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2017 Rece/dlonie przy hamowaniu musza byc zupelnie swobodne, takze praktycznie nie obciazam w ogole manetek. Czesto hamuje jeszcze w zakrecie przy rownoczesnym przeciwskrecie i wtedy stosuje technike jednej reki i prawie zerowego naporu na manetke nie bioraca udzialu w przeciwskrecie. Dwoma palcami jest ok ale ja robie to czasami na 2 czasami na 4 jak mi wygodniej w danym momencie a gaz idzie plynnie od poczatku do konca winkla nie mowie ze nie ale robie to czesciej na 4 poza tym mam male dlonie i krotkie palce i tak dla mnie jest ok nawet przy ustawionej klamce maksymalnie do manetki Dokładnie tak jak mówi Mateusz, lekko ręce na kierownicy i 2 palce na hamulcu. Czasami się łapię na tym że jestem tak napięty, jakbym cały motocykl chciał podnieść do góry. Ale to stres, myślę jedno a robię drugie. 1 Cytuj
eramus Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2017 Czy ja dobrze widzę, że EZG ? Co się stało, że go tak wywaliło?https://motobanda.pl/jak-nie-pokonywac-lukow-motocyklem 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie "
Piuriel Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zafiksował się ewidentnie i pojechał. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
ErR Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2017 Ten zakręt to nawet nie trzeba było d*pą ruszać. Za duża prędkość przy braku umiejętności, panika czyli klamka hamulca a wiadomo że to prostuje moto, fiksacja wzroku na poboczu i papa. Dobrze że tylko tak się skończyło, bo jakby poszedł w prawo to tam ładne kamienie czekały. 1 Cytuj
ErR Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2017 Ano fakt to zaden zakret byl! Patrzą na gościa jadącego przed nim z tą samą prędkością, na podobnym wiekowym turystyku, który nawet nie drgnął tyłkiem tylko się bardziej pochylił a przede wszystkim na wyjściu z zakrętu nie wcisnął hamulca tym samym jednym pochyłem pokonał cały zakręt.. więc można wnioskować że przy takich prędkościach jakimi jechali dało się to bez trudu przejechać tylko brakło umiejętności i pojawił się strach (oczywiście jakby jechali dużo więcej to już trzeba by inaczej podchodzić pod ten zakręt i już nie byłby taki hop siup - chodzi mi o tą sytuację i tą predkość ). On bezsensu spanikował i nacisnął hamulec. Jakby tego nie zrobił, dalej by kręcili piękny nudny filmik 1 Cytuj
kabzior Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2017 dajcie jakis nastepny filmik. 3 Cytuj
Piuriel Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2017 Co tu poszło nie tak: 3 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Lipson Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2017 Hi - Side i za dużo mocy na smyczy he he Sent from my iPhone; spelling might vary because I have fat fingers. 1 Cytuj
Piuriel Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2017 Panowie i Panie,Ktoś jedzie się rozruszać 25 marca na Bydgoszcz z OSK Turbo poza mną? 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Piuriel Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2017 No musisz zdążyć dotrzeć piec w sumie. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Piuriel Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2017 poza tym 25 Marzec to jeszcze moze lezec snieg bo na wiosne sie predko nie zanosi niestety Wierzę, że będzie już dobra pogoda do jazdy. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Piuriel Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2017 (edytowane) http://speed-day.pl/ Kiedy jedziemy na pierwszy trening na SD? Edit.Właśnie ogarnąłem, że SD są w poniedziałki lub wtorki..California SBK też w tygodniu.Co to ma znaczyć!Nie mam planów na kwiecień Panie i Panowie jakieś propozycje? Edytowane 6 Marca 2017 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Piuriel Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2017 Są, ale w poniedziałki i wtorki..Nic weekendowego 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Piuriel Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2017 (edytowane) Californie odpuszczam. Na targrach w wawie byli ze swoim symulatorem na teleskopach.Pogadałem z paroma osobami i zwyczajnie w moim mniemaniu szkoda kasy.Owszem są dobrzy i uczą dobrze. Jak większość szkół gdzie uczą zawodnicy lub byli zawodnicy.Porównać można to do robienia zakupów przez akwizytora.-Ta ściereczka wytrze za***iście za 3400zł Panie kochany i w gratisie tylko teraz, specjalnie dla Pana perfumy dla żony o wartości 300zł dorzucę za darmo. -Ta sama ściereczka na orlenie za 25zł Efekt ten sam, cena różna.Lecę tutaj http://www.3mmracingacademy.plPoziom I oraz II to ledwo cena poziomu I w California SBK.Muszę oczywiście dodać, że to tylko mój plan i zdanie i jak najbardziej uważam, że CSBK są jedną z najlepszych szkół, ale ja wybieram inną.2017-05-07 Zaawansowane techniki jazdy motocyklem 3MM Racing Academy Poziom 1 Bydgoszcz (sala wykładowa przy torze) 9:30 Tor Bydgoszcz 12:30-17:30 490 Edytowane 7 Marca 2017 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Lipson Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2017 Panowie to w Łodzi coś będzie jednak ? Po tym artykule z turbo brak homologacji nie pozwala im organizować szkoleń ? .... Sent from my iPhone; spelling might vary because I have fat fingers. 0 Cytuj
arteklik Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2017 Będzie. Na przykład Paramoto jeździ 21 kwietnia. 1 Cytuj
Piuriel Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2017 Daj linka 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
arteklik Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2017 http://paramoto.pl/track-day/ Jeździłem z nimi dwa razy i było ok. Normalny trackday z wyprzedzaniem, glebami i dobrą zabawą a nie jak u niektórych jazda gęsiego jak po bulwarze 2 Cytuj
Piuriel Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2017 Poszło. Dzięki 😀 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Piuriel Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2017 tez wysłałem zgłoszenie na 21 Kwietnia ParamotoTaki e-mail przeszedł. "oraz bardzo ważne jest aby motocykl nie posiadał głośnego wydechu lub miał zamocowany dbkiller." Hahaha 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
arteklik Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2017 Fajnie że będziecie, bo we wrześniu były tylko trzy osoby z łodzi. A dzień później jest Triumph, też już dostałem potwierdzenie i dodatkowo można jeździć własnym motocyklem. Szykuje się dobry weekend 2 Cytuj
Piuriel Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2017 Oby pogoda była jeszcze ładna to napijemy się jeszcze na ławce w parku po wszystkim 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Rekomendowane odpowiedzi