Darek_Lodz Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2016 (edytowane) no, slidery ciągle są uśmiechnięte czyli - czują się bezpiecznie, Karpiu nie zejdzie na kolano PS. fajne masz te slajdery Edytowane 29 Września 2016 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj
Piuriel Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2016 Hahahaha. Ja jednak mam lipe z czasem. O 18max musze byc w domu, bo mam spotkanie później. Wiec jak cos to od 15 bede krążył. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Piuriel Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2016 opony juz nie mam Monster R jest chyba na jeszcze bardziej miękkiej gumie co?To będziesz zmieniał co 2tyg kapcie jak będzie ładnie 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Piuriel Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2016 Mam niestety mało czasu na latanie. Z pracy wychodze o 16 a o 18max muszę być w domu. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Lipson Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2016 Ja dzis odpadam, muszę przycisnąć dłużej w pracy. Wczoraj przelot na prędkości do wawy dał mi wrażeń na cały dzień z zapasem. Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Cytuj
Aidekk Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2016 o ktorej i gdzie i kto jezdzi dzisiaj? Może ja? Daj znać gdzie i o której, dużo czasu nie mam ale chętnie się przejadę tak z max 2 godzinki Nie wcześniej niż 18:30... 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Bogdan Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2016 Ja dzis odpadam, muszę przycisnąć dłużej w pracy. Wczoraj przelot na prędkości do wawy dał mi wrażeń na cały dzień z zapasem. Sent from my iPhone using Tapatalk koledze sie medal należy...nakedem 180-200 przy wyczuwanym wietrze nieustanie przez 100 km - siłownia robi swoje 1 Cytuj
Bogdan Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2016 mamy juz jakies konkrety 26 pazdziernik http://www.tor-lodz.pl/formularz-rezerwacjimoze zbierzemy sie wieksza ekipa i jedziemy ? Co prawda nie na wylacznosc ale mozna polatac. 0 Cytuj
Lipson Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2016 mamy juz jakies konkrety 26 pazdziernik http://www.tor-lodz.pl/formularz-rezerwacjimoze zbierzemy sie wieksza ekipa i jedziemy ? Co prawda nie na wylacznosc ale mozna polatac.Jeśli pogoda bedzie pozwalała to można pocisnąć , czy ktoś juz sie zapisał na 9-tego na szkolenie ? Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2016 (edytowane) czy ktoś juz sie zapisał na 9-tego na szkolenie Ja mamy juz jakies konkrety 26 pazdziernik http://www.tor-lodz.pl/formularz-rezerwacjimoze zbierzemy sie wieksza ekipa i jedziemy ? Co prawda nie na wylacznosc ale mozna polatac. Boje się, że poranki są już zbyt zimne i tak na prawdę będziemy latać po lodowatym asfalcie. Jednak jak pogoda będzie to mozna. Edit. widzę, że to jest od 13 więc lepiej. Edytowane 3 Października 2016 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Darek_Lodz Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2016 (edytowane) ja z tym 9 poczekam pewnie do pt/sb, jak nie bedzie miejsca to trudno a jak bedzie pogoda i miejsce to jade Edytowane 3 Października 2016 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Lipson Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2016 Może zadam dziwne pytanie , ale czy na kulikowisko jest potrzebne prawa jazdy ? Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Cytuj
Piuriel Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2016 (edytowane) Może zadam dziwne pytanie , ale czy na kulikowisko jest potrzebne prawa jazdy ? Tak. Wpisujesz w formularzu numer i kat. glejtu. Edit: Czy chcesz nam coś powiedzieć Edytowane 3 Października 2016 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Lipson Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2016 Tak. Wpisujesz w formularzu numer i kat. glejtu. Edit: Czy chcesz nam coś powiedzieć Szkoda .... Żona chciała polatać na torze zanim pójdzie na państwowy. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Cytuj
Bogdan Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2016 zawsze mozesz wpisac swoj numer i lekko go zmodyfikowac Jest wiekszy problem - zona moto nie ma...chyba ze chcesz nam cos powiedziec 0 Cytuj
Darek_Lodz Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2016 no, chyba ze będą jeździć na zmianę 0 Cytuj
Lipson Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2016 No dobra to wam powiem, ..... żona pojeździła wczoraj troszkę na mt9 i chce go zatrzymać, myślałem ze mogła by troszkę pośmigać na torze aby się jeszcze doszkolić na zakrętach przed zakończeniem sezonu ale jak wymagany kwit to słabo, zadzwonię do tej szkoły i zapytam czy może się da jakoś to ogarnąć Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Cytuj
Bogdan Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2016 no prosze czyli chcecie zdemolowac biedne MT09 dokumentnie hahah ale twarde jest wiec wam sie nie da 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2016 Dobrze, że w konńcu MT trafi w ręce dedykowanego klienta 3 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Lipson Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2016 Ja Luk , czy to jest ta sama szkoła co jeździłeś 17 września ? Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2016 Luk , czy to jest ta sama szkoła co jeździłeś 17 września ? Tak to to samo. Standard, czyli podział na grupy itp.Jak coś to pisz do OSK Turbo. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
karpiu Opublikowano 4 Października 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2016 Ja niestety odpadam. Finanse mi nie pozwalają na udział w szkoleniu. 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2016 Mnie pogoda tylko wk***ia 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Lipson Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2016 Podobno ma być ładnie , relax ☀️ Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Cytuj
Piuriel Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2016 Podobno ma być ładnie , relax ☀️ Sent from my iPhone using Tapatalk Oooowww Pociesza 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Rekomendowane odpowiedzi