Piuriel Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Ja wziąłem się za robienie kondycji, po Bydgoszczy. Powinno być lepiej. Zobaczymy, teraz planuje lecieć na kołach przy najbliższej okazji. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 wszystko ma wady i zalety teraz jechaliśmy na sesję popołudniową - od 15. wyjechaliśmy chyba 20:30 Powrót na kołach gdy jest ciemno do lekkich i przyjemnych raczej nie należy, ale jak zawsze - były osoby które wracały o kołach i to nawet niektórzy z plecakami przyczepka to jednak co najmniej 30 minut pakowania, ale też gwarancja ze w razie bum wrócisz w nocy dużo fajniej się wraca na 4 kolkach, zwłaszcza po Bydgoszczy gdzie wracaliśmy w deszczu (chociaż tyle że był dzień bo sesja poranna) Ale powrót w nocy w deszczu na kołach - to musi być katorga. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr:) Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Cześć. Ja powrót na kołach naprawdę odradzam, wracałem raz i było mega ciężko, więcej na kołach już nie pojadę. Jeśli już nie ma wyjścia to radzę zakończyć jazdy max o 18.30 i zbierać się do domu, ale najlepiej wypożyczyć przyczepę jeździć na torze do końca i spokojnie wrócić autem. Dobrej zabawy życzę. P.S dzięki Darek do następnego. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Trzeba formę zrobić, żeby było można na kołach wracać 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr:) Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Taaa już nie ten wiek i nie ta forma co kiedyś 😉 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 No pain , no gain Lads Karpiu cos o tym wie Sent from a not-so-smartphone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Co ty. Wystarczy dobrze się odżywiać i trochę ćwiczyć.. Po jakichś 5-8 latach coś już będzie 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 a co ma forma do wracana na kołach ? jak leje i ciemno to siłą chmur nie przesuniesz a słońca nie nastawisz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Chodzi o to, że masz więcej siły po torowaniu na sam powrót. Jak nie masz formy to większe szanse, że nie dojedziesz i będziesz spał w rowie 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Nie no chłopy gdzie Polish Power. W Bydgoszczy byłem kilkakrotnie na 2oo, ostatnio ze względu na brak ładowania laweta, akurat to był fart bo lało nieziemsko w drodze powrotnej ale chłopaki dali radę wrócić . Na początku sezonu byłem na Kulikowisku w Radomiu stamtąd pojechałem do Łęczycy na obstawkę ślubną i powrót do Łodzi. Po ostatnim Kulikowisku w Radomiu na drugi dzień pojechałem nad morze i wróciłem w ten sam dzień - taki spontan. To wszystko na 2oo, a już lekki przebieg życiowy mam. Oczywiście, że puszką jest zapobiegawczo i komfortowo ale kiedyś będziemy skazani na puszkę więc puki co korzystajmy z uroków moto żeby było co wspominać. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 To jest podejście. Od dziś jeżdżę z PITem 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 (edytowane) komfort, gdy masz świadomość że zawsze wrócisz, bez względu na to co wywiniesz na torze - jest bezcenny oczywiście że da się wracać, pamiętam jak z Radomia wracałeś szybciej na ten ślub, bo byliśmy razem na torze. Ja też wracałem tego samego dnia na kołach bez lusterka i z połamaną klamką hamulca i bez migacza. Da się, ale ... coż w deszczu z Bydgoszczy - fakt wracaliśmy, ale w dzień Po torze w nocy i deszczy - nie widzę tego, choć wracało się czasami w nocy i deszczu, ale nie po torze. Piuriel - wydaje mi się, że PIT to samotny jeździec jeśli jedzie na tor Edytowane 26 Sierpnia 2016 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 hehehNo to będę jechał za nim na swoim moto jak nie na plecaku 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Puki co ja się cieszę z każdego km na moto, chociaż kanapa twarda jak deska po długim przejeździe, jestem happy Sent from a not-so-smartphone. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Puki co ja się cieszę z każdego km na moto, chociaż kanapa twarda jak deska po długim przejeździe, jestem happy Sent from a not-so-smartphone. Cholerna księżniczka Następnym razem się możemy zamienić na moto i zobaczysz jak jeżdża prawidziwi gangsterzy 2 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 no - Piuriel nie ma miejsca na miękką kanapę - gdzieś giwerę trza schować 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Cholerna księżniczka Następnym razem się możemy zamienić na moto i zobaczysz jak jeżdża prawidziwi gangsterzy Może jak przejdę na ciemna stronę IT i zacznę ściągać mp3 z internetu bede twardszy , narazie chciałbym miękka kanapę Sent from a not-so-smartphone. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Piuriel - wydaje mi się, że PIT to samotny jeździec jeśli jedzie na tor Ogólnie lubię jeździć w grupie ale tor jest z reguły od rana , mam wadę w postaci notorycznego spóźniania się bo zawsze jeszcze mam do zrobienia coś zanim mogę ruszyć. Dlatego najczęściej wyjeżdżam późno i zapier**lam, a nie chciałbym nikogo narażać, kiedy liczy się przelotowa to łatwiej jedzie się samemu w swoim tempie 200+ . Ale Piuriel turystycznie jak najbardziej możemy gdzieś polecieć, jak jadę w grupie to nie szaleje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Chłopaki damy radę Nie będzie tak źle! Dopóki pogoda dopisuje trzeba korzystać. W razie jakiejś wywrotki mam autolawete na telefon więc bez stresu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 W razie jakiejś wywrotki mam autolawete na telefon więc bez stresu. zachęcające 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 zachęcające Z tytułu że pierwszy raz będę jeździć na torze to chciałam się zabezpieczyć... jak to mówią "Przezorny zawsze ubezpieczony" Mam nadzieję że nie trzeba będzie z tej opcji korzystać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Ja dokupiłem do ubezpieczenia jakiś asistans więc chyba powinien zadziałać jakby co. Ale na Jastrzębiu będę pierwszy raz także nie będę kozaczył. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Znaczy znaczy na + czy na - ? Póki co to pochłania zapiekankę na BP w Gdyni bo na Helu było fajnie (jakaś inscenizacja i ludzi tłum żołnierze fajerwerki - bajkowo). Dobrze, że na 12 się zjeżdżalni :-) Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Daj znać jaki czas z trójmiasta do Łodzi turysto 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 podobno w 1,5h do zrobienia, może troche więcej prędkość czysto turystyczna 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi