Piuriel Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 (edytowane) Parę ode mnie. Dzięki za latanie. Ide spać Ps. Pamiętajcie dopompowac gumy po powrocie. Edytowane 5 Sierpnia 2016 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 4 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. karpiu Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Wygladam jak bym byl najebany... weź usuń 2 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Ja też dziękuje fajnie się latało, super zamówiliście pogodę wyczekała do ostatnich chwil. Chociaż jak wracałem to Niagara z nieba puszką się kiepsko jechało więc współczuję kierownikom na 2oo dajcie znać czy dojechaliście jakoś bezpiecznie. Zdjęcia........postara się dzisiaj coś na forum wrzucić, a resztę filmów itp. to piszcie na PW i jak wrzucę na dysk to Wam linki prześlę. Oczywiście możecie robić z tym co chcecie zrzekam się praw autorski ewentualnie miłym gestem będzie adnotacja że to ode mnie (ale bez nacisku ). 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 (edytowane) Następnym razem to nie wcześniej niż za miesiąc chłopie. Muszę zrobić formę, bo kondycja słaba. Dużo mi dało to torowanie, pobawiłem się tak jak na ulicy się nie da a dzięki temu wiem jaki zapas mam jadąc po ulicy. Edytowane 5 Sierpnia 2016 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Spoko. Na drugą połowę września się piszę. Przejdzie mi już niechęć do moto 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 współczuję kierownikom na 2oo dajcie znać czy dojechaliście jakoś bezpiecznie. Przed 19 byłem w domu. Pogoda faktycznie nie rozpieszczała, od Bydgoszczy do Włocławka lało albo mocno albo cholernie mocno. Za Włocławkiem woda z butów wylana, koszulka i rękawiczki zmienione i heja do przodu, przyjemnie Także z Darkiem dotarliśmy szczęśliwie, jak Mariusz to już on sam musi powiedzieć, z mojej strony bez komentarza. Dzięki wszystkim za mega udany dzień. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Kolega na Bmw minął mnie i Bogdana przed Łodzią. Wyglądał na wysuszonego :-D 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kabzior Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zmęczony jestem jak skurwesyn. Torowanie dało popalić. Życie nie rozpieszcza. Jestem 30km od Wawy. Po 24 powrót. Dzięki raz jeszcze. Miłego weekendu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Jacek świetne foty cyknąłeś tym maleństwem. Dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Jacek świetne foty cyknąłeś tym maleństwem. Dzięki Tu masz pełen rozmiar tych co na nich jesteś w razie jak byś chciał sobie je jakoś wykorzystać plus wersję ruchomą https://goo.gl/photos/iP3mpfDQFaBbtDZ7A 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Kałuża Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Chłopaki cały wypad na tor osobiście zaliczam,do udanego wypadu towarzystwo git pozdrawiam i wielkie dzięki raz jeszcze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Jeszcze 400km dokręciłem puszką. Właśnie wszedłem do domu i już nie mam na nic sił. Pod koniec wrzesnia na pewno się piszę na torowanie :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Panowie dziekuje za wypad na tor, świetna atmosfera pogoda i ludzie, oby więcej razy udało się nam tak zorganizować. Jak ogarnę foty to włożę link i każdy pobierze sobie całość. PS. Co do powrotów nasze ETA w Mikołajkach z 19:00 przesunęło się na 21:30 bo od Bydgoszczy aż na miejsce towarzyszyła nam ulewa, zerwanie chmury oraz podtopione drogi przez cały Olsztyn. Tak fatalnej pogody w podróży dawno nie mieliśmy. Pozdrowienia z Mazur ! Sent from a not-so-smartphone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 (edytowane) No nie mogę się doczekać fotek. Kabzior, foty na kozaku. Aż dziwne, że taka jakość jak z "lustrzanki" bo nie widziałem żebyś miał jakiś konkretniejszy sprzęt. Czym to było robione? Edytowane 6 Sierpnia 2016 przez karpiu (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Nexus 5x :-) Więcej zdjęć i filmów https://goo.gl/photos/iP3mpfDQFaBbtDZ7A 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Nexus 5x :-) Więcej zdjęć i filmów https://goo.gl/photos/iP3mpfDQFaBbtDZ7A Super material. Dzieki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Ależ na niewielu zdjęciach jestem W sumie na jednym. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Ależ na niewielu zdjęciach jestem W sumie na jednym.Będziesz na kilku u mnie John, no worries Sent from a not-so-smartphone. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 (edytowane) godzina 17 w sobotę, w końcu w domu po torowaniu jeszcze wypad pod namioty, he he. Wszystkie torby się przydały. Coś jeszcze to torowanie nie idzie tak jakbym chciał dlatego piszę się na kolejny termin Dzięki Kabzior za wspólny powrót. zachowanie Mariusza - faktycznie nc Edytowane 6 Sierpnia 2016 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 zachowanie Mariusza - faktycznie nc Co sie stało? Naswitlicie sytuację? Mariusz to kolega od bmw? 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Tak, Mariusz to ten od BMW, co zrobił? Pisać no mie tu szybko! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 (edytowane) o pewne zasady (czy raczej ich totalny brak ) jazdy w grupie żadnego bum ani nic nie było, dojechane szczęśliwie. Edytowane 6 Sierpnia 2016 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 To jego pierwszy sezon. Naumie się 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi