Piuriel Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Przy jakich obrotach? Jakie warunki pomiaru? 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 (edytowane) Wyznaczone miejsce za budynkiem na placu ogrodzonym tujami. Odmierzone 50 cm i 4-5 000 obrotów. Mam pełnego Akrapa bez homologacji drogowej. Edytowane 3 Sierpnia 2016 przez Majk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Do 5 jeszcze trochę masz. Szybko szukaj kogoś z mt 09, rób chwilowa przekładkę i pędź na przegląd. Jak przejdzie robisz podmianę i tyle. 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 (edytowane) Kto wyjezdza w piatek na przyczepach? Proponuje wyjechac razem bedzie razniej? Gdzie i kiedy planujecie ruszyć? Myślałem żeby na spokojne wystartować o 5:30. P.S. zwolnilo sie jedno miejsce wolne na aucie, ktos chetny ? Edytowane 3 Sierpnia 2016 przez Bogdan (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Rogal, przeglad mam i oryginalny wydech tez gdzies lezy. Tutaj chodzilo tylko o wjazd na Bydgoszcz. Jest limit 96 db. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 (edytowane) Nastapila zmiana planow, jade jednak jutro juz wiec do zobaczenia na miejscu Ahh Ty niegrzeczny Tylko się nie alkoholizuj Edytowane 3 Sierpnia 2016 przez Bogdan (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Nastapila zmiana planow, jade jednak jutro juz wiec do zobaczenia na miejscu Obyś był w hotelu daleko ode mnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Jak tak czytam to jedno badanie (wydechów) nie wystarczy przydałoby się jeszcze drugie: badanie alko. przed wjazdem na tor. Żeby się nie okazało, że trzeba znacznie zwiększyć składkowe za tor bo impreza się przedłużyła i frekwencja spadła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Spokojnie, nie jedziemy tam pić. Biorę tylko 0,5 bimbru dla zdrowotności. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 szkoda że Wasz hotel daleko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dstdrombo Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 czy jedzie ktoś dziś "normalnie" na dwóch kołach? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 dzis ? ale dzis na dzis ? bo kilka osob jedzie na nocleg, na moto, aby jutro sie wyspanym przejechac na tor 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dstdrombo Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 (edytowane) dzis ? ale dzis na dzis ? bo kilka osob jedzie na nocleg, na moto, aby jutro sie wyspanym przejechac na tor o to mi chodzi, wyjazd dziś na nocleg, na jutrzejszy tor, dajcie znać o której i skąd Edytowane 4 Sierpnia 2016 przez dstdrombo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Ja z Darkiem o 18 ze Statoil na Zgierskiej jedziemy przez Włocławek i Toruń. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dstdrombo Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 będę o 18. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredos Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Sprawdzacie prognozy pogody analizuje juz od jakiegoś czasu i na północy duże prawdopodobieństwo opadów się szykuje :/ Planujecie jeździć na torze w razie deszczu? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 W razie zenka Karpiu ma bimber, kupi sie kiełbie w biedronce i będzie ognisko na torze Sent from a not-so-smartphone. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 W razie zenka Karpiu ma bimber, kupi sie kiełbie w biedronce i będzie ognisko na torze Sent from a not-so-smartphone. #potwierdzoneinfo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Kałuża Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Ja też za tym jestem w grupie ,na spocie będę około 18 30. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Jedno miejsce w BUSIE u BOGDANA jest wolne, nie ma chętnych na przejazd w komfortowych warunkach? Koszt transportu 65 zł . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 U mnie jak zawsze wszystko jak w kalejdoskopie padło mi ładowanie. Reasumując jadę autem biorę przyczepę ładowarkę dwa akumulatory i trochę kamer. Więc jest miejsce w aucie i jakby co na przyczepie. A zaraz będę na spocie. Do zobaczenia. Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Jest już ktoś na miejscu? Jedziemy A1 i nie wygląda to za dobrze pod względem pogody 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Jestem na miejscu. Nie pada, ale ulice mokre. Wyścignąłem Mateusza po drodze... dwa razy :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 PIT on road Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Śniadanie zjedzone. Czekamy na słońce i lecimy na tor. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi