Lusia Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 ja może wystartuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 mattheswpl obejrzałam filmik i powiem Ci stary, że szacun dla konstruktorów ducati dzięki nim jeszcze żyjesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 f*ck yahhh!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek rst1000 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Rece/dlonie przy hamowaniu musza byc zupelnie swobodne, takze praktycznie nie obciazam w ogole manetek. Czesto hamuje jeszcze w zakrecie przy rownoczesnym przeciwskrecie i wtedy stosuje technike jednej reki i prawie zerowego naporu na manetke nie bioraca udzialu w przeciwskrecie. Dwoma palcami jest ok ale ja robie to czasami na 2 czasami na 4 jak mi wygodniej w danym momencie a gaz idzie plynnie od poczatku do konca winkla nie mowie ze nie ale robie to czesciej na 4 poza tym mam male dlonie i krotkie palce i tak dla mnie jest ok nawet przy ustawionej klamce maksymalnie do manetki Dokładnie tak jak mówi Mateusz, lekko ręce na kierownicy i 2 palce na hamulcu. Czasami się łapię na tym że jestem tak napięty, jakbym cały motocykl chciał podnieść do góry. Ale to stres, myślę jedno a robię drugie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Czy ja dobrze widzę, że EZG ? Co się stało, że go tak wywaliło?https://motobanda.pl/jak-nie-pokonywac-lukow-motocyklem 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zafiksował się ewidentnie i pojechał. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Ten zakręt to nawet nie trzeba było d*pą ruszać. Za duża prędkość przy braku umiejętności, panika czyli klamka hamulca a wiadomo że to prostuje moto, fiksacja wzroku na poboczu i papa. Dobrze że tylko tak się skończyło, bo jakby poszedł w prawo to tam ładne kamienie czekały. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Ano fakt to zaden zakret byl! Patrzą na gościa jadącego przed nim z tą samą prędkością, na podobnym wiekowym turystyku, który nawet nie drgnął tyłkiem tylko się bardziej pochylił a przede wszystkim na wyjściu z zakrętu nie wcisnął hamulca tym samym jednym pochyłem pokonał cały zakręt.. więc można wnioskować że przy takich prędkościach jakimi jechali dało się to bez trudu przejechać tylko brakło umiejętności i pojawił się strach (oczywiście jakby jechali dużo więcej to już trzeba by inaczej podchodzić pod ten zakręt i już nie byłby taki hop siup - chodzi mi o tą sytuację i tą predkość ). On bezsensu spanikował i nacisnął hamulec. Jakby tego nie zrobił, dalej by kręcili piękny nudny filmik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 dajcie jakis nastepny filmik. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Co tu poszło nie tak: 3 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Hi - Side i za dużo mocy na smyczy he he Sent from my iPhone; spelling might vary because I have fat fingers. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Panowie i Panie,Ktoś jedzie się rozruszać 25 marca na Bydgoszcz z OSK Turbo poza mną? 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 No musisz zdążyć dotrzeć piec w sumie. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 poza tym 25 Marzec to jeszcze moze lezec snieg bo na wiosne sie predko nie zanosi niestety Wierzę, że będzie już dobra pogoda do jazdy. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 (edytowane) http://speed-day.pl/ Kiedy jedziemy na pierwszy trening na SD? Edit.Właśnie ogarnąłem, że SD są w poniedziałki lub wtorki..California SBK też w tygodniu.Co to ma znaczyć!Nie mam planów na kwiecień Panie i Panowie jakieś propozycje? Edytowane 6 Marca 2017 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Są, ale w poniedziałki i wtorki..Nic weekendowego 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 (edytowane) Californie odpuszczam. Na targrach w wawie byli ze swoim symulatorem na teleskopach.Pogadałem z paroma osobami i zwyczajnie w moim mniemaniu szkoda kasy.Owszem są dobrzy i uczą dobrze. Jak większość szkół gdzie uczą zawodnicy lub byli zawodnicy.Porównać można to do robienia zakupów przez akwizytora.-Ta ściereczka wytrze za***iście za 3400zł Panie kochany i w gratisie tylko teraz, specjalnie dla Pana perfumy dla żony o wartości 300zł dorzucę za darmo. -Ta sama ściereczka na orlenie za 25zł Efekt ten sam, cena różna.Lecę tutaj http://www.3mmracingacademy.plPoziom I oraz II to ledwo cena poziomu I w California SBK.Muszę oczywiście dodać, że to tylko mój plan i zdanie i jak najbardziej uważam, że CSBK są jedną z najlepszych szkół, ale ja wybieram inną.2017-05-07 Zaawansowane techniki jazdy motocyklem 3MM Racing Academy Poziom 1 Bydgoszcz (sala wykładowa przy torze) 9:30 Tor Bydgoszcz 12:30-17:30 490 Edytowane 7 Marca 2017 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Panowie to w Łodzi coś będzie jednak ? Po tym artykule z turbo brak homologacji nie pozwala im organizować szkoleń ? .... Sent from my iPhone; spelling might vary because I have fat fingers. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arteklik Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Będzie. Na przykład Paramoto jeździ 21 kwietnia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Daj linka 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arteklik Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 http://paramoto.pl/track-day/ Jeździłem z nimi dwa razy i było ok. Normalny trackday z wyprzedzaniem, glebami i dobrą zabawą a nie jak u niektórych jazda gęsiego jak po bulwarze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Poszło. Dzięki 😀 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 tez wysłałem zgłoszenie na 21 Kwietnia ParamotoTaki e-mail przeszedł. "oraz bardzo ważne jest aby motocykl nie posiadał głośnego wydechu lub miał zamocowany dbkiller." Hahaha 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arteklik Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Fajnie że będziecie, bo we wrześniu były tylko trzy osoby z łodzi. A dzień później jest Triumph, też już dostałem potwierdzenie i dodatkowo można jeździć własnym motocyklem. Szykuje się dobry weekend 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Oby pogoda była jeszcze ładna to napijemy się jeszcze na ławce w parku po wszystkim 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi