Marttino Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Jak by ktoś chciał pożyczyć to zapraszam: 1.Przyspieszenie 2.Przyspieszenie 2 3.Pełna Kontrola 4.Motobiografia Guy Martin 5.Terenowa jazda motocyklem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek rst1000 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 (edytowane) Zacznij od Przyspieszenia. Zdecydowanie. Samo czytanie coś daje?? może trochę poezji ... Edytowane 29 Grudnia 2016 przez Krzysiek rst1000 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Nie pisz jak piłeś 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Jak piłeś to pij dalej bo dobrej muzyki słuchasz:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek rst1000 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 (edytowane) Hehehehehe, żeby to wszystko z książek odpowiednio wykorzystać to potrzeba nieco pobudzenia i energii. Jakoś trzeba sobie radzić, wódka to słaby pomysł, no na pewno nie w tym przypadku. Czy to co TDG śpiewa to poezja ?????, może proza, proza życia ... kopa daje. Edytowane 30 Grudnia 2016 przez Krzysiek rst1000 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piorczens Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Dzięki za info, korzystając z okazji zaopatrzyłem się zestaw podstawowy Jak przeczytam mogę komuś pożyczyć. To ja poproszę ;-) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Wszytko co możliwe było źle.Fiksacja wzroku na nadciągającym strzale.Przeciwskręt odruchowo kontrował przeciwną ręką z paniki i nie mógł skręcić przez to no i wbity hebel.Panika generalnie załatwiła tematy :/ 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 nie wiem tylko po co ten z ciężarówki trąbił przcież to jeszcze bardziej dekoncentruje ... tak samo jak niektórzy włączają długie światła na naszych drogach, kiedy jedziesz z naprzeciwka ja się cieszę że moja fiksasja wzroku skończyła się tylko na konarze, więc udało się bez szwanku przejechać, ale miałem nauczkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Szczerze to nie wiem co bym zrobił w takiej sytuacji, tam nie było miejsca na zastanowienie. Chyba tylko wyuczone, wpojone na szkoleniach odruchy by mogły go uratować.. Fatalna sprawa. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek rst1000 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 wrzucam temat do analizy: Jak dla mnie to brak koncentracji. Patrzyłem na licznik, chyba pokazuje w milach? Dobrze myślę? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Ciężko po filmiku analizować stan psychiczny. Panika/brak koncentracji złożyły się na popełnione błędy i jazda zakończyła się fatalnie i o tych błędach chwilowo mówimy, żeby ktoś kiedyś jadąc nie myślał o tym, że musi być skoncentrowany i nie panikować a o tym co ma robić. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek rst1000 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 No dobrze ale miał na liczniku 40 czy 50 , zakręt niezbyt ostry, wolno. Były nierówności na drodze i podrzuciło motor ale to nie powód aby jechać prosto. Chyba że licznik w milach i zapatrzył się na te muldy. Poczytałęm książkę którą polecałeś i to ciekawa lektura. Regulacja zawieszenia jest wytłumaczona w nieco rozbudowany sposób. Ja robię to inaczej tj. ustawiam zgodnie z fabryką na stiff. Ugięcie motocykla po dosiadzie nie powinno być większe niż 3 cm - mierzymy na tylnym siedzeniu. No trzeba się przejechać czy jest sztywny i ewentualnie skorygować dwa pyknięcia w lewo lub prawo. Przednie zawieszenie to trzeba pokazać na żywo, raz odbicie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Masz większe doświadczenie. Mi wpadło parę punktów nowych do puli z czego się cieszę. Mnie o wierze w przyczepność wpadło w oko. Generalnie, żeby ufać sprzętów i skupić się na technice i sobie. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 No wciąga to. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Kolejne przydatne info dla ciekawych kosztów.Fajnie jak ktoś ze swojej strony bardziej doświadczony coś doda od siebie 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Ja na torze Łódź przytarłem slider na bucie. Mój błąd, bo kolana nie wystawiłem tym razem. Pochylenie nagle spadło gwałtownie, bo odjąłem gazu zmęczony ( chyba przedostatnia tura dnia) i moto opadł. Było na tyle nisko, że przednie koło zaczęło kontrować w przeciwną stronę.Tu jednak zawsze trzeba mieć pełną sprawność umysłu i pełne skupienie a ja wtedy zmęczony już myślałem kiedy koniec sesji. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 trzeba sie szkolic ciagle i ciagle cwiczyc wiec 2017 z toru sie chyba nie ruszamrozbijam namiot na torze i cwicze, cwicze i cwicze Poćwicz kiedyś z jakimś trenerem bo widzę, że do tej pory nikt Ci nie powiedział że nie hamuje się czterema palcami. Hamując w ten sposób nigdy nie przejdziesz płynnie na gaz i nie trzymasz kiery. Chyba że kciukiem samym dajesz rade 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Gadżety właściwej techniki nie zastąpią 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Mam regulowane klamki i prawą mam ustawioną właśnie na 2 palce. Jest idealnie. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 wtedy stosuje technike jednej reki i prawie zerowego naporu na manetke nie bioraca udzialu w przeciwskrecie. A ja się siłowałem ze sobą samym kurde. Dobrze chociaż, że jestem teraz świadomy błędów jakie robiłem. Pokładam spore nadzieje w zbliżającym się sezonie 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Trzeba tak pompę ustawić żeby dźwignia była pod dwa palce, wtedy nic nie utnie:) ja hamuje jednym palcem i w zupełności wystarcza 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Trzeba tak pompę ustawić żeby dźwignia była pod dwa palce, wtedy nic nie utnie:) ja hamuje jednym palcem i w zupełności wystarcza Maćku a jak tam Twój sprzęt? Sprzedałeś czy może jednak nie i uda się wyskoczyć w tym sezonie na małe przepychanie się w zakrętach ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Ktm zostaje na ten sezon:) może znów razem pośmigamy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Ktm zostaje na ten sezon:) może znów razem pośmigamy f*ck yeah ! Jeżeli nie sprzedam swojego to w tym roku nie mam aż takich inwestycji zajmujących czas A w tym roku też startujesz w mistrzostwach ? Czy pasujesz ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Koniec z wyscigami 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi