Lipson Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Spoko zajawka jednak na speedday na poznań jak pojedziesz to już będzie toto za wolne. IMO ograniczające dosyć możliwości jednak. Proponuję typową torówkę jak Rooland sugeruje. Do toru w Poznaniu i speedday'a to jeszcze daleka droga, tak daleko nie celuje następnego sezonu. A co do możliwości supermoto i supersporta filmiki z ytube pokazują jak technika jazdy zmienia ta rywalizacje w całkiem równa https://youtu.be/VS8ud4i9L9Y Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 To prawda. Na krótkim, technicznym torze sumo jest niedoścignione. W moim przypadku jednak zupelnie inna pozycja i no po prostu wole co innego. Już się na crossówkach nalatalem zwyczajnie Chcę zostać przy sportach i na torze i ulicy aby pozycja i technika była jak najbardziej zbliżona. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 (edytowane) Super Moto mega sprawa, tylko że tan to już trzeba pomyśleć nad konkretną maszyną najczęściej na motogodziny aby być konkurencyjnym. Lekkość i moc na małych torach i praktycznie każda torówka zostaje w tyle. Już nie mówiąc o tym że na supermoto to nie jest wyścig tylko wojna na torze I to jest mega. Chociaż rekord na radomiu należy do sporta. Edytowane 28 Października 2016 przez rooland (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Postawy i ułożenia ciała jak na tym filmiki uczył mnie i Marcina zawodowiec na torze w jastrzebiu naprawdę na ciśnie szybkie winkle takie małe detale zrobiły ogromna różnice https://youtu.be/aeUK6aOEJKo Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 28 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Ma sa kra :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 (edytowane) Czytaliście http://www.scigacz.pl/Motocykl,na,tor,co,wybrac,19355.html Fajny artykuł. Jeszcze go nie czytałem do teraz, ale z drugiej strony Ameryki nie odkryli. Ja jednak myślę, że w swoim czasie będę szukał gotowca już. Nie będę bawił się w przerabianie. np: http://allegro.pl/yamaha-r6-torowa-tor-torowka-2005-i6574990586.html Edytowane 28 Października 2016 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 (edytowane) Fajny sprzecik! Ja myślałem o vtr 1000sp tylko się zastanawiam czy to nie za mocny sprzecik dla nowicjusza torowego Edytowane 28 Października 2016 przez Marttino (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Fajny sprzecik! Ja myślałem o vtr 1000sp tylko się zastanawiam czy to nie za mocny sprzecik dla nowicjusza torowego Zdecydowanie za dużo... 600tka jest za duża a co dopiero litrowa vka. Dla nowicjusza to 250 będzie idealna na małe tory. Chociaż czy ja wiem czy tylko na małe ... gość 250tką na pozaniu miał 1:55 gdzie był szybszy od bardzo dużej cześci śmigających na dużo większych maszynach. Jakby ktoś szukał to ja mam do sprzedania r6 zrobiona pod tor i mega doinwestowaną (nie mówię tutaj o oplotach i takich pierdołach). Powód sprzedaży ? Chce w terenie polatać :D Jakby ktoś chciał coś się o niej dowiedzieć to PW. A jak nie sprzedam przed sezonem to polatam jeszcze nią w 17stym 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 28 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Gdyby nie pewien nie planowany wydatek to miałem w planach sprzedać Bandziora, dołożyć i kupić ją od Ciebie. Jednak żona przycisnęła i nie pykło. Może na przyszły sezon uda się odłożyć bez sprzedawania Bandziora. Historia kierowników tej maszyny zacna więc w ciemno bym brał. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 akby ktoś szukał to ja mam do sprzedania r6 zrobiona pod tor i mega doinwestowaną (nie mówię tutaj o oplotach i takich pierdołach). Powód sprzedaży ? Chce w terenie polatać :biggrin: Jakby ktoś chciał coś się o niej dowiedzieć to PW. A jak nie sprzedam przed sezonem to polatam jeszcze nią w 17stym Pamiętam, że wystawiałeś, ale na ten seozn mam już plan i jeszcze nie planuję torówki. (Przynajmniej na razie). 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Historia kierowników tej maszyny zacna więc w ciemno bym brał. wiem wiem, jestem na tej liście 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 http://www.altamotors.co/redshiftsm#redshift-page1 Gdyby tylko te elektryki były tańsze, popatrzcie jakie osiągi maja te maszyny niedługo bedzie można machnąć 250km na baterii Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 http://www.altamotors.co/redshiftsm#redshift-page1 Gdyby tylko te elektryki były tańsze, popatrzcie jakie osiągi maja te maszyny niedługo bedzie można machnąć 250km na baterii Sent from my iPhone using Tapatalk a niech ma nawet tysiąc koni to i tak bez dźwięku z kominów będzie niczym 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Dzwiek bedzie z głośników jak obecnie w większości nowych silników. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Dzwiek bedzie z głośników jak obecnie w większości nowych silników.W samochodach to wiem ale w motocyklu głośniki? W goldwingu to kumam ale w super Moto, sportach, crosach? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 He he mi chodzi o No Maintenance, No wiadomo oprócz rzeczy które się zużywają jak w normalnym moto. Znalazłem koszt tego alta 15k $ wow chyba jeszcze nie na masz rynek te zabawki Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Jak jeszcze będzie i nie zmieni mi się koncepcja to zapraszam :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Jestem za. W tym roku miałem inny priorytet i nie było za dużo czasu ale w następnym... :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 no to witamy w grupie niedzielnej szkoly.. same kozaki ale moge Cie gonic zebys mial lepszy czas jak dam rade Ten jak szydzi z kolegów 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Złoje Ci dupe na czasówce w kolejnym sezonie, żeby nie było, że nie masz racji 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 nagrywałbym Was z tyłu, ale przecież nie nadążę, jeszcze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek77 Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Złoje Ci dupe na czasówce w kolejnym sezonie, żeby nie było, że nie masz racji dobra:) przyjmuje wyzwanie:) Chętnie się podepnę pod to starcie,na podium przecież 3miejsca do obsadzenia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Też wchodzę w to ,tylko przelecę przed wami pozamiatac tor 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Moze i mi sie w koncu ida z wami na tor pojechac. Plan na przyszly sezon Wysłane przez gołębia pocztowego 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Chętnie się podepnę pod to starcie,na podium przecież 3miejsca do obsadzenia Hehehe, to robimy ligę NdSK.Regulamin: 1. Motocykl musi być dopuszczony do ruchu drogowego. 2.Kierwonik musi mieć uprawnienia. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi