ErR Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Rosso Corsy Miałem i mega polecam ale niestety znikają szybciej niż Rosso 2/3. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Miałem i mega polecam ale niestety znikają szybciej niż Rosso 2/3. Wiem, ale planuje czesto byc na torze Łódź więc chcę móc skupić się na technice zamiast na trzymaniu d*py na wodzy. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 hm, hy hy, a ja ciągle mam te same gumki na sobie .. znaczy na moto to raczej zniechęca do kupowania sporta 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 ja ujeżdżam 2gi komplet Michelin Pilot Power 2ct. póki co złego słowa nie powiem. Mateusz widziałem gdzies u Ciebie (chyba na fb?) jakiś temat odnośnie sposobu zużycia opon, który jest prawidłowy itp itd. możesz to podkleić bo nie mogę znaleźć :/ zakładając że to u Ciebie było bo dopiero dzisiaj wyszliśmy na spacer po dłuższej przerwie i jakoś mi się przypomniało, zobaczyłbym co o mnie powiedzą moje kapcie 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 (edytowane) nie chcę się chwalic ale chyba przypomina te ostatnią opcję albo próbuje sobie połechtac ego musiałbym podrzucić foto komuś kto to oceni obiektywnie. dzieki a wracając do Pilot Powerów - mają teraz ok 9k km i jeszcze jeżdżą pozamykane, d*pa uciekła mi 3 razy - 2x na gymkhanie (raz na namalowanej lini - tego dnia co kółko mnie slizgało w tym miejscu, ale nie tylko mnie, wszyscy narzekali na to miejsce, drugi na kostce - podejrzewam jakiś piasek, kamyczek czy coś w ten deseń - na FŁM day na Atlas Arenie, kto jeździł ten wie że idealnie tam nie było z nawierzchnią) i raz w sumie nie wiem czemu, ledwo ruszyłem z pod świateł i postawiło mnie bokiem - było cholernie mokro, chyba jeszcze na cos najechałem bo ledwo sprzęgło puściłem, nawet gazu nie zdążyłem dobrze dodać toru nie widziały, to sprawdzę w przyszłym sezonie Edytowane 27 Października 2016 przez krzychoslav (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 (edytowane) toru nie widziały, to sprawdzę w przyszłym sezonie To lecimy razem!Ja przed sezonem zakładam ma swoją metzelery m7 i też będzie trzeba je przetestować na torowaniu:p Edytowane 27 Października 2016 przez Lesiu94 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 też się nad nimi zastanawiam, m7rr bardzo dobre opinie zbierają może jak skończę Miśki 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 a jakie to znaczenie ma czy sport czy nie? a nie ma ? używasz jakieś lepsze oponki, które lepiej się trzymają, dają Ci więcej radości ale chyba szybciej się też zużywają ? Przynajmniej, tak mi się wydawało 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Widzę że przyszły sezon ostro będzie torowany ,a oponki Rosso to już taka górna półka . No,No będzie się działo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Wiem, ale planuje czesto byc na torze Łódź więc chcę móc skupić się na technice zamiast na trzymaniu d*py na wodzy.To nie lepiej kupić torową maszynkę, kupić opony superbike pro i przy naszych umiejętnościach mieć je na prawie kilka sezonów? Trzeba pamiętać że czym więcej się uczymy tym szybciej jeździmy tym większe prawdopodobieństwo gleby. A niestety na torze to normalne. Każdy w końcu się tam wywali albo już wywalił. Macie za ładne maszyny żeby je tam zniszczyć... Sam jeździłem przez pewien czas ulicznym motocyklem na tor i jak kupiłem maszynę docelową to w głowie dużo rzeczy się odblokowało... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 To nie lepiej kupić torową maszynkę, kupić opony superbike pro i przy naszych umiejętnościach mieć je na prawie kilka sezonów? Trzeba pamiętać że czym więcej się uczymy tym szybciej jeździmy tym większe prawdopodobieństwo gleby. A niestety na torze to normalne. Każdy w końcu się tam wywali albo już wywalił. Macie za ładne maszyny żeby je tam zniszczyć... Sam jeździłem przez pewien czas ulicznym motocyklem na tor i jak kupiłem maszynę docelową to w głowie dużo rzeczy się odblokowało... Na to też jest plan. Mocno mnie kusi kupienie torówki i pewnie tak zrobię lub swoją przebuduję, ale to mało opłacalne by było. Zanim jednak do tego dojdzie to chcę jeszcze polatać i poprawić technike. Na poprawę czasów przyjdzie pora. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 28 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Człowiek tu walczy jeszcze z porannym wzwodem a Wy już o oponach nawijacie. Psychole Live my life like I'm a beast. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Człowiek tu walczy jeszcze z porannym wzwodem My mamy od tego ludzi 3 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 28 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 My mamy od tego ludzi Spokojnie. Ja też nie muszę odrywać rąk od telefonu jak do Was pisze Live my life like I'm a beast. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Spokojnie. Ja też nie muszę odrywać rąk od telefonu jak do Was pisze Dawaj foty 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 28 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Na priv Live my life like I'm a beast. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Dzięki, foty doszły 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 (edytowane) Na to też jest plan. Mocno mnie kusi kupienie torówki i pewnie tak zrobię lub swoją przebuduję, ale to mało opłacalne by było. Zanim jednak do tego dojdzie to chcę jeszcze polatać i poprawić technike. Na poprawę czasów przyjdzie pora. Radom rok temu. Właściciel tego moto też miał podobny plan jak Ty.... niestety zbyt długo zwlekał. Moto przed glebą stan igła - był piękny. A zgruzowana na jednym z wolniejszych odcinków... :/ Tego dnia śmigała jeszcze H2ka (wtedy była druga w Polsce) i kierownik zdrowo nią latał - wszyscy ze wstrzymanym oddechem patrzyli jak się na niej składa i czy będzie klops czy jednak nie ... Na całe szczęście nic sie nie stało. Edytowane 28 Października 2016 przez rooland (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Trzymajcie się tematu, a nie swoich drągali. 3 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Suchy - you made my day 😂 Wysłane przez gołębia pocztowego 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 28 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Sorry Ziom. Nie no, Corsa oponki najwyższej klasy. Live my life like I'm a beast. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Myśle mocno nad supermoto na takie krótkie tory jak w Łodzi czy Bydgoszczy. Wyprowadźcie mnie z błędu jeśli źle kombinuje.... Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Czytaliście http://www.scigacz.pl/Motocykl,na,tor,co,wybrac,19355.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 28 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Myśle mocno nad supermoto na takie krótkie tory jak w Łodzi czy Bydgoszczy. Wyprowadźcie mnie z błędu jeśli źle kombinuje.... Sent from my iPhone using Tapatalk Nie jesteś jedynym, który o tym myśli. Lekkie, zwinne. Jednak przed zakupem chciałbym spróbować a tutaj już będzie ciężko. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Myśle mocno nad supermoto na takie krótkie tory jak w Łodzi czy Bydgoszczy. Spoko zajawka jednak na speedday na poznań jak pojedziesz to już będzie toto za wolne. IMO ograniczające dosyć możliwości jednak.Proponuję typową torówkę jak Rooland sugeruje. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi