kabzior Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Będę się upierał przy 2,5 http://advpoland.pl/2013-04-17-13-54-39/2013-04-17-13-55-45/maroko#magictabs_jepmu_4 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 HehehPolska wersja. Faktycznie przyjaźniej 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Mają jeszcze traskę w Stanach, teraz nie ma jej na stronie, ale przelot do Las Vegas i kółko po Route 66. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Ja odpuszczam. Za zimno, zimny asfalt, nie dogrzalbym gumy. Jutro odstawiam moto pod koc i kluczyki na kołek. Dzięki za sezon latania Panowie i Panie. Dużo się nauczyłem. Teraz jakieś piwko na mieście można uskuteczniac jak bedzie chęć lub coś bardziej kolorowego z lodem. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 (edytowane) oj za wczesnie na kluczyki na kolek. Co prawda ja jeszcze przeziębiony ale planuje troche polatac w tym sezonie...zaraz wiecej dnia bo zegarki przestawiamy Edytowane 8 Października 2016 przez Bogdan (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Ale zimno No joyRano skrobie szyby w samochodzie więc nie chce mi się latać na mrozie. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Sezon się dla mnie przynajmniej skończył, ale jako, że się lubię dokształcać i ciągle podnosić swoją więdzę to szperam.Taką ciekawą stronkę znalazłem:http://www.2wheeltuesday.com/2009/06/diy-how-to-read-the-tire-wear-tire-tear-on-your-motorcycle/Wróżenie z opon 2 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 http://www.sportjazda.pl/index.php/ustawienie-zawieszenia/podstawy-czytania-opontutaj też jest. ogólnie polecam tematy zawieszenia jak i jego ustawienia (i całą resztę), już nie mówiąc o jego serwisie bo mało kto chce to robić 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Mnie się moich nie udało doprowadzić do takiego stanu. Za mało della 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 to panowie ost. szansa...kto sie pisze? http://oskmotoristahiszpanialistopad.evenea.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 "czytanie opon" dobry artykuł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 "Po otwarciu przepustnicy dodajemy gazu rownym, ciaglym, nieprzerwanym ruchem az do konca zakretu" zaczynam czuc glod tego a tu cala dluga zima przede mna:( jaka zima dzisiaj bylo + 8 stopni...opony kleją jak nigdy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Fajny artykuł:http://www.scigacz.pl/Czucie,przyczepnosci,jak,je,zdobyc,15760.htmlPada tam nawet info o moich oponach Kolejnym, nawet jeszcze tańszym sposobem na początek jest zakładanie mniej przyczepnych opon. Na przykład, jeżdżący w BSB (a aktualnie w WSBK) i uczęszczający do naszej szkoły uczeń, Leon Camier uzyskał czas okrążenia na torze w Sears Point (19 zakrętów), zaledwie o trzy sekundy gorszy od najlepszego czasu kwalifikacji w klasie AMA Supersport, jadąc seryjną sześćsetką na oponach Dunlop Qualifier… Fakt, wiem kiedy zaczynają puszczać dzięki praktyce w trakcie sezonu i wiem co się dzieje z maszyną zanim puszczą, ale czy to dobre rozwiązanie? Powiem jak założę coś co lepiej trzyma. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 (edytowane) Myślę, że ma to sens.Dobra opona później puszcza więc również później dostajesz sygnały od tyłka, że trakcja się kończy a co za tym idzie mocniej ciśniesz, bo jeszcze możesz.Tobie to odpowiada, bo już czujesz maszynę, gumy i jest fun z jazdy.Ja jestem generalnie leszczem w temacie i "dzięki" temu, że mi opony dość szybko puszczały ( w moim mniemaniu) to dość szybko nauczyłem się zachowania swojego motocykla przed zerwaniem trakcji. Teraz jak zmienię opony na coś lepszego będę mógł zrobić kolejny krok w technice jazdy, bo już dobrze wiem co robi zanim zaczyna się ślizgać (robi się miękki) i będę mógł się skupić na kolejnych elementach układanki.W odwrotnej sytuacji gdzie miałbym gumy hiper ultra jakieś to nadal bym pewnie jeździł jak pała, albo co gorsza już nie jeździł, bo nie znając granicy przyczepności w którymś momencie bym poszedł w drzewa.A tak dość szybko poznałem granice i wiem jak obok niej jechać.Ma sens Edytowane 21 Października 2016 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 (edytowane) Opony oponami głównIe i tak liczą się umiejętności. Kiedyś była taka akcja na Poznaniu opisywana na jakiejś stronie motocyklowej. Zawodnik z polskiej czołówki motocyklowej chodził po garażach i szukał najbardziej zniszczonej opony jaką inni uważali że to już był jej koniec a on ja wziął i założył do siebie. Rezultat był taki że zrobił na niej trzy całe sesje z rekordem gorszym od swojego O około 2 sekundy A czasem i tak dużo dużo lepszym niż ten zawodnik który mu tą oponę dał. Już nie mówiąc o Motogp, na jakich oponach czasami kończą wyścig. Więc przypuszczam że na naszym poziomie kończymy gumy dużo wcześniej niż powinniśmy... Edytowane 22 Października 2016 przez rooland (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Kończę gumy, bo ogranicznik. Nie wywalam sprzetu, bo mi smierdzi, po prostu są nielegalne. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 no i o to w tym wszystkim chodzi http://www.scigacz.pl/Pozycja,na,motocyklu,czy,siedzisz,poprawnie,20336.html Dokladnie.Czytałem. Skolioza wszystko psuje. Tego będę musiał pilnować, bo jak się zmęcze to zaczynam krzywić. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Liście lecą z drzew a motory latają Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 no i o to w tym wszystkim chodzi http://www.scigacz.p...wnie,20336.html Długo mnie z tym męczył Rychu z Kulikowiska i Robert Z Turbo Pabianice już miałem wrażenie, że mi się super śmiga (zajebistość ++ ) a jak zjeżdżałem to słyszałem "Znowu robisz X-mena" Na początku tego sezonu z jednego z pierwszych Kulikowisk w Radomiu mam takie idealnie pasujące zdjęcie jak jedziemy blisko siebie z Robertem na zakręcie i dokładni widać jak źle siedzę (kontrastuje Robertem). Dopiero w tym roku na kolejnym Radomiu z niepewnością pytam Rycha "No i jak ?" usłyszałem "Profeska" - i to był piękny moment (zajebistość = 10 ) mimo, że kolana nie przytarte. Ale jak jestem zmęczony ( i Rychu nie widzi ) to i teraz X-mena odwalam czasami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 nowy sezon, nowe wyzwania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 hurtem trzeba chyba gdzies taniej opony kupic haha Tobie proponuję od razu zakupić 3 komplety 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 3 komplety to mu starczy na pół sezonu.. może.. 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Ja ide w Rosso Corsy. Zobaczymy czy przy mojej wadze i momencie wystarczą dwa komplety. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi