Darek_Lodz Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 (edytowane) no, slidery ciągle są uśmiechnięte czyli - czują się bezpiecznie, Karpiu nie zejdzie na kolano PS. fajne masz te slajdery Edytowane 29 Września 2016 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Hahahaha. Ja jednak mam lipe z czasem. O 18max musze byc w domu, bo mam spotkanie później. Wiec jak cos to od 15 bede krążył. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 opony juz nie mam Monster R jest chyba na jeszcze bardziej miękkiej gumie co?To będziesz zmieniał co 2tyg kapcie jak będzie ładnie 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Mam niestety mało czasu na latanie. Z pracy wychodze o 16 a o 18max muszę być w domu. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Ja dzis odpadam, muszę przycisnąć dłużej w pracy. Wczoraj przelot na prędkości do wawy dał mi wrażeń na cały dzień z zapasem. Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 o ktorej i gdzie i kto jezdzi dzisiaj? Może ja? Daj znać gdzie i o której, dużo czasu nie mam ale chętnie się przejadę tak z max 2 godzinki Nie wcześniej niż 18:30... 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Ja dzis odpadam, muszę przycisnąć dłużej w pracy. Wczoraj przelot na prędkości do wawy dał mi wrażeń na cały dzień z zapasem. Sent from my iPhone using Tapatalk koledze sie medal należy...nakedem 180-200 przy wyczuwanym wietrze nieustanie przez 100 km - siłownia robi swoje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 mamy juz jakies konkrety 26 pazdziernik http://www.tor-lodz.pl/formularz-rezerwacjimoze zbierzemy sie wieksza ekipa i jedziemy ? Co prawda nie na wylacznosc ale mozna polatac. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 mamy juz jakies konkrety 26 pazdziernik http://www.tor-lodz.pl/formularz-rezerwacjimoze zbierzemy sie wieksza ekipa i jedziemy ? Co prawda nie na wylacznosc ale mozna polatac.Jeśli pogoda bedzie pozwalała to można pocisnąć , czy ktoś juz sie zapisał na 9-tego na szkolenie ? Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 (edytowane) czy ktoś juz sie zapisał na 9-tego na szkolenie Ja mamy juz jakies konkrety 26 pazdziernik http://www.tor-lodz.pl/formularz-rezerwacjimoze zbierzemy sie wieksza ekipa i jedziemy ? Co prawda nie na wylacznosc ale mozna polatac. Boje się, że poranki są już zbyt zimne i tak na prawdę będziemy latać po lodowatym asfalcie. Jednak jak pogoda będzie to mozna. Edit. widzę, że to jest od 13 więc lepiej. Edytowane 3 Października 2016 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 (edytowane) ja z tym 9 poczekam pewnie do pt/sb, jak nie bedzie miejsca to trudno a jak bedzie pogoda i miejsce to jade Edytowane 3 Października 2016 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Może zadam dziwne pytanie , ale czy na kulikowisko jest potrzebne prawa jazdy ? Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 (edytowane) Może zadam dziwne pytanie , ale czy na kulikowisko jest potrzebne prawa jazdy ? Tak. Wpisujesz w formularzu numer i kat. glejtu. Edit: Czy chcesz nam coś powiedzieć Edytowane 3 Października 2016 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Tak. Wpisujesz w formularzu numer i kat. glejtu. Edit: Czy chcesz nam coś powiedzieć Szkoda .... Żona chciała polatać na torze zanim pójdzie na państwowy. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 zawsze mozesz wpisac swoj numer i lekko go zmodyfikowac Jest wiekszy problem - zona moto nie ma...chyba ze chcesz nam cos powiedziec 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 no, chyba ze będą jeździć na zmianę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 No dobra to wam powiem, ..... żona pojeździła wczoraj troszkę na mt9 i chce go zatrzymać, myślałem ze mogła by troszkę pośmigać na torze aby się jeszcze doszkolić na zakrętach przed zakończeniem sezonu ale jak wymagany kwit to słabo, zadzwonię do tej szkoły i zapytam czy może się da jakoś to ogarnąć Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 no prosze czyli chcecie zdemolowac biedne MT09 dokumentnie hahah ale twarde jest wiec wam sie nie da 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Dobrze, że w konńcu MT trafi w ręce dedykowanego klienta 3 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Ja Luk , czy to jest ta sama szkoła co jeździłeś 17 września ? Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Luk , czy to jest ta sama szkoła co jeździłeś 17 września ? Tak to to samo. Standard, czyli podział na grupy itp.Jak coś to pisz do OSK Turbo. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 4 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Ja niestety odpadam. Finanse mi nie pozwalają na udział w szkoleniu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Mnie pogoda tylko wk***ia 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Podobno ma być ładnie , relax ☀️ Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Podobno ma być ładnie , relax ☀️ Sent from my iPhone using Tapatalk Oooowww Pociesza 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi