Skocz do zawartości

Zapraszamy do galerii zdjęć z Rozpoczęcia Sezonu Motocyklowego w Łodzi; - więcej informacji tutaj.

banner_galeria.png

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja wziąłem się za robienie kondycji, po Bydgoszczy.

Powinno być lepiej.

Zobaczymy, teraz planuje lecieć na kołach przy najbliższej okazji.

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano

wszystko ma wady i zalety :biggrin: 

teraz jechaliśmy na sesję popołudniową - od 15.

wyjechaliśmy chyba 20:30

Powrót na kołach gdy jest ciemno do lekkich i przyjemnych raczej nie należy, ale jak zawsze - były osoby które wracały o kołach i to nawet niektórzy z plecakami :biggrin: 

przyczepka to jednak co najmniej 30 minut pakowania, ale też gwarancja ze w razie bum wrócisz :biggrin: 

w nocy dużo fajniej się wraca na 4 kolkach, zwłaszcza po Bydgoszczy gdzie wracaliśmy w deszczu (chociaż tyle że był dzień bo sesja poranna)

Ale powrót w nocy w deszczu na kołach - to musi być katorga. 

Opublikowano

Cześć.

Ja powrót na kołach naprawdę odradzam, wracałem raz i było mega ciężko, więcej na kołach już nie pojadę. Jeśli już nie ma wyjścia to radzę zakończyć jazdy max o 18.30 i zbierać się do domu, ale najlepiej wypożyczyć przyczepę jeździć na torze do końca i spokojnie wrócić autem.

Dobrej zabawy życzę.

P.S dzięki Darek do następnego.

Opublikowano

Trzeba formę zrobić, żeby było można na kołach wracać :biggrin: 

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano

Taaa już nie ten wiek i nie ta forma co kiedyś 😉

Opublikowano

No pain , no gain Lads

Karpiu cos o tym wie

Sent from a not-so-smartphone.

Opublikowano

Co ty. Wystarczy dobrze się odżywiać i trochę ćwiczyć.. Po jakichś 5-8 latach coś już będzie :smile: 

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano

a co ma forma do wracana na kołach :biggrin: ?

jak leje i ciemno to siłą chmur nie przesuniesz a słońca nie nastawisz :biggrin: 

Opublikowano

Chodzi o to, że masz więcej siły po torowaniu na sam powrót. Jak nie masz formy to większe szanse, że nie dojedziesz i będziesz spał w rowie :biggrin: 

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano

Nie no chłopy gdzie Polish Power.

W Bydgoszczy byłem kilkakrotnie na 2oo, ostatnio ze względu na brak ładowania laweta, akurat to był fart bo lało nieziemsko w drodze powrotnej ale chłopaki dali radę wrócić .

Na początku sezonu byłem na Kulikowisku w Radomiu  stamtąd pojechałem do Łęczycy na obstawkę ślubną i powrót do Łodzi.

Po ostatnim Kulikowisku w Radomiu na drugi dzień pojechałem nad morze i wróciłem w ten sam dzień - taki spontan.

To wszystko na 2oo, a już lekki przebieg życiowy mam.

Oczywiście, że puszką jest zapobiegawczo i komfortowo ale kiedyś będziemy skazani na puszkę więc puki co korzystajmy z uroków moto żeby było co wspominać.  

Opublikowano

d8db2212146bb02856f16e1d482d19b691d2bc73

To jest podejście. Od dziś jeżdżę z PITem 

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano (edytowane)

komfort, gdy masz świadomość że zawsze wrócisz, bez względu na to co wywiniesz na torze - jest bezcenny  

oczywiście że da się wracać, pamiętam jak z Radomia wracałeś szybciej na ten ślub, bo byliśmy razem na torze. Ja też wracałem tego samego dnia na kołach bez lusterka i z połamaną klamką hamulca i bez migacza. Da się, ale ... coż :biggrin:  :biggrin:

w deszczu z Bydgoszczy - fakt wracaliśmy, ale w dzień :biggrin: 

Po torze w nocy i deszczy - nie widzę tego, choć wracało się czasami w nocy i deszczu, ale nie po torze. 

Piuriel - wydaje mi się, że PIT to samotny jeździec jeśli jedzie na tor :biggrin:

Edytowane przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

heheh

No to będę jechał za nim na swoim moto jak nie na plecaku :P 

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano

Puki co ja się cieszę z każdego km na moto, chociaż kanapa twarda jak deska po długim przejeździe, jestem happy

Opublikowano

Puki co ja się cieszę z każdego km na moto, chociaż kanapa twarda jak deska po długim przejeździe, jestem happy

Cholerna księżniczka  :P 

Następnym razem się możemy zamienić na moto i zobaczysz jak jeżdża prawidziwi gangsterzy :P

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano

no - Piuriel nie ma miejsca na miękką kanapę - gdzieś giwerę trza schować :biggrin: 

Opublikowano

Cholerna księżniczka :P

Następnym razem się możemy zamienić na moto i zobaczysz jak jeżdża prawidziwi gangsterzy :P

Może jak przejdę na ciemna stronę IT i zacznę ściągać mp3 z internetu bede twardszy , narazie chciałbym miękka kanapę

Opublikowano

Piuriel - wydaje mi się, że PIT to samotny jeździec jeśli jedzie na tor

Ogólnie lubię jeździć w grupie ale tor jest z reguły od rana , mam wadę w postaci notorycznego spóźniania się bo zawsze jeszcze mam do zrobienia coś zanim mogę ruszyć. Dlatego najczęściej wyjeżdżam późno i zapier**lam, a nie chciałbym nikogo narażać, kiedy liczy się przelotowa to łatwiej jedzie się samemu w swoim tempie 200+  :P .

Ale Piuriel turystycznie jak najbardziej możemy gdzieś polecieć, jak jadę w grupie to nie szaleje.

Opublikowano

Chłopaki damy radę :smile: Nie będzie tak źle! Dopóki pogoda dopisuje trzeba korzystać. W razie jakiejś wywrotki mam autolawete na telefon więc bez stresu. :smile:

Opublikowano

W razie jakiejś wywrotki mam autolawete na telefon więc bez stresu.

zachęcające :biggrin: 

Opublikowano

zachęcające :biggrin:

Z tytułu że pierwszy raz będę jeździć na torze to chciałam się zabezpieczyć... jak to mówią "Przezorny zawsze ubezpieczony" Mam nadzieję że nie trzeba będzie z tej opcji korzystać.
Opublikowano

Ja dokupiłem do ubezpieczenia jakiś asistans więc chyba powinien zadziałać jakby co.

Ale na Jastrzębiu będę pierwszy raz także nie będę kozaczył.  

Opublikowano

Znaczy znaczy na + czy na - ? Póki co to pochłania zapiekankę na BP w Gdyni bo na Helu było fajnie (jakaś inscenizacja i ludzi tłum żołnierze fajerwerki - bajkowo). Dobrze, że na 12 się zjeżdżalni :-)

Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Daj znać jaki czas z trójmiasta do Łodzi turysto :biggrin:

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano

podobno w 1,5h do zrobienia, może troche więcej :biggrin: prędkość czysto turystyczna  :decayed:

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png